Pladder kvarnar!

Våra barn är ett par riktiga pladder kvarnar.. Wilma ÄLSKAR all uppmärksamhet hon kan få! Ganska solklart när hon på dagis har teater för de andra barnen. Fröknarna va lyriska- de hade fått köpa biljetter och Wilma tillsammans med Klara höll en föreställning. De tyckte de va super duktiga! Härligt!!
Wiktor han kan prata och prata och prata! Han har många roliga utryck, tex "Absolut inte", "Jajemän" avslutar ofta med "säger jag" då tex "Mamma, vart är Wilma säger jag", andra ord är "åh typiskt" , "Mamma, jag Tiktor, du mamma Jessa, Pappa Mårten och storayster Ilma"!!
Det är härligt dock, för han kommuniserar. Men han är också envis, så j-a envis. Vi har hela sommaren försökt få honom att somna själv, han vann.. Vi sitter brevid honom nu när han ska sova! SUCK, vill inte ens gå in på hur envis han är. Han bestämmer sig också att vara otrevlig mot farmor och mormor vilket är jättejobbigt. De får knappt titta på honom och han gnäller då, går bättre efter att det gått en stund men han är riktigt otrevlig innan.. Tror han har en enorm seperationsångest nu och rädd att vi sak lämna honom..
Mårten har tex superjobbiga lämningar på dagis också, för mig går det lite bättre (om man nu törs säga det..).

Det är ju höst nu iallafall, simskolan har börjat och Wilma ska få gå på teater och dans i Bojsen också så nu är måndagarna och tisdagarna fullbokade.. Kvällarna går fort!
Vi har kostat på oss att prova Linas matkasse en vecka nu och fick precis en stor påse med massa fräscha ingredienser! Spännande!

Har precis varit ute och kört ett back intervall pass, oj va jobbigt det va men nu är det skönt!! Jobb idag, känns sådär när man har varit ledig med barnen idag, det va ju så mysigt!

Återkommer med kort!

See you!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0