Tillbaka igen!

Ja så blev det,tillbaka på Polisen igen! Det känns bra, tryggt, nära och många kära återseenden!
Det va konstigt att lämna Trafikverket oxå, många härliga kollegor som jag lämnar men jag känner mig stolt över att jag provade, vågade, hoppade!
Jag är oxå stolt över att jag vågar gå tillbaka, vågar se att jag har det bra, jag trivs, det är tryggt och framför allt nära till barnen och samtidigt utvecklande och stimulerande!!

Wilma gillar detta, hon får cykla till dagis och mer tid för fri lek hemma! Hon ÄLSKAR verkligen att vara ute o får nästan panik när vi tycker att hon ska stanna kvar inne och varva ner..
Medans Wiktor gärna ser på tv och ner tv!! Fast vi märker att byter vi kanal då leker han istället! Men han är trött efter dagis o vill varva ner i soffan!!
Han va ju sjuk förra veckan oxå så nu är dagis lämningarna lite jobbiga igen! Förra måndagen då åkte vi ju till dagis men åkte hem igen för att han hade feber o han är inte dummare än så, såklart han kan testa mamma o pappa, gråter o klänger då kanske man får åka hem igen! Smarta barn!!


Älskade barn!!!

Riddare Wiktor!!!

Man vet aldrig riktigt vem han är min son..
När min vän Jenny hämtade sin Julia härom dagen på dagis (Wiktor o Julia går på samma avdelning!) så frågade hon om det va Wiktor eller någon annan som va där? Då svarade Wiktor att han va en Superhjälte och inte Wiktor! Kompisen Nova va Snövit då!

Så här har vi det nu!
Riddare
Superhjälte
Pappa
Lillebror
Osv

Vem som helst kan hälsa på med andra ord!! Fantastiskt med roll lekar!!

VAB

Igår och idag vabbar jag för Wiktor, rätt skönt att bara vara hemma!! Idag har jag slängt ut alla vinterkläder, ska väl inte behöva ta in dem nå mer nu..
Igår va han jätte krasslig, hög feber, trött o ville bara sitta framför tv:n.
Idag är det lite mer fart, han lämnar tv:n och leker istället.. Men vi va igen sväng och då va tålamodet Inge vidare..

Wilma va på dagis igår men idag valde hon att va hemma. Som tur va var en granne oxå hemma med lillebror så tjejerna har lekt ute hela eftermiddagen!!

I morgon är det Mårtens tur att va hemma! Jag behöver åka till jobbet, sista veckan på Trafikverket.. Blandade känslor men mest ska det bli skönt att sluta pendla!!

Och just det höll på att glömma! IBF:s herrar vilken bragd! De vann!! Åh, va häftigt!! Vi va ett gäng här hemma som skrek, jublade, vände o vred oss o nervositet men ack va roligt det va!
Och mysigt att få va ihop en hel dag!!

Skolan klar!!

Nu är det klart vart Wilma ska gå! Så skönt, det blev det vi önskat! Nära Wiktor o de kompisar som hon ville gå med!! Hon fnittrade så där halv nervöst när vi gick igenom namnen på klasskompisarna och fröknarnas namn!! Hihi! Hon är stor nu vår tjej!!

Tapetsering, dalsjö och träningsvärk!

Ibland kommer jag på mig själv att nu va det så där längesen jag pratade med en viss person igen, det sköna är att jag då lyfter luren (eller ja, öppnar Iphonen) och ringer!
Idag hade jag en sån känsla och ringde upp min vän Maria, det sköna är då att även om vi sågs senast i somras och typ pratat en gång sen dess så kändes det så bra och jag va ledsen över att jag inte hade mer tid att prata just då ( på vägen hem från jobbet..)
Jag ringde även Mia, Pörnie och 2 gamla arbetskamrater här i veckan oxå!! Känns bra!! Och i veckan träffade jag lingheds tjejerna, glad att jag åkte även fast det va en vardagskväll o man är trött efter..
Jag har ju andra som jag pratar med varje vecka oxå! Söder och Jenny M är fantastiska på att höra av sig och komma förbi snabbt och det är SÅÅÅÅ skönt! Det där vardagliga, typ vad händer i helgen? Hur mår barnen.. Osv,. Jenny är nog bäst på det, jon hittar ALLTID tillfällen att ringa, det är jag glad för!! Söder kom förbi i söndags när vi hade Linda och Sonil här på kaffe med lek!! (Barnen lekte o vi drack kaffe!!) iallafall så gick vi em promenad sen, Wiktor i vagnen och Wilma på cykel! Tror det blev 8 km som hon cyklade tillslut! Stark tjej min Wilma!!

Och snart är det Tjejmiddag här hemma! Bra nu!!!

I påskas så efter att vi njutit nån dag ute i solen så kom Björn hit och hjälpte mig tapetsera vår hall uppe, över trappen och mellan våra sovrum!! Han är en klippa våran Björn! Och stolt är jag dom fixade mycket själv!!

I lördags va vi hem till en ny vän, min arbetskollega på Trafikverket, Elin. De bor i Dalsjö och har en 4-årig tjej o en 3-årig kille! Grabbarna fann varandra direkt! Helt vilda men oxå sååå glada! Lekte jätte bra!! Tjejerna va lite mer försiktiga men efter en stund satt de och lekte (betydligt lugnare än grabbarna). Kul att det gick bra, nu får vi se till att fortsätta ses!!

Ja, tiden rinner iväg som vanligt! Snart är det dags för Turkiet, längtar!! Tur att mamma fyller år och att hon kom på att hon ville åka!! Klockrent!!

Kram på er!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0