Jobbar för fulla muggar!

Ja, en omställning är det att jobba.. Men det är roligt även om jag ibland längtar hem otroligt mycket. Men det är väl det som behövs också, när det varit en lite jobbig vår med wiktors öron osv så känns det rätt skönt att kunna åka iväg och bara vara Jessica emellanåt också!!
Sen kommer man hem och ger båda barnen full attention!!
Wilma är nog den som mest märker att jag är borta, hon kan gråta när jag åker och sitter gärna fastklistrad vid mig när jag är hemma!

Men det är bra för dem, Mårten är mycket lugnare än vad jag är och de kommer ner i varv båda 2, det behöver inte hända något hela tiden som det kanske gör när jag är hemma..

Jag jobbar ju skift nu över sommaren så jag har ju några morgon pass hemma och slutar ibland tidigare på eftermiddagen, det är skönt!

Vi har haft möhippan för Anna nu, superskoj!
Det blev en vända till Sthlm och gröna lund! Fick offra mig att åka fritt fall- vad gör man inte som tärna, det gäller ju att ställa upp! Skakade som ett asplöv i 10 minuter efteråt men sen va det en skön känsla!! Det blev en karusell till efter det också.. Anna hon hade nåt uppdrag under dagen men mest va det nog att umgås med oss vänner och ha skoj. Jag tror hon va nöjd, det såg så ut!
Kvällen slutade på strandbryggaren med rose vin och god mat! Härligt gäng och härlig dag!
På måndagen dagen efter så stannade vi vid kungsträdgården på matfestival och lunchade. Det är ju sååå härligt med Stockholm i de lägena, då finns allt! Men jag trivs rätt bra på "landet"!

När vi åkte hem från Sthlm lämnade vi av de flesta hemma hos Anna och när de då fick träffa sina barn så längtade jag hem.. Lite avis då när jag hade 30min kvar i bilen.. Men jag kom ju hem o fick pussa på min familj!

I helgen väntar det första bröllopet för denna sommar, Stora tuna kyrka och Johan o Jennies bröllop, ska bli super skoj!!

I övrigt då så har ju Wilma sommarlov så hon leker gärna med alla andra barn som kan tänkas vara hemma! Wiktor börjar ställa sig upp, släppa taget och stå upp. Han har tagit några steg med gå vagnen också! Han sover dock som en kratta.. Vänder o vrider mest hela nätterna, vet inte vad det är. Känns som att dubbelsängen med endast han och jag i inte ens räcker till för honom.. Suck..
Men vi får intala oss att han blir äldre och att han kommer att sova, hoppas jag!

Nä, nu gäller det att göra något vettigt!

KRam på er!

Länge sen jag uppdaterade..

Tiden springer ju iväg..
Jag har börjat jobba, Mårten är pappa-ledig, Wiktor kryper och ställer sig upp till och med och Wilma njuter av sommar värmen i sina klänningar!!

Lite så är det just nu..
Wilma kan vi bråka med rätt mycket om dessa kläder, helst så är det sommarklänningar som gäller oavsett väder och vind! För Wilma i övrigt är det just nu en ganska stor omställning att det är jag som jobbar och att pappa är hemma, lite krokodiltårar när jag åker iväg..
Men om en månad är det väl en helt annan ton gissar jag!

Igår reste sig Wiktor upp och stod upp i några sekunder utan att hålla i sig. Först en gång på morgonen och sedan en gång på kvällen.. Stora killen!
Han är glad som en lärka nu bara han är mätt och sovit nog.. Man får nästan tvinga honom till söms ibland då han är lite för nyfiken..

Vad har vi gjort då i Maj månad.. Vet inte så noga..
Moster Berit från USA va här i veckan o hälsade på, vi har varit på avslutning på dagis och tagit sommarlov, vi tog med gammelfarmor dit så hon för första gången fick se hur det funkar på ett dagis!
Vi har fräschat upp hemma, nya garderober, lite nya lampor, städat garage m.m.
Vi har firat mors dag både hemma och hos mormor!

Sen har jag varit på möhippa och Mårten har spelat innebandyturnering med ett gäng gamla vänner! Så det har gått för runt!
Wiktor sov borta första natten, hemma hos mormor. Hade gått jätte bra, skönt för mig och skönt för han! Det blir ju några bröllop i sommar så han lär få sova borta några fler gånger nu!

Det är ju minst en möhippa kvar.. Tänk Anna att du inte har en ANING!! hahaha!!

Att jobba är superkul iallafall, även om jag inte är van att sitta så här stilla flera timmar..
Ska försöka få till att lägga upp lite bilder snart!

Vi hörs!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0