Väntan har börjat!

Sitter här alldeles ensam hemma, det är inte ofta det händer men idag är det så. Morbror Johan och hans Emma har tagit med sig barnen ut till "Gamo" och Morfar/Farfar och Mårten jobbar..
Jag har ju fått strikta order i från läkarna på förlossningen att jag skall vila. Har fått högt blodtryck igen, lika som jag hade när jag väntade Wilma. Troligen (säger de iallafall) så verkar det som att jag får det när jag har större hormonella förändringar och att jag troligen hållt det borta längre denna gång eftersom jag motionerat och rört på mig bättre denna graviditet!
Fick ligga inlagd lördag och söndag natt på den oförlösta sidan av BB och det va väl si så där..
Första natten gick min rumskompis in i värkarbete så då sov man mindre bra. Andra natten va bättre men det blir lätt långtråkigt att bo så där. Så nu har jag fått åka hem men skall tillbaka i morgon till specialist mödravården och kolla läget igen.

Det är iallafall skönt att ha brosan och Emma här så att man vet att man har täckning på Wilma dygnet runt!

Innan detta hann vi iallafall fira lite midsommar, en lugn sådan. Först lunch i Bengtsheden och sen middag i Sundborn, det blev att åka till dukade bord och det är ju inte fy skam! Väldigt trevligt iallafall!

Midsommar kvällen då fick min vän Jenny en liten Julia iallafall, såååå himla söt liten tjej som jag haft förmånen att träffa eftersom jag varit på samma avdelning! GRATTIS till nya familjen!

Tänkte jag skulle passa på att lägga in lite fina bilder!


    

Puss på magen!      Prinsessorna!       Midsommar!              Kusinerna!

Bilden med prinsessorna är Wilma och grannen Tuva, de leker typ VARJE dag nu, ibland ser man dem inte på flera timmar och ibland så är de sura på varandra men mest så gillar de varandra iallafall. Tuva är lite äldre så Wilma lär sig! Det är lite så att de kommer hem och sen kommer de över till någon av oss, det är skönt. Skönt att veta att Tuva får springa här och att Wilma får springa hos grannen. Vi har till och med gjort en grind i vårt staket så att de kan springa emellan!! Tack Familjen H för det!!

Midsommar bilden är Wilma i en vacker krans tillsammans med Edwin vid lunchbordet!
Sen har vi nästa Edvin, Kusin Edvin och Wilma i soffan!!!

Njut av vädret nu! Jag sitter i skuggan men njuter ändå!

Kram Kram

Jessica

Barn är bra försäljare..

Våran prinsessa vet vad hon skall säga, allt för ofta tror jag..

Här om dan när vi hela familjen åt lunch så säger hon först till mig:

-Mamma, vet du varför jag tittar på dig?
- Nä, svarar jag
- För att du är så fin!!

Samma upprepning säger hon sen till sin pappa..
Det blir ju bara sååå fint! Man undrar ju om hon har nåt som hon önskar få...

Här om natten vaknade hon när Mårten va på väg att lägga sig, hon grät så klart som hon brukar när hon vaknar. Hon sover själv i sitt rum när inte Mårten jobbar natt då brukar hon få sova med mig men när alla skall sova i sängen blir det ju lätt trångt så då har vi sagt att hon får sova själv. Men denna gång lyckades hon få sin pappa blödig också..
När han kommer in till henne säger hon:
- Jag vill inte vara själv hela tiden..
- Nä självklart, hon fick sova emellan oss utan att jobba för det!
Härligt!!!

Ja, fortsätter det så här så får vi väl se vad hon skall jobba med. Försäljare? Ja, jag skulle nog köpa nästan vad som helst!

hahahahaha,

Ledighet!

Jag har nu varit ledig i en vecka, tycker att dagarna iallafall bara springer iväg.. Igår fick jag dock passa på att lägga mig o sova en timme mitt på dagen, riktigt skönt måste jag säga.
Men i övrigt är jag lite dållig på att ta chansen, jag gör hellre något.
Wilma har varit på dagis, 3 timmar tors och fre men det blir nog bara någon dag till skulle jag tro. Hon börjar då 07:50-10:50. Men jag får ju dra upp både henne och mig ur sängen och då känns det inte som om det är värt det. Wilma kan nämligen sova till 08-09 tiden som oftas när vi är lediga och det känns ju som om jag behöver det lika mycket.
Det är svårt det där för det är ju roligt på dagis också..
Denna vecka, min första lediga, så har vi hunnit med en hel del!
I tisdags va vi till kupolen och inhandlade lite grejer, vi va till blomsterlandet också och spenderade upp ett presentkort som jag fått där. Hem och plantera blommor med mera..
Onsdagen så va det en lugn förmiddag innan jag o Wilmis åkte till Bengtsheden och fikade på eftermiddagen, hann även med den årliga innan semester middagen med jobbet på kopparhatten, fastän Wilma fick vara med. Tors hade Wilma en dagis dag och vi blev sittande stilla hela dagen kändes det som. Bjöd grannen på fika, mormor och Björn kom och vi fortsatte fika och sen på kvällen kom Lisa och Mille förbi på middag!
I går Fredag fick Wilma va på dagis igen och jag hann förbi bibblan m.m. sen va jag o Wilma på studentfirande i Danholn, min "bonus-kusin" Linn tog studenten, god mat och mys!
Idag va det dags för dop, i Kristine Kyrka fick Alicia sitt namn, därefter mat hemma hos hennes föräldrar i Galgberget! Super mysigt!

Vilken vecka va? Vet inte om nästa vecka blir nå mindre att göra men kanske inte så super mycket på dagarna, det är ju så att jag känner att jag behöver mer vila och lugn.

Ingen förlossning känns som att det är på gång än även fastän jag gärna säger att det är helt ok nu, vi får väl se, vänta och se!

Med Fotbolls Vm just nu så är det rätt mycket fotboll på tv:n, det verkar inte göra så mycket att det regnar då!

Strax dags för vertikalt läge, trots att det nog blir halvsittande då halsbrännan verkar vilja komma på nätterna numera.. Det är ingen hit kan jag lova. I övrigt mår jag hyfsat bra tycker jag!

See you!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0