Smarta ord..

Barn är smarta, de kommer på svar som man kan häpna över ibland..
Idag så hade hon en vattenfast tusch penna i handen och målar sig både på benen och på handen.
På min fråga om varför hon gjorde så, svarar hon nästan innan:

-Mamma, vet du varför jag målade mig?
-Nä, varför?
-Jo, för att jag skall komma ihåg att krama dig och få kärlek av dig..

Vad svarar man då? Säger ju det! Klipsk liten tjej!

Ett kort inlägg med mycket kärlek!

Kram på er!

Våran tjej börjar bli stor..

Jag tycker att det går fort nu, Wilma görjar bli riktigt stor nu. Bara hur hon går i trapporna, lika som en vuxen person. Hon pratar klockrent. I morse vaknade vi av att hon ligger och sjunger emil-låten och några andra låtar helt klockrent. Alla ord rätt och utan att hon stakar sig. 
I Fredags när vi cyklade till jobb och dagis så upptäckte vi att det varit inbrott i en frisör salong i vårat område, vi pratade om detta på vägen ner och när vi kom hem skulle hon berätta för sin pappa:

-Pappa, vet du vad?
- Bakom våran affär, där man frisörar sig, där hade tjuvarna gjort sönder fönster rutan och tagit pengar..

Jag behövde inte ens lägga till något, det brukar man få göra. Sååå klockrent.
Hon berättade också att hon skulle bli polis, springa efter tjuvarna och sätta dem i ängelset.. (Fängelset).

I övrigt pratar hon en hel del om hennes låtsats musar. (låtsas möss..) dessa möss gör allt som vi gör och hon har en låtsas mus mamma och en låtsas mus pappa. Sen har hon några låtsas mus bebisar.. *Ja, vad säger man. Istället för en låtsas kompis har våran dotter möss. Funkar ju bra det med!!!

Jag lovade sist att jag skulle uppdatera med lite kort så här kommer ett gäng..
      
Mina älsklingar          Jag o Wilma           Världens bästa      Stora magen v 30+0


Wilma med kusin Edvin i knät!!!!

Uppdatering- Tack Helena för påminnelsen...

Min vän Helena påminde mig idag att nu var det väl ändå dags för en uppdatering- Sorry.. Här kommer den iallafall..

Vad har hänt då?
Påsken har ju varit här, hade en extra ledig dag på skärtorsdagen för att förbereda mig för blåkulla.. skämt o sido, för att min bror och hans familj va här så klart!
Underbara lillebror Johan och hans fina Emma och fasters älskling Edvin.. Åh, han är bra fin!
Wilma va överlycklig när jag kom hem på onsdagen och hon nyss upptäckt att de kommit!
- Mamma! Dom är här nu!! Skrek hon när jag kom!!

Wilma sätter sin morbror väldigt högt på listan! Torsdagen blev rätt lugn, vi käkade lunch på stan tillsammans med pappa och Johans kompis John. Sen slog vi en luv på stan också. Innan lunch hade vi förresten tagit en promenad runt i området också, det roliga va att Wilma gick och höll i kopplet till Johans hund Röj, alldeles själv.. Det såg roligt ut vill jag lova! Det är tur Johan har super pli på den hunden, annars hade det nog inte gått..

Sen blev det helgen med påskmiddagar, Långfredagen hos gammelfarmor och hela gänget. Pappa o Carin, Elsy o Leif, Fredrik, gammelfarmor och så brosan och vi. Brosan och familjen bodde ju här vilket jag är glad för, man får ju lite extra tid med dem då!
Jag skall dock säga att jag inte är van att bli väckt på nätterna, men det gick bra.
Lördagen tog vi en riktigt lång promenad hemifrån till mamma, det tar ca 1 timme med barnvagnar. Jag hade rätt svårt att ta mig ur soffan sen, foglossningarna börjar verka.. Det blev tungt för mitt bäcken..
En trevlig riktig påskmiddag blev det hos mamma och Björn. Himla trevligt.
Familjen J åkte hem sen och myste lite innan Bror o Emma kom.
Sen åkte de hem på söndagen.. Va tomt och tyst det blev..

Wilma va ju uppspelt hela helgen, vaknade 07 på morgonen, kom in och frågade om Johan och Emma va vakna, sen stack hon direkt ner till dem. Hon busade med Johan mycket.
Bara det att de gick en promenad (ca 10-15min) i skogen med Röj utan att hon tyckte att det va jobbigt eller tråkigt säger en hel del om vad hon tycker om sin morbror!
på annandag påsk sov vi till 09:10.. Jag tror hon va slut då!

TACK Johan för att du är en toppen morbror!! Tack också till Emma för några trevliga samtal, det kändes bra! Det är såå långt emellan gångerna. Och tack till Edvin för pussar och kramar och mys!

Sen har veckorna bara rullat på tycker jag. Har jobbat, pluggat.. Tagit fram utemöblerna, solen har ju varit fantastiskt skön att se! I söndags kom Söder upp med bröd, vi åt ute på altanen och sen åkte vi vidare till fam. Ceder och fikade i solen! Underbart!!
I lördags va vi också till Wilmas bästa killkompis Mingus och hälsade på, han har fått en lite lillebror som vi välkomnade till Världen, en liten Eddie!! Såå fin och såå liten! Hela eftermiddagen sprang iväg vill jag lova och Mingus o Wilma tycker ju om varandra och leker superbra ihop!

Det är härligt med vår, vi premiärcyklade till jobb och dagis idag, härligt även om magen börjar ta emot lite! På vägen hem hittade vi Molly och Theo och Johannes med sina mammor i parken så där blev vi kvar ett tag, alla kommer liksom ut mer när det är så här.

Bebisen i min mage verkar också fått vårkänslor, fredag och lördag var det superlugnt i magen och jag började nästan fundera. Men söndag morgon, helt otroligt, trodde att den aldrig skulle lugna ner sig. Det är som en alien i magen, dundrar fram liksom! Sen har det varit fullt ös i magen sen dess. Härligt att känna det!

Glad vår på er alla, jag skall lägga in bilder sen, satt vi fel dator nu bara..

KRAM KRAM

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0