Snart kommer kort från huset, jag lovar..

På sommaren så här blir det lite sämre med uppdateringarna.. Men jag ska försöka lägga ut lite kort snart. Vi har ju iallafall fått igång internet o hemtelefonen nu så det är ju kanonbra!

Mårten är ju hemma o är pappaledig nu och det märks på Wilma, hon säger pappa i varannan mening nu.. O tittar på honom drömmande, han är hennes prins just nu.. Man får väl köpa det som mamma då, fast hon är rätt go mot mig också. Det är ju jobbigt i mellanåt att gå o jobba men snart snart är det semester!!! Ska bli roligt att vara hemma alla 3 tillsammans!

I onsdags hade jag en ledig dag så då åkte familjen Johansen till Borlänge på utflykt, vi va först till strutsfarmen o kollade på strutsar och åt strutshamburgare (riktigt gott faktiskt!) sen åkte vi till Mellstaparken, där har de en stor lekplats samt lite små djur som höns, getter o kaniner. Wilma gillade det, pekade på strutsarna o hönsen o sa pippi, pippi!!

Det va mysigt med en heldag tillsammans.
Igår va vi också lite lediga, jag började 19 så jag o Wilma va först till en ladugård i Falun (Hamsarvet) tillsammans med Sandra o Mingus, de hade öppet hus med rundvandring. Alla djur som hästar, kossor, getter, grisar, höns, kaniner m.m. tittade vi på. Det är lite roligt med Mingus för vi tror att han är lite kär i Wilma, han säger Ilma hela tiden och vill gärna kramas.. Såå go!

Igår va hon så go, även fast hon har sina hyss.. Skrattade när hon började gräva i rabbatterna (hade nyss hjälpt mig plantera om lite..) och Mårten sa nej 2 ggr, Wilma bara ignorerade honom.. Han reste sig då o i samma veva så slängde Wilma sina saker o sprang allt vad hon kunde åt andra hållet.. haha, så fullständigt medveten om vad hon får o inte får.. Men det är ju som bortblåst när hon sen springer rakt emot en med största leendet i stan!

Ja, det är verkligen underbart med barn!

See you soon!


Inget internet hemma än.... SUCK..

Jag tror jag blir galen på Telia snart.. De inte på min plus sida just nu, ingen hemtelefon eller internet sen vi flyttade. Och beställningen gjorde vi i maj!! SUCK, 23 dagar och jag har varit arg som ett bi flera ggr..
I morgon kl 09 är det nu sagt o det hoppas jag verkligen, annars blir det väl o skicka mobilräkningen till Telia!

Vi trivs bättre o bättre i huset, vi har väl lite små pyssel att fixa med men vi bor in oss och tar det när det passar. Ett besök på lekparken är väl vad som är på schemat varje dag! Så pass så hon nu kan klättra upp på rutchkanan och åka alldeles på egen hand! Så häftigt!! Hon är full i bus dagarna i ända! Kör med sin pappa som är hemma på pappa ledighet nu! hihi..
Det bubblar ju ur munnen också, Mamma, pappa, pippi och sko säger hon nu, hon sa även nåt som liknade Björn härom dan när hon varit med mormor o Björn och firat midsommar.

Idag så jagade pappa o dotter varandra och skrek så mycket de orkade, tjöt av skratt och hade hur kul som helst!

Som sagt så firade Wilma midsommar med mormor och Björn, Jag o Mårten har varit i Sthlm på Patrik o Fridas bröllop, härligt vackert och rolig fest! VI höll låda halva natten så lördagen blev en seg dag. Förutom en seg bilresa hem va det självklar härligt att komma hem till Wilma, kvällen blev lugn. VI hann med ett 2-års kalas hos Mille iallafall!
Igår va det 1-årskalas för Edwin så det blev lite tårta i helgen! Efter det kom mamma o Björn o grillade, vi ville bjuda dem då de vart så snälla o haft Wilma under helgen, betydde mycket. Kul för oss också att göra nåt bara vi 2!

Pratade med Patrik o Frida igår o de va helnöjda, precis som det ska vara efter en av de bästa dagarna i sitt liv!
1 bröllop gjort för oss nu, 2 återstår! KUL!

Kram på er alla och hoppas ni haft en bra midsommar!

Jobb heltid- grill och mys med Wilmis

Jag har börjat jobba heltid nu och det känns som man jobbar mycket, men jag gillar ju mitt jobb så det går ju bra!
Att sedan världen funkar så att man måste jobba för att få pengar så får man väl köpa det även fastän jag gärna stannat hemma med min dotter för jämnan.. haha.. Splittrad? Jag? nja....

Hon är rätt rolig nu iallfall, härmar det mesta man gör.. Svarar på tilltal också. Igår frågade Mårten om Wilma va fin, och Wilma svara Ja, när jag sedan frågade om mamma kan få en puss fick jag ett nej! hmm..
Annars är det mest mamma, mamma, mamma till ALLT, om hon skall ha nåt, om hon vill upp, till mormor o farmor o farfar osv.. Alla heter Mamma..
Pappa kan hon säga men då viskar hon.. hihi..
Ideer!

Igår hade vi några vänner hemma o kollade på fotbollen. Så väldigt trist att det blev förlust... På övertid!!!!
Ahhh...  Sen kan man alltid disskutera Lagerbäcks uttagningar.. Ska inte lägga ner nåt mer energi på det!

Mårten har varit iväg på kurs så jag o Wilmis har haft lite egen tid, vi har varit hemma o bott in oss lite, faktiskt riktigt mysigt. Lekparken har fått besök och där har vi bekantat oss lite med grannarna också!
Snart har Mårtens näsa blivit bättre också, skall ta bort skenorna på tis o efter det hoppas vi att han skall må bättre!

Nä, nåt mer har jag nog inte att skriva om! Har fortfarande inte fått hemtelefon eller internet hemma så jag kan inte lägga ut bilder än.. Kommer!!

Vi ses!

Sol, sol o mera sol!

Vilket väder det har varit, helt fantastiskt. Det har varit obligatoriskt bad för Wilma varje dag!
Har fortfarande inte fått vare sig hemtelefon eller internet, det börjar bli lite irriterande nu men snart.. Då kommer det lite bilder.. Så så länge får ni nöja er med bara text.. hihi..

Vad har vi gjort då? Ja förutom att gått o plockat, försökt få lite ordning så har vi flera ggr besökt badet i Slätta. Basängen där är ju kanon! Wilma är mer vild än tam när hon är i vattnet..
Vi har haft lite nyfikna vänner såklart, alltid trevligt!
På nationaldagen fyllde farmor (wilmas gammelfarmor) 79 år så då va vi ut till henne på besök o fikade! Skönt som attan att vara i sommarköket, där är det svalt o skönt. Elsy o Leif va där, pappa o Carin kom och Kicki med nya killen kom också! Farmors bror Erik va också med! Det va trevligt! Vi svängde förbi hos Wilmas gudmor också då Wille har fyllt 2 år !GRATTIS till storkillen! Vi får komma på ett större kalas när vi alla är piggare!

Lördagen va jag på möhippa, kanon kul! Maria fick en dag med motorcykel, fem-kamp, massage, salsa dans och goda vänner, hon verkade nöjd o vi hade kul också! Det blir alltid roligare att gå på bröllopet när man träffat flera av de som kommer!

Söndagen så åkte jag o Wilma upp till Alfta en sväng, min kusin ulrika hade 40-års kalas i helgen o eftersom vi missade det passade jag på att åka upp på söndagen o träffa gänget ändå..
Mårten har opererat näsan i torsdags så han har mest legat i vertikalt läge o knappt fått någon luft, det har faktiskt varit lite synd om honom. Men det blir bättre o bättre varje dag!

Vi trivs i huset nu iallfall, superskönt att vara på backen. Vi har kommit ganska bra i ordning också så nu finns det gästrum för de som vill!

Välkomna förbi!



Nu bor vi i huset!

Vi har ätit middag ute varje kväll! Underbart!
I övrigt är det lite kaos hemma, kartonger o halvklart överallt men vi kan iallafall bo där..
I Onsdags natt så fick jag självklart en öroninflamation, har ALDRIG haft ont i öronen men nu kom det.. Värkte hål och nu äter jag pencilin, typiskt! Mårten med sin stukade fot, också dunder förkyld och jag med öroninflamation, kan det bli bättre o flytta då??!!
Men det gick bra, mycket tack till Pappa, Helena, Claes, Anders J, Mamma o Björn o gammelfarmor såklart som agerade barnvakt hela dan! De hade mys som det verkade!!

Det känns bra så här långt iallafall och jag skall strax uppdatera med lite bilder, vi fick ju en ny köksmöbel också av mamma o svärmor, TUSEN TACK! Superfint verkligen!

Så ni som känner oss får ju gärna komma förbi o hälsa på! Ring för vägbeskrivning bara!

Härligaste av allt är att släppa ut Wilma på gräsmattan o låta henne springa runt! Suveränt!

KRAM på er!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0