Pappas prinsessa!

När hela familjen J är hemma är jag inte direkt värd så mycket.
Pappa är bäst att busa med, han är bäst på att skoja, kramvänlig osv..
Ja Wilma är nog mer eller mindre förälskad i sin pappa just nu.
En timme innan han skulle sluta jobba idag så sa hon upprepade gånger att hon saknar pappa..

Nåja, när hon gör illa sig riktigt då brukar det vara mamma som gäller och det skall helst vara jag som skall natta henne. Det är ju en liten tröst iallafall!

Helgen har ju sprungit iväg som vanligt. Fredagsmys blev det med bara familjen hemma. God mat lite chips och tv soffan! Såg innebandy kvartsfinalen mellan Falun och AIK. Gick tyvärr inte vägen men så är det. Det så bättre gick det för tjejerna, ÄNTLIGEN slog de ut Balrog och är nu i semi mot Rönnby.. Globen närmar sig..

I lördags va jag o Wilma ner på stan och gjorde av med lite pengar, lite presenter, smink och nya gummistövlar till prinsessan. Vi hann med en lunch med Jenny o Claes också! Mycket trevligt!
Sen kom Mårtens en gammal kompis och frun förbi på besök, riktigt roligt! Har inte sett dem på flera år så det va superskoj! Kom gärna igen M och UP även om det va en kortis!

På kvällen kom "tant" söder och va barnvakt åt Wilma. Våran vän Linda har fyllt år och hennes man ordnade så att vi blev 4 par som gick till en restaurang och käkade tillsammans. En bowling match innan också. Mycket mycket trevligt. God mat och goda vänner! Bra jobbat!

Söder fick sällskap hemma hos oss av Wilmas kompis Edwin och mamma Erika. Jag tror det va full fart!
TACK SÖDER , du är verkligen en pärla, en god vän och jag är superglad att vi är vänner! Så känner nog hela min familj!

Nu blir det jobb i några dagar sen väntar vi på spänning på besök av kusin Edvin, min lillebror och hans Emma! Ser så mkt i fram emot det! Påskfirande med ägg och sill också! Vi va ut o plockade ris idag så nu är vi redo!

GLAD PÅSK på er alla!

Kram Kram

Sjukdom, kalas osv..

Hade semester förra veckan, eller iallafall en torsdag och fredag. Kommer då hem på onsdag kväll och båda mina andra familjemedlemmar ser ut som kryss. Förkylda och hostiga.
Det blev en lugn semester, framförallt fredagen då fick Wilma hålla sig inne mest trots strålande solsken. Jag va ut och skottade och fixade med massa annat. Rastlös skäl som jag är så är det fullt ös när jag inte sover, som jag allt för ofta gör redan 20:00 på kvällarna nu för tiden..

Helgen kantrades av besök till Sågmyra för att handla lite överdragskläder till våren som förövrigt i dag ser ut att dröja ännu längre med att visa sig..
Mormor va med oss till Sågmyra, alltid lika skönt att få lite hjälp!!

Söndagen blev det en eftermiddagstripp till Linghed, "Gamo" och Morfar fick besök. Lite rensning hos pappa blev det. Hos Gamo hittade jag lite gamla pärmar efter farfar med tidningsutklipp m.m. som jag fastnade i medans Wilma slukades in i lekens värld då Gamo har hur mkt prydnadssaker och annat roligt att leka med för en 3-åring..

Sen blev Wilma hemma hela veckan, mest med sin pappa som ändå var ledig. Jag tog en VAB dag och han en så det blev rätt bra! Lika bra det, man fixar inte dagis när man hostar och hostar efter att man ansträngt sig en kortare stund..

I går va vi på barnkalas på förmiddagen, eller rättare sagt, Mårten och Wilma va. Nu kom ju min förkylning så jag proppade kroppen med alvedon eftersom Pörnie hade bjudit på 30-års kalas i Västerås som vi gärna ville åka på. Sov/vilade på soffan innan vi åkte iväg vidare.
Wilma slaggade hos mormor!
TACK MORMOR för att du alltid ställer upp- verkligen guld värd!!

Festen varade till 04-tiden, själv la jag mig efter 01. Gravid och nykter som man är. Men eftersom festen va i samma hus och stereon vägg i vägg med sängen som jag låg i så fick man sova med händerna runt huvudet. Men jag sov faktiskt!
En mindre rolig bilfärd hem, skjukt mkt snö som kommer från himlen, snälla inge mer jag vill ha VÅR NU!!!!!!

Vi ses,

KRAM KRAM

Jag är såå trött..

Somnar på kvällarna i soffan, håller sällan sällan mig upp till 22, i går vart det till 23 och då är det kors i taket. Men det gäller att vara sysselsatt. Vaknade lik för**nnat vid 06:00 av mig själv.. Mellan 05-06 på morgonen. Undrar om bebisen i magen har denna dygnsrytm, hm.. jaja, det är väl bara att gilla läget! Det sparkar iallafall i magen och det är en otroligt skön känsla.

Wilma då, hon är en härlig tjej nu. Många kommentarer och visar både ilska och kärlek.
Familjen va på innebandy i söndags och såg Faluns herrar, Wilma klängde på sin pappa HELA Matchen, hon är såå kär i honom. Hon kramade, myste klängde osv.. haha, ja han såg inte så mycket av matchen om jag säger så.
Hon har även sovit flera nätter nu utan blöja, det är ju faktiskt fantastiskt. Jätte duktig! Nr 2 är fortfarande kvar i blöjan men det jobbar vi på!

Skulle egentligen åkt till Lofsdalen i helgen där våran fantastiska vän EC har en stuga. Men nu blir det inte så, kommer inte i ett par täckbyxor och är trött på vintern osv.. Men jag har semesterdagarna kvar och kommer utnyttja dem att besöka lite dagis här i området för vi har väl tänkt flytta på prinsessan så hon kommer närmare hem. Ett tandläkarbesök och så ska vi bjuda svärmor och Svärfar på middag, Svärmor fyllde år i måndags så det är hennes födelsedagspresent!

På lördag är det schlagerfest, några vänner kommer förbi här. Har varit ett gäng som tittat och haft frågetävling samtidigt, det blir skoj! Många bra låtar, spännande!

En bild va länge sen va?

Full i f*n!!! Bästa tjejen i världen!!

Kramar till er alla!

Wilma börjar bli stöddig..

Hon har ju börjat på "stora barn" avdelningen på dagis, detta medför självklart både plus och minus. På plussidan är det ju att hon lär sig, hon pratar trianglar och räknar bättre. Det är ju ett stort plus.
På minus sidan då, ja hon börjar bli lite stöddig, bl.a. så kör hon med lite arg-röst. Skriker lite och låter stöddig. Efter några dagar kom hon hem och sjöng:

"Bä bä vita lamm, gick på restaurang,
vet ni vad han gjorde?
Bajsa under bordet,
Då kom polisen... "

Okej, det är jättespännande med kiss och bajs, när jag kom hem här om dan så ropar hon: " hej bajskorven!" Trevligt mötande..

I Lördags morse när jag och Wilma åt frukost så sa hon först att hon skulle flytta till någon annan mamma och pappam det visade sig dock vara mormor och Björn som hon skulle flytta till och hon skulle komma hem igen så det va ju skönt! Efter en liten stund kom det dock lite andra ord ur munnen: "Är du dum i huvudet eller?" Och nåt i typ med "Har du ketchup i huvudet eller"... Hm... Ja, vad kommer detta ifrån då? Det lär jag aldrig få veta. En arg mamma som hade fullt upp med att hålla sig för skratt. Jag förstår ju också att hon inte fattar vad det betyder men ändå!! ahh...

Hon vet ju fortfarande vad hon skall  trycka på för knappar hos sina föräldrar, säger att "Pappa, va snäll du är" eller "Mamma, jag tycker om dig". Då smälter man som smör..

Vi hade "Gamo" och min faster på besök en sväng igår, och Gamo hör lite dåligt men det va häftigt att se hur Wilma började ljuda för henne, de satt och titta på kort och när hon skulle berätta vilka som var på korten så säger hon Wi-l-ma och Mi-n-gus.. hahaha, ja det gick fram iallafall!
Gamo förstod och Wilma va duktig!
Trevligt va det iallafall att de kom! Tack för titten!

Vår gamla granne kom förbi idag också, det är bra att någon kommer och busar lite med henne!

Bebisen i magen sparkar och har sig i allafall, det är skönt att känna sparkarna. Halsbrännan kommer och går men det går överlag väldigt bra. Jag kör på som vanligt. Höll faktiskt i ett spinning pass i måndags också, jag körde inte fullt ut men det va riktigt skoj ändå! Vi jobbar på namnförslag också, Wilma vill ju att bebisen skall heta Eriksson, Kjell. Hon har utökat med Kjell som sin morfar heter.. Jag tror inte att hon får bestämma..

Vi hörs och syns!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0