En toppen dag idag!!

Jag och Wilma har myst idag, först fick vi sova till halv 9 förutom nån timme på efternatten bara.. Sen har vi myst hemma och på eftermiddagen tog vi en timmes promenad med vagnen, sa hej till mormor på hennes jobb innan vi gick hem. Sen kom pappa Mårten hem och myste med henne då passade jag på att springa tvärsöver gatan till Park inn o solade i 20 min, skönt. Måste ju jobba upp brännan innan Jenny o Barrys bröllop!! hihi..

Pratade med Jenny länge idag förresten, hon hade en ledig dag så då ringde hon mig, toppen tyckte jag!! Fick känna lite på hennes puls inför bröllopet, tror dock att faster Elsys puls är högre med hantverkare hemma som gärna skall bli klara innan bröllopet!! Du ska se att det ordnar sig!! ;-)

I helgen är det falukalaset i stan, planerar väl att gå ner o kika lite, många roliga artister. Om det är okej ljud så kan jag o Wilma gå ner o rocka lite. Mårten ska väl jobba mest. Stackarn har fått jobb nästan varje helg nu i juni. Om inte annat så varje söndag!!! Det kommer nog gå vägen ändå!!

Nu är det dags för en dusch och lite tv eller nåt telefonsamtal innan nästa dygn startar igen.. Det går fort tycker jag!! Ibland alldeles för fort!!

Skriv gärna kommentarer om ni vill när ni är här o kikar, kan vara kul o veta om någon läser.. Pörnie, du är bra på det!!! KRAMIZAR

Lika som b?r, far o dotter!

Lika som b?r, far o dotter!

Pappa Mårten kan inte svära sig fri från faderskapet här heller...

V?ran toppen tjej!!!

V?ran toppen tjej!!!

Bild tagen här om dagen!! Visst är hon fin? Det tycker vi iallafall!!

Min första mors dag!!

Kul, man har haft sin första mors dag ever!!! Wilma har dock inte fattat att det är en dag då man skall vara go o glad med sin mamma.. Vet inte om det är nåt mer än förkylning, hon blir så förtvivlad ibland, påminner om hennes kolik. Åh, man mår inge vidare när hon inte gör det.. Skall ringa BVC i morgon!!

Annars tycker jag att helgen har varit underbar, min familj och jag har umgåtts och det är verkligen toppen!!!
Idag tog vi en promenad och mötte upp min mamma och svärmor på Sluss caféet o njöt av en glass o en kopp kaffe!! Det betydde nog mycket för båda mödrarna att få träffa deras barnbarn på mors dag!! GRATTIS!!!

Nu på kvällen har det mest blivit att betala räkningarna och surfa lite på nätet, jag har även pratat 45 min (!!!) med min kusin Ulrika, tyvärr meddelade hon att de inte kunde komma på dopet men sa att de skulle försöka komma över någon dag hit istället, det hoppas jag!! Det är alltid enklare att ta emot besök än att besöka själv!
Jag tyckte att det va mysigt att prata med henne iallafall, borde göra det oftare!!

Nej, nu ska jag väl summera helgen och planera veckan med min man innan kudden väntar!!

GRATTIS TILL ALLA MAMMOR!! Och grattis till mig!! hihi coolt!!

Wilmas förkylning..

Börjar bli lite dryg nu.. Hon var först förkyld i ca 1,5 vecka men då var det inte så märkbart. Sen tog det om igen nu i veckan. Och de har varit mer märkbart, skrikigt och hängigt. Kanske öronen värker lite nu när det är 2 förkylningar på kort tid, ja vad vet jag, det är väl bara att avvakta o se!

Veckan har i övrigt varit fullspäckad, I onsdags var vi hemma på dan innan vi (jag, Erika o Johanna) tog en tripp till Linghed för att Anna bjöd in till barnklädesparty, god äppelpaj, kaffe och så köpte vid en pyjamas till Wilma. Coola kläder som det verkar vara bra kvalitutta i!! hihi..

Torsdagen då fyllde Anna 28 år, GRATTIS!!!! så vi svängde ut dit igen på dan för lite fika och sedan lunch hos min farmor. Hem en sväng innan vi skulle gå o träffa Wilmas farmor som varit i USA en sväng. Där hade de shoppat loss till både Wilma, mig o Mårten. Mycket märken och mycket fint. Ett gäng skor som kommer komma till användning längre fram. Tack Tack!!!

Igår var jag o Wilma bara hemma o myste, hon hade ingen bra förmiddag så det behövdes nog, jag klev inte ur sovkläderna på hela dan!! Idag har familjen Johansen varit på stan, jag har shoppat kläder till min kusins bröllopp. Gick in till Vero Moda och bad Maja om hjälp, toppen verkligen, nu fick jag kläder som jag kan använda till annat också!!

Wilma har namnsdag idag så både mormor o morfar har ringt o gratulera. Av sin mamma o pappa fick hon strumpor i namnsdagspresent!! hihi..

Nej, nu skall jag och min man ha lite lördagsmys, köpmat och tv!!!

Ha det så bra!!

Shopping och borttappade nycklar!! ahhhhhhhh

Jag, Mamma o Wilma åkte till Valbo igår för lite shopping, vi besökte självklart IKEA, alltid lika roligt att gå där tycker jag! Wilma fick 2 små små mjukisar för 3kr st vilket gjorde att hon också tyckte det va roligt. Hon är lite smått manisk när det gäller att ha saker i munnen just nu samtidigt som hon har blivit jätteduktig på att greppa saker..

Mamma/ Mormor shoppade loss till Wilma iallafall, slutade väl med att hon inte fick med sig någonting hem.. Alla påsarna hamnade hos oss! Tack Mamma!!!!!!
Vi gick en sväng i köpcentrumet också, fikade på lite glass o kaffe. Wilma blev trött o då blir hon grinig. Svår att få henne lugn när hon på snudd blir överstimulerad- Det är ju så mycket att titta på!!

När jag sedan kommer hem igen upptäcker jag till min fasa att mina nycklar är borta!! Shit!! På nyckelknippan sitter till råga på allt även nycklarna till min granne som jag vattnar blommorna till nu under hennes semester..
När man tappar nycklar så går man igenom dagen i detalj och försöker komma ihåg, vart använde jag dem sist? har jag hört dem ramla i golvet? Vart la jag dem? Ringde till och med till en i Linghed som jag vet siar lite, han sa att de skulle ligga i en väska eller liknande, det skulle vara trångt och mörkt. Jag skulle få igen dem det trodde han bestämt. Det fick jag också, en vänlig själ hade lämnat in dem till polisstationen, skönt!! Va dit och hämtade dem i morse!! Lättnad..
Efter det tog vi en promis med Maria och Melvin som han nu ska få heta!!
På eftermiddagen åkte jag o wilma till kåkå i Hedemora tillsammans med Erika, Johanna och August! Fullt ös med August och Joel, goa killar, så härligt när de börjat prata mer o mer.

Nu sover Wilmis, hon blev rätt trött av allt stim o intryck hemma hos Kåkå, lite mat o mys så somnade hon sött!!
Så jag ska väl passa på att kika de vanliga hemsidorna som man alltid är in på, Familjeliv, IBF Falun osv..

Ha de gött!! o tack du vänliga själ som lämnat in mina nycklar!!!!

Viking Line cup är över, skönt!

Faktiskt så tycker jag det.. Har varit mycket telefontrafik under helgen, har nog ont i öronen.
Mårtens grabbar åkte ur i semin efter straffar så han var rätt besviken. Mina tjejer, om man nu kan kalla dem det, vann sin grupp efter final mot Täby! Riktigt roligt att se deras braiga spel just nu, lite klapp klapp spel o sen mål!!
När en 92:a går in o spelar hur bra som helst kan man börja känna sig lite gammal... Suck!!
Gjort klart med lite nyförvärv också vilket är riktigt roligt inför nästa säsong. Det är ju det jag skall göra o inget mer sen (är det sagt iallafall, men jag känner väl mig själv..) Tur att Mårten skall hålla på med grabbarna, det gör det nog enklare för mig att hålla mig borta!!

WIlma var med till Lugnet idag, hon charmade tjejerna. De vill alla vara o peta o prata med henne o hon bara ler åt dem!! Det märks att hon tycker det är roligt när de spelar, hon är nyfiken. Hon tycker ju tillika om att kika på fotboll eller Hockey på tv:n mycket färger o så rör de ju sig hela tiden!!
Nu sover hon nog för natten, somnade kring 19-tiden, läggningen går bättre o bättre. Hon sover väl till ca 05 då det är dags för lite mat o kanske vaken en timme. Sen sover vi en stund till, så var det inatt o vi håller tummarna för att det är mönstret nu, jag mår bäst då!!

Nej, nu kliar det i ögonen, dags att borsta tänderna o lägga sig för att se en film.. Somnar säkert innan den är slut!!

På återseende!

//Jessica

Första försöket!!

Jaha, då tänkte jag försöka mig på att blogga lite!! Kul! Tanken är att jag skall kunna skriva av mig lite och samtidigt kanske låta min familj och mina vänner hänga med hur vi har det!!

Nu har vi haft Wilma i vårt liv i 4 och en halv månad! Helt underbart!! Efter allt som varit (Kolik, förstoppning, magsjuka m.m.) så är det nu helt underbart att vara mamma och jag njuter av att vara hemma!!

Vi försöker få in lite rutiner, svårast tycker jag är att få in hennes sovrutiner på dagen, hur mycket hon behöver sova osv. men det löser väl sig snart!!

Vad har vi gjort idag då?

Jo, Wilma vaknade 05:30!!!!!!!!!!  Då va väl inte jag på topp direkt.. Jag passade iallafall på att ringa till den som suttit vakt under natten på Falu fri gymnasiumet där mina innebandy tjejer har ansvar under helgen. Det är ju Viking Line cup på Lugnet så det är full rulle! Natten hade väl varit så där.. Lite killar som hållt låda!
Jag o Wilma somnade sen igen och sov till 08:30, skönt!! Sen har vi varit hemma under dagen, Wilma fick lite palsternacka till lunch.. Det va väl ganska gott tror jag!! Det är så kul o se nu när hon får lite vanlig mat. Vilka miner!!
På eftermiddagen träffade vi Pörnie, Cammen och Cammens son Wilmer. Pörnie va på blixtvisit från Västerås, kul då man inte ses så ofta!! Wilmer har blivit en riktigt stor kille!! Det va jätte trevligt att fika med dem!!
Kvällen har det varit nattning o middag. I morgon väntar sista dagen på Viking, ska bli skönt när det är över. Helgen blir så fullspäckad fastän man inget skall göra när man har ett ansvar under cupen!!

På återseende!!

//Jessica

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0