Vi ar i holland!!

Vilket vader och vilka harliga dagar vi har har i Holland (Saknar prickar pa bokstaverna...)
Igar hade vi en hel eftermiddag vid havet och njot av sol o bad, det kanns pa axlarna vill jag lova!

Flygturen ner gick jattebra sa nar som lite gnall nar vi skulle landa, hon ville inte sitta fasspand da..
Men i ovrigt har allt gatt jattebra! Vi vaknar lite tidigt bara.. 07:00 vaknar hon tyvarr men sa ar det..

Forsta dagen va vi som sagt uppe med tuppen fran 05-tiden och det blev en lang lang dag. Ett besok pa stranden hann vi med iallafall men det blaste jattemycket. Dag 2 som igar sa skulle Jenny ivag o vaccinera Alexander sa da at vi pannkaks lunch vid stranden o sen gick jag o Wilma ner till vattnet, hon ar ett riktigt vattendjur, helt galen!
Alexander somnade pa vagen hem sa jag korde bilen och de gick hem sa nu har jag provat det ocksa!

Barry ar omtyckt av Wilma iallafall, hon ler sa fort han dyker upp!
Idag hade vi en lugn formiddag o sen akte vi till stallet dar Jenny o Barrys hus skall sta senare och dar fanns en liten djurpark med hastar, grisar o getter. Brevid dar fanns ocksa en stor lekpark, hur manga grejer som helst sa det blev nog 2 timmar dar.. Kul hade vi iallafall!

Sen har vi bara atit och nu sover prinsessan, varmen tar ut sin ratt sa det blir inte sa mycket mat for henne. Glass ar val det hon ater..

I morgon fyller Barrys mamma ar sa vi foljer med dit sen blir det nog stranden pa sondag o pa mandag aker vi hemat. Det gar fort nar man har roligt!

Lite bilder:

Vid havet..

Wilma forklarar vem Emil i Lonneberga ar for Alexander..

KRAM FRAN HOLLAND!!!!!!!!!!!!!

GLAD MIDSOMMAR!!

Glad midsommar till er alla! Fick ett härligt sms där det stod glad midsommar, glöm inte det viktigaste, paraplyet och snapsen! hahaha, det stämmer ju!
Vi hade en lugn dag och avslutade den hos Jenny o Claes med lekar, grill och stort tält fullt med goa människor! Härligt! TACK!  Vid 23 tyckte jag att prinsessan behövde sova så då lämnade vi festen!!

Vad har vi annars gjort? Det går på som vanligt..
Men nu så är det semester!!!!! På tisdag sätter jag o Wilma oss på tåget till Arlanda, dit tar vi med oss gammelfarmor och stannar en natt hos min faster i Sigtuna och sedan dagen efter, tidigt så tar vi planet till Holland!! Det skall bli härligt o pussa lite på Wilmas nya tre menning Alexander! Mårten får vara hemma o jobba och ha lite egen tid!! Det är han värd!!

Ev stannar vi sedan en vecka i Stockholm o besöker junibacken m.m. men det beror på lite andra saker..

Det väntar jag med att berätta om i nästa uppdatering (Jag är INTE gravid.. så det behöver ni inte spekulera i).
Men annat spännande är kanske på gång!

Uppdaterar igen efter resan till Holland!

KRAM KRAM

Uppdateringen blir lite si så där..

Jag vet, det blir lite så, det börjar bli sommar och tiden räcker inte till..
Men nån gång ibland ska jag väl försöka uppdatera..

Vad har hänt då?
Inte så mkt tycker jag. Vi såg Pörnie o Robban gifta sig här i slutet på maj, helt fantastiskt vackert.
www.weddingbook.se/blog är värd att besöka, där hittar ni de också. (Hoppas det är ok, P??!!)
Lite bus fick de visst stå ut med också hörde jag..

Helgen efter det så hade Mårtens arbetskamrat Johan sin 30-års fest, han hyrde klockarnäs festplats. Inte illa! Framför allt inte då det va såååå vackert väder! På dagen innan festen hämtade Linda och Jennie upp mig vid 09:30 och tog med mig på spa i Mora, helt lovely!!! Grupp spa, alla 3 fick badrock och tofflor och fick sen sätta oss i sköna vadderade stolar och fötterna i fotbad. Sen fick vi en smootie, fotpeeling, fotmassage, ansiktsrengöring och massage, handmassage och nagelbandsrengöring samt huvud och nackmassage! Klart nåt som jag rekomenderar. Efteråt ingick en lättare lunch, sallad och bröd! SUPER härligt! TACK TJEJER! Det va alldeles perfekt, vi fick en dag tillsammans och samtidigt njuta! Jag bjöd dem på kaffe och glass efterråt, det va väl det minsta jag kunde göra!

I helgen nu så har vi haft både begravning och fest. Först i fredags begravde vi min farmors syster, en vacker begravning men självklart sorglig. Min farmor betyder enormt mycket för mig så att se henne begrava både hennes syster o bror under kort tid gör mig ledsen.
Efteråt åkte jag o Mårten och hämtade prinsessan på stan och åkte lite karusell, Mormor hade hämtat henne så de njöt av varandras sällskap på stan innan vi kom! Wilma älskar att åka karusell!
Vi åkte hem sen, jag tog cykeln ner till stan sen och träffade min kusin Fredrik och min lillebror för att ta en öl tillsammans. Jättetrevligt! Självklart så träffade vi Christian Waltz också (F kände hans basist) så efter en öl/vin glas tillsammans så fick vi gå in och se han spela på Harrys. Hans musik är verkligen bra!

Igår fyllde världens bästa farmor (gammelfarmor) 80 år, hon bjöd till öppet hus! Så jag o Wilmis åkte ut på förmiddagen. Mårten fick åka till Sthlm o se Sverige-Danmark (det gick dock som det gick...) Hos Farmor va det öppet hus och det ramlade in en hel del gäster. Jag garnerade tårtor och diskade och såg efter prinsessan samtidigt, men det gick det med! Skönt att kunna hjälpa till! GRATTIS FARMOR (Gammelfarmor), DU ÄR BÄST!!

Kvällen avslutade vi hos familjen C/E, 'Wille har fyllt 3 så en traktor fick vi komma med. Wilma hann avslöja det innan Wille öppnade paketet såklart men det gick nog bra ändå!! Vi åt tillsammans med dem och sen blev det såklart tårar när vi skulle åka iväg.. Det är alldeles för bra hemma hos Gummor, Ebba och Wille (ja T också men Wilma glömmer honom ibland..) Tack för att det är så enkelt med er!!!!!

Nu väntar nån vecka till med jobb, sen är det semester med holland resa och sthlm! Vi har rätt mycket uppbokat men det ska mest bli skoj!

Ska försöka besöka sidan ibland också, skriv gärna att ni varit här så jag vet att någon läser,

Kram på er!

Från Farmors lilla vän!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0