Jaha då har man blivit 30 då..

Ja så va det, 30 bast.. hmm.. Vi får väl se vilka krämpor som sakta kommer med åldern..

Det har varit en helg med bladade känslor, förra veckan så gick ju IBF Faluns damer till globen och SM-final, hur stort som helst. Så vid 12:30 på lördagen så bänkade jag mig framför TV 4, TACK TV 4 för möjligheten! Tyvärr fick jag inte ihop det att åka fram och tillbaka till Sthlm fastän jag mer än gärna velat vara på plats. Framför allt när typ ALLA innebandy kompisar vi har åkte..
Iallafall så satt jag bänkad under matchen och varierade i känslo berg och dal bana..
Först kom glädjetårarna när Sara gjorde 2-2, nu va de ju på gång.. Sen kom tårarna när slutsignalen gått och det va klart att Balrog vunnit ett till Sm-guld. Åh, jag känner så med Camilla Granelid, Emma, Hannele m.fl. Men det är väl så sporten är.. De har iallafall gjort en bragd genom att ta sig dit! Häftigt!! Bättre lycka nästa gång..

Lördagskvällen spenderade jag hos Lisa, Lisa fyllde 30 tre dagar före mig.. hahaha.. Men hade sin middag för tjejerna på lördagen. Jätte trevligt, Lisa hade fixat bra med lekar och frågesporter och SUPER god mat! Vid 23:20 gick taxin in till Harrys. Jag tycker dock att vi kunnat stanna kvar i hemma hos Lisa, det va mycket mycket roligare än ett Harrys där man helt plötsligt kände sig äldst..
Mårten va ut med 2 polare på Fredagen och det lät som det va bättre då.

Söndag morgon så kom min prins och min prinsessa upp och sjöng för mig med paket och frukost på sängen! Vilka älsklingar!!! Jag fick en spa dag för henne på Grand SPA o Sport, det ska ju bli HELT UNDERBART! Hela kroppen får sig en genomkörare!! Efter en liten frukoststund i sängen gick Wilma ner, jag hörde då henne säga, ERIKA!! Och tanken va, men de kommer väl inte nu?? Upp ur sängen och kolla, då ser man Erika och Maja dekorera våran trädgård med ballonger, glitter m.m haha, superfint! De sprang dock som en avlöning när jag öppnade fönstret.. haha.. De kom tillbaka först på eftermiddagen för att få en tårtbit!
Förutom de så kom mamma och Björn förbi och telefonen gick i ett. En mycket trevlig dag! TACK alla för samtal och omtanke!!!

I Fredags strax innan lunch kom mina arbetskamrater och sjöng för mig med blommor och ett presentkort på Lust och fägring, där kan man lära sig allt om make up, man kan få manikyr m.m. super även det! Jag kommer ju bli en ny människa nu.. Det kanske behövs! hmm.. Det va jätte många som samlat en slant så jag blev alldeles rörd! Jag har super bra arbetskamrater!!!! TACK!!!

Sen har veckan rullat på, jag är lite trött så det behöver nog vara en helg med lite lugn och ro nu..
Wilma har gått på dagis hela veckan och helt plötsligt kommit på att hon inte ska sova när hon är där, så hon somnar då istället när vi är på väg hem, på cykeln eller i bilen.. Tänk om man visste vad barn ville eller hur de funkar ibland.. Hon är ju rätt bestämd av sig och kör med oss så mycket hon kan. När mamma och Björn va här så skulle de ligga i sängen i gästrummet, och reste de på sig så sa hon argt, LÄGG DIG NER!! Ja, det är allt en kommendora..

Nä nu måste min trötta 30-åriga kropp plocka lite och sen krypa under täcket!

Hoppas nu att alla som vi bjudit på festen kan komma, det vore SÅ skoj!

KRAM KRAM

GLAD PÅSK!!!

Glad påsk på er alla blogg-läsare..
Här har det varit påsk för hela slanten, i går fick prinsessan göra sig själv till påskkärring! Underbart fin blev hon:


Vilken tjej!!

Så här fick hon gå till mormor när vi åkte dit och åt påskmiddag! Johan (min lillebror) och hans Emma kom upp i onsdags natt. Jag va ledig i onsdags men va bara bara hemma. Torsdagen så gav Wilma oss sovmorgon, superskönt. Vi åt frukost i soffan men när Johan, Emma och deras hund Röj kom ut från gästrummet hade inte Wilma tid att äta något mera! Det va ju såå kul att de kom, det tycker jag o Mårten också såklart!!

Vi tog oss ner till stan för lite ärenden och fikade där innan Wilma somnade i vagnen och vi gick hem.. Torsdag kväll blev som sagt hemma hos mormor o Björn med lite påskmiddag. Mycket trevligt. Kl 21:30 började vi åka hem så Wilmis somnade inte förrens 22;00.. Men sov dock till 09:30 dagen efter, inte illa!!
Johan o Emma hade då redan åkt ut till Linghed så jag o Wilma åkte också efter lunch, stackars Mårten jobbar hela helgen och fick därför inte följa med.. Ett besök hos "gamo" innan jag o Wilmis åkte ner till Tina som nyss fyllt 30 år och hade en liten tjejmiddag! GRATTIS TINA, vi väntar också med spänningen på bebisen som växer i hennes mage. Bör titta ut runt midsommar.

Det blev så klart sent och Wilma kunde inte slappna av så vi gick hem strax efter 22.. Då hade hon inte somnat än men slocknade ganska snabbt i vagnen.. Men hon va otroligt duktig, lekte för sig själv och kom o myste med oss alla i knät emellan åt.. Vi sov hos Morfar och vaknade av solen vid 07:30 ca. Det bar ganska snart iväg till en underbar dag i Fäbon, strålande sol, lite snö och lugnt och stilla..
Kolla dessa bilder:
      
   Jägar Wilma                    Bästisarna                            Utsikten


Wilma gillar verkligen sin morbror, går och ropar efter honom hela tiden!
Det som är extra roligt är att jag i höst skall bli faster, såååå häftigt! Så nu va det sagt. Hoppas det är ok Johan och Emma??!!

När vi kom hem så kom strax efter min gudmor Wiwi-anne och hennes Tage på ett litet besök, lite fika och snack innan de drog vidare med sin husbil.
Mormor o Björn också såklart så då fick Wilma någon mer att köra med, Björn.
I fäbon körde hon lite med morfar också.. Bra jobbat Wilmis!

I morgon inväntar vi besök av Pörnie och lille Albin, det blir mysigt. Tror Farmor kommer också och mormor, så det blir full rulle! Men det är väl så det skall vara under stor helgerna, synd att maken jobbar bara..

En grej som jag måste skriva för att komma i håg det längre fram i framtiden är att prinsessan hela dagarna går och sjunger sjörövar fabbe, snickerboa låten och andra astrid Lindgrens låtar just nu, hon lyssnar på dem i bilen och sen kommer hon i håg dem, skithäftigt!
Våran lilla tjej är skithäftig!

Väntar med spänning på att hon inom nån vecka ska få en 3-menning i Holland, väntar på telefonsamtal..

Vi hörs..

Sol, sol strålade sol..

Man blir genast på bättre humör när solen lyser! Så härligt!!!
Wilma har också vårkänslor och vill gärna vara ute så mycket som möjligt! Hela lördagen va hon ute, på förmiddagen degade vi lite men se så gick hon och M mot bästisen Molly och hennes pappa för att äta lunch, själv stannade jag hemma och storstädade för att sedan krypa ner och sova några timmar eftersom jag skulle jobba natt. M och W tog iallafall därefter en promenad med hela ligan ner till stan, 3 pappor och deras prinsessor och prinsar! De myste med kaffe o korv på stan innan de kom hem igen. Va hemma en stund och sedan gick vi ner till Molly igen för att grilla ihop som middag! Första grillningen i underbart vackert väder och gott sällskap! Mycket trevligt!  Kvällen slutade ca 21:30 och jag laddade för natt pass... Det gick bra men jag är trött på natten, så är det bara!
Söndagen sov jag nästan bort, vaknade vid 11 och gick ner och åt lunch med familjen innan jag passade på att sova 2 timmar till med Wilma. Det får jag igen idag vill jag lova! Snart dags att krama kudden igen tror jag..
Vi hann dock med en fika på eftermiddagen då farmor och farfar kom förbi när de va ute och promenerade, mycket trevligt! Molly och hennes pappa kom också förbi en sväng så nu har tjejerna verkligen fått leka av sig!

Vi tog fram cykeln i fredags och cyklade till dagis och jobb, såååå härligt, höll på att inte få Wilma av cykeln när vi kom fram, som tur var kom lille Milton och de höll varandra i handen in till dagis, skitsöta!!

Wilma är annars en riktig stensamlare och jag tror hon har hittat en ny vän i grannen Omar, en kille som tar hand om henne när hon kommer utanför grindarna.. Jätteskönt att det är så många barn i området som är lite större, de tar hand om Wilma och har koll på henne.

Idag när jag pratade med prinsessan i telefon (vilket inte är så vanligt längre, helt plötsligt vill hon inte..) så säger hon, Mamma älskar mig! Vad säger man då? JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Det gör jag!!!!
Hon va hemma på förmiddagen med M innan dagis, sen hämtade jag en dammig och blöt liten tjej efter jobbet och så cyklade vi hem, det är verkligen nåt hon älskar!!

Nä, lite små sysslor innan sängen hägrar..

Vi hörs!

Nymålade och fina!

Jag måste erkänna att jag haft noll i inspiration att skriva nåt på bloggen, ibland blir det väl så. Kanske är det en tillfällig inför det som komma skall dagen eller nåt.. Iallafall så gav prinsessan mig nåt att skriva om igår, hon sa helt plötsligt att vi skulle måla naglarna, fråga mig inte vart hon fått det ifrån men helt plötsligt så kom det.. Jag va inte sen att hänga på så det blev att ta fram nagellacket det..

Se så fina vi blev:

Vi målade fingrarna också men det blev inte lika fina bilder...

I Lördags va jag o Wilma till Micke som fyllde 40 år i veckan, GRATTIS MICKE!!! De bor i Ludvika så det blev en tur efter att jag slutat jobba. Wilma hade då sovit hos mormor o Björn och lekt slut på dem! Hade bestämt att de skulle sova och vad de skulle göra.. Wilma är inte bara komendora hemma, om möjligt ännu mer hos mormor eller farmor..
De hade iallafall haft en bra dag tillsammans! TACK för hjälpen!
Efter besöket hos Micke och hans familj somnade jag iallafall innan ö-rådet i Robinson var klart!

Söndagen gick i lugnets tecken, vi tog en promenad ner till stan och fikade med Söder! Jättemysigt!
Måndagen blev en familjedag, vi tog en promenad ner till en park i stan och matade änderna, träffade farmor o farfar också och fikade med medtagen kaffe och bullar.. På vägen hem så stannade vi hos några vänner på en kopp kaffe igen.. Skön och trevlig dag!

Det är sååå underbart nu är solen lyst, man blir ju gladare!

Ni skall tro vad prinsessan gör just nu.. Pratar o pratar i telefonen med sin dagisfröken, hon frågar henne om hon har en kossamu hemma? Munnen går i ett vill jag lova.. (allt på låtsas) UNDERBART!!!

I morgon är det dags för klipp och sling, va ett tag inne på att färga mig mörk men det blir nog inte det..
Efter jobbet såklart, och eftersom W skall på dagis är det dags att börja godnattsagan...

VI SES!

Min prinsessa och prins!!!!!!!!!!!!!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0