Hujeda mig..

Sånt barn han var o Emil hette han, det är våran dotters favorit låt just nu. När hon vaknar och innan hon skall sova då går den låten på högvarv!!

Våran stora tjej som börjat ta sig ur sängen själv, upptäckte det i lördags när hon efter hon sovit. Helt plötsligt hörde jag nåt i trappen och där stod hon, -Hej mamma!! Ja gick ner själv ja!! Super stolt..
Dagen efter vaknade jag av att hon stängde dörren till sitt rum och blev ledsen när hon upptäckte att grinden va stängd. Det händer massor just nu..

Pratar HELA tiden, idag på vägen till bussen så upprepade hon Mamma låna pappas mössa ja, säkert en 25 ggr..
Veckan har sprungit iväg som vanligt, spinning i går och det va dålig uppslutning. AC skull också vara med men hennnes dotter blev dålig under dagen så hon åkte hem o pussa på henne istället..

I helgen kommer Mårten och Wilma ha mys helg, jag skall till malmö med alla andra som är med i förbunden i sverige för Innebandyn, jag representerar Dalarnas innebandyförbund!!! Inte illa!
Jag flyger ner så det blir nog bra..

Jag tycker jag är trött HELA tiden bara, orkar ingenting så kanke är konferns och hotell det jag behöver..

Ha en bra helg!!

Helgen står för dörren..

Skönt ska det bli o ha några dagar ledigt. Ska dock inte klaga har faktiskt haft några lugna dagar på jobbet för en gång skull.. I går va jag på spinning och gud vad jag hade längtat efter det märkte jag.. En rejäl genomkörare, det va länge sen nu. Är instruktör och då brukar man ju inte kunna köra så hårt själv men det va få där så då blev det stenhårt.. (eller åtminstonde lite hårdare än vanligt..)
Tittade på ett hus också men ja, jag vet inte när vårat "drömhus" skall dyka upp.. Tur att min man finns för annars hade jag säkert köpt nåt hus som krävt massor av oss båda. Bara för att jag vill äga ett hus.. Men M han lugnar mig med att säga -Älskling du skall se att det ordnar sig för oss snart.. Så jag får väl lite på det då..

I onsdags så jobbade Mårten på O´learys så han ordnade så Wilma fick sova hos sin farmor o farfar eftersom hon skulle vara ledig från dagis. Så det blev ju kanon, ledig och fick mysa med farmor o farfar. Hade sagt redan i bilen att hon skulle dit o bada o sen skulle farfar blåsa håret! haha! Eftersom jag hade en eftermiddag/kväll alldeles för mig själv så gick jag till frisören och klippte av kalufsen, ja ni ser va jag skriver. Jag har kort hår igen.. Nu blev ni nyfikna va?? Ledsen, lägger inte ut nån bild. Ni får se mig live sen!!
Åkte hem o myste innan jag la mig tidigt och sov ut..
När vi hämtade Wilma på torsdag efter att jag slutat jobba så va det första hon sa att hon fått godis.. Skrattade lite då farmor o farfar säger att men, det skulle du ju inte berätta.. haha, hon kan inte hålla hemligheter hon heller..

Mårten kom precis hem, han har jobbat sent så jag o Wilma har haft en eftermiddag på tu man hand. Morfar kom med och hämtade till Wilma på dagis, han skulle besikta bilen så han va med oss hem en stund. Mortar som Wilma säger..
Sen lagade vi mat och åt glass till efterrätt, hon va vaken till 20:15 utan att ens visa tecken på trötthet eller humör. Såå mysig! Hon sjöng så jag fick med det på film. Hela bä bä vita lamm, så häftigt! Stolt mamma vill jag lova!!
När vi lägger henne nu så äter vi välling och läser en bok i våran säng o sen lägger vi ner henne i sin säng och går ut. Hon har inga problem att ligga där själv och i dag hann hon säga hej då innan jag ens fått ner henne på kudden..
Sen härmade hon mig, god natt, sov gott, puss o kram.. Det händer SÅ mycket med språket just nu, det gäller att hänga med..

I morgon väntar öppet hus i hedemora för Kåkå som fyllt 30, Mårten jobbar helgen så Wilma får vara med. Ev. någon innebandymatch får vi till också och sen är det en lugn söndag som väntar!

Vi ses,

Jessica

Runndagar och bad!

Helgen har sprungit iväg igen.. Detta var en sån där helg som jag o min man är lediga tillsammans. Det är 2 helger varje månad, dvs. 4 dagar på en hel månad!!!!!! Det är helt sjukt men han jobbar varannan helg och jag dagtid vardagar.. lägg till sen att han jobbar vissa kvällar osv. Men men, vi har ju flera kvällar i veckan också som vi är lediga på men detta gör ju att man kanske inte gärna gör nåt annat än att vara med familjen dessa 2 helger iallafall..
Det känns som om det mest går runt..
Till råga på allt då så fick min man en släng av magsjukan så han va liggandes hela lördagen... Så jag tog med mig Wilma, hennes kompis Molly o mollys pappa till roxnäs udde. Vi gick en promenad på isen där. Det va runndagarna så det va skridskotävling och massa massa folk! Mysigt som bara den! Meningen var att vi skulle på ponnyridning men vi såg inga hästar tyvärr.. Men det gick bra ändå.
2 timmar ute i friska luften är inte dumt!

Det har ju snöat rätt rejält här, det är snö ÖVERALLT, i flera högar.. Men mysigt, vackert och alldeles alldeles underbart!!!!!
Igår snöade det också, så då åkte vi till badhuset. Mårten va bättre så han hängde också med, badade och åt sen lunch i den nya restaurangen på Lugnet, bra priser och mysigt! Mormor kom förbi en sväng också. Meningen va att hon ville komma in o se när Wilma badade men hon kom lite sent..
Wilma är ju en riktig delfin, dyker och sparkar med benen så att hon nästan simmar en kort kort sträcka mellan mig o Mårten. Sparka, sparka sparka säger hon o så kommer hon! Häftigt!!

Glömde berätta (tack Tjadd som påminde) om att Wilma gjorde lite hundtrick med Anders o Renates hund Shiba när vi va där, det finns väl inget finare än när ett barn och en hund "leker". Wilma är inte så jätte intresserad av hundar och katter utan går undan istället för att vara på. Men när Anders tog fram moroten så blev hon intresserad. Wilma gav Shiba små bitar. Shiba tar så så fint, hon är en sån underbar hund!! Sen fick wilma ha kex i munnen och shiba tog från munnen, ja det va verkligen synd att det inte hamnade på bild! Så mysigt!!!

Söndag eftermiddag förresten blev en lugn variant, jag o Wilma sov i ca 1.5 timme tillsammans. Det är sååå skönt att gå o lägga sig en stund! Sen tog vi bobben ner till affären, stannade i pulkabacken o åkte massor med vändor.. Det är ju helt fantastiskt med denna snö..

Stannade upp innan vi skulle åka en vända och så satte jag mig bakom Wilma och vi bara satt o tittade, jag sa också. Jag hoppas att du kommer ihåg denna vinter när du blir äldre, för detta är nog den snörikaste vinter jag kommer ihåg! Det gäller att påminna henne.. Henne, den lilla underbara prinsessan som är såå mysig nu! Jag älskar att vara med henne!

Många kramar

Jessica

Släng av magsjuka..

I tisdags var hela familjen till Sibylla för att äta middag, vi skulle på en husvisning så vi tänkte att en middag på Sibylla fick det bli!! När Wilma inte ville ha sin korv tänkte vi, vad är det nu för fel?
Vi satte oss iallafall i bilen på väg mot Hosjöstrand och helt plötsligt kräks våran lilla tjej och blir super super ledsen. Äckligt, kladdigt och otäkt på samma gång.. Vi stannar på Okq8 och drar av kläder och vänder hemmåt.. Självklart blir det en omgång till innan vi kom hem.. Hemma blev det också lite grann men sen sov hon som en stock. Efter det har det varit lugnt och jag och M har iallafall klarat oss så här långt..

I morgon blir det dagis för henne då hon har varit symptonfri länge nu..
Men det är ju så med denna sjuka att man får både panik och rädsla, det är ju verkligen den värsta av värsta..
Men dagis drar väl hem dessa sjukdommar..

Så denna vecka har ju sprungit i väg också, idag är det torsdag. Vi har nyss haft en jättemysig kväll jag o W, M jobbar. Hon är super mysig nu, kramas och skall gärna vara nära nära "min mamma" "tycker om mamma" Det är väl härligt att höra??!!

Hon spelar ju ut oss lite också, är vi är hemma o M jobbar så blir det att ropa efter pappa så fort ett nej kommer.. Och likadant när wilma o pappan är hemma! Så nog försöker hon allt!
Våran komendora som vi säger, tjejen som bestämmer över oss. Hon säger klart och tydligt vem som skall göra vad och vad vi skall göra!! hahaha.. Hon är go!

Lite husvisningar väntar nästa vecka och en ledig helg för hela familjen!!

Vi hörs o ses!

Helg i Tällberg.

Har precis kommit hem från en helg i Tällberg där vi firat Mia som fyllt 30 år, helmysigt verkligen.
Hon hade hyrt 2 stugor och bjudit upp ett gäng tjejer, så fredagkväll började det hela med middag i en av stugorna, fördrink, middag och efterrätt! Super mysigt! Kom i säng efter midnatt iallafall!
Lördagen blev jättemysig, några minusgrader och ett snörikt tällberg. En lång promenad och våffellunch vid Kaffestugan! Sen bubbel och bastu innan det va dags för middag igen. Själv blev kvällen ganska tidig för mig, dock inte pga sprit denna gång. Men mådde inge vidare så jag la mig tidigare än de andra som fortsatte upp till hotellet och pianobaren! Det va iallafall en jätte trevlig helg och jag känner mig helnöjd! TUSEN TACK Mia för allt!!!!!!

Wilmis har varit hos sin mormor då Mårten har jobbat hela helgen. Men hon verkar ha haft det kanon bra! TUSEN TACK också till mormor o Björn!
Hon är så duktig på att prata nu så jag ringde hem några gånger och då berättar hon va de gör. Det är mysigt!

Nu väntar en vecka med jobb och lite annat, ska till Renate i morgon o fira att hon fyllt 40 år! GRATTIS!!

Vi ska titta på lite hus också, vill gärna köpa nåt nu.. Våran hyresvärd ringde i torsdags. Hon vill inte sälja sitt hus än men vill gärna att vi hyr det längre. Att vi skriver ett nytt kontrakt där vi skriver på längre tid fast med uppsägningstid, det känns ok fastän vi gärna helst velat köpa det så klart. Vi trivs kanon här uppe och väldigt bra i detta hus. Vi får väl se. Hon skall iallfall inte flytta in här då utan skaffa lght och se vad hon känner för längre fram!

Det blir nog bra, vi kanske hittar nåt ändå inom kort som vi vill köpa och då slår vi nog till!

Någon som vill sälja här i Slätta? hör av er!!!!

Nä, nu ska jag snart gå upp o väcka lill prinsessan! Det blir en lugn eftermiddag hemma!
Det känns som om jag behöver det..

KRAMIZAR Jessica

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0