Vill inte jag så vill jag inte.. Bla..bla..bla..

Precis som det står i överskriften, så låter min dotter nu. Man skulle kunna tro att hon är 13år och inte 4.. Hon har gått in i ett riktigt "stöddigt och ignorera det mamma och pappa säger"-stadie som jag hoppas snart går över. Det är väl ytterligare en fas som barnen ska igenom.
Wiktor är inne i en drömfas tror jag, han vaknar oftast efter ca 1-1,5h på kvällen och är super arg och ledsen, vill inte somna om. Igår höll han i ca 1 timme innan han somnade om. Och det låter verkligen som han är rädd för nåt. Hans framtänder uppe bör visa sig när som helst då det är superknöligt och man ser dem igenom tandköttet..
Han här iallafall en underbar rolig och go prins nu, glad och nyfiken på allt som finns runt om, idag satt han brevid mig när jag packade och försöker ta sig upp i krypställning, vips sa det så dunkade han huvudet i toalettdörren och vi fick plåstra om honom, det gäller att se upp nu.

Morgonen är annars den bästa, även om det är tidigt emellan åt så har jag en strålande glad och mysig prins brevid mig och om inte Wilma precis kommit över och gosat in sig ordentligt så ligger hon där sen tidigare på natten, tätt intill sin mamma! I morse kom hon över vid 5-tiden och då kryper hon upp på min arm och myser och efter ett tag känner man Wiktor i ryggen också, det är trångt men oftast mysigt!

I morgon bär det av för mig och barnen till morbror Johan, Emma och Edvin i Karlskrona, såå spännande att åka tåg och så roligt det skall bli att träffa dem! Packningen är inte det enklaste kan jag lova, vad ska man ta med och vad ska man inte ta med??!! Jag som flög med Wilma till Holland med endast en liten lätt väska men det klart, där behövde man inga jackor eller överdragskläder..
Det kommer onekligen se ut som om väskan är ute och går med mig.. hahaha..

Lite utlovade bilder nu när jag funnit kameran:


Min tonåring!*Nyfikne Wiktor!


Här spanar jag in stora syster!

Wilma försöker läsa för Wiktor!
Här gifter sig Wilma och Mingus.
Kom på att jag nog kanske inte berättat det, de har gift sig iallafall, ett riktigt prinsess och riddarbröllop hemma hos Mingus. Jag fick vara präst, när det till sist vankades för brudens kyss då stack Mingus, han ville inte va med då! Så jag vet inte om det riktigt räknas! :-)

Ha det så skönt i helgen nu, vi hoppas få möta våren på vägen ner till Karlskrona. Tågen hoppas jag håller tidsplaner och plats för oss!

KRAM KRAM

Godmorgon!

Klockan är 08:10 och söndag morgon, Wiktor och jag är dom enda i denna familj som är vakna..
Vi hade grannarna på lite mat här igår och Wilma somnade inte förrens efter 23, även fastän vi satte på en film och Tuva somnade ganska omgående i soffan så såg Wilma hela filmen och ville knappt gå och lägga sig efter det.. Så jag antar att hon sover en stund till!

Wiktor däremot ville först gå upp kvart i fem.. Men det vägrade hans mamma.. Så vi fick sova en stund till som tur va! Han är iallafall en ny unge, ler och skrattar och orkar nu. Han fick pencillin och den har gjort susen på honom.. Härligt att det blev bättre för det va såå jobbigt här ett tag.
Synd bara att man ska få mer eller mindre tjata på sjukvården, jag kan tycka att föräldrarna är de som känner sina barn bäst, lyssna på dem då!!!!!

Nä, nu vankas blöjbyte, frukost och inväntan på att resten av familjen skall vakna..

Kram på er!

Sjuk sjuk sjuk..

Det är jobbigt när ens barn blir sjuka. Nu har Wiktor fått en riktigt kraftig förkylning. Har vart till akuten till och med, där får man ju vänta flera låååånga timmar. Men han blev pigg så fort vi kom innanför dörrarna där tyckte jag. Han har fått tagit sänka och halsprov också, stackars liten.
Sover med mig nu, hostar och fräser.
Det är väl så att man ororar sig hela tiden, säkert för mycket men det är ju jobbigt. Sen blir det gnälligt på dagen, vill helst att jag skall bära honom hela tiden. Inte konstigt att stora syster blir svartsjuk, hon tycker nog att jag och Wiktor är tillsammans alldeles för mycket. Förstår det till fullo! Men hennes tid kommer nog också..

Jag hittade kameran iallafall!! Vart undrar ni då? Jo, i leklådan! hahaha, undrar om vi har en liten tjuv här i Slätta?? Fast det klart vi har ju haft en mystisk gäst också som tidigare klippt av mobilladdaren!! hahaha..

Så snart kommer det bilder, inte idag men snart!!

SKa gå upp och sova nu så jag får lite timmar.. Mårten ska jobba HELA helgen och med ett sjukt barn så lär det bli mycket inne lek..

Hörs och syns!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0