Lite bilder..

3:dje tanden i underkäken borta! Föll ur på förskolan!!
 
Jag och Wilma har pysslat! obs, hus, träd, gumma och även en brevlåda!!
 
Wiktor höst klädd i en lekpark!!
 
Killkusinerna myser med morbror i soffan!!
 
Med nyaste kusinen, Malte!!!
Stolt Wiktor som får hålla sin lilla kusin Malte!
 
Idag fick Wilma också hålla i Julias lillasyster Meja! Sååå liten och sååå fin!
Vi hade en mys stund uppe i Vargårn hos Jenny, Julia, pappa claes och Meja!
 
idag har vi mest vart hemma, pysslat om lite i Wilmas rum. Hon har fått skrivbord- stor snart..
 
Kram på er!

Hösten i antåg!

Tänk att det märks direkt när det blir höst.. Kallt, Mörkt, regnigt, aktiviteterna startar (=fullt upp), innebandyn drar igång, reflexvästen är på när jag springer.. Hösten känns alltid som ruschig, vi har t.ex. Måndagar- simskola, Tisdagar- teater/dans sen är det lugnare resterande vecka. Men Mårten har börjat coacha Borlänge så han är borta Tisdagar och Torsdagar så det blir fullt upp! Men roligt också!
Wilma simmade lätt mer än 5 meter igår i djupa bassängen, Hon älskar att vara på teater och dans och denna tid då leker jag och Wiktor i lekparken utanför!
Denna envisa Wiktor som ser till att gråta floder när vi lämnar på dagis och vill inte att någon annan än jag och Mårten ska vara med honom.. Igår hämtade dock Mormor på dagis, och det gick bra! Skönt! De är mammiga och pappiga båda våra barn, varför vet jag inte! Det som är är att när mormor eller farmor inte är med pratar Wilma om hur mkt hon tycker om dem och Wiktor han sitter i soffan och pratar i telefon med dem. Hela högen, ibland mormor, ibalnd farmor, morfar eller farfar! Men när de ses tar det en halvtimme innan han vänder sig till dem..
ALLT är på hans villkor.. Skit unge! Men goding också, "Jag älskar dig också, Mamma" så säger han- Då smälter jag!!
Wiktor är förövrigt en riktig TV-kille och Wilma hon leker från morgon till kväll och kompisar är superviktiga!

Det är svårt också, att ge barnen den tid man känner att man vill, men det blir vad det blir. Vi är nog rätt mycket med barnen ändå!
Till helgen tror jag det blir lite bad på lugnet eller Aqua Nova och mys med familjen bara. Vi lär väl under hösten hänga lite i Maserhallen, vilket kommer bli skoj hoppas jag!

Lovar att återkomma med lite bilder snart..

Trevlig höst!

/Jessica

Pladder kvarnar!

Våra barn är ett par riktiga pladder kvarnar.. Wilma ÄLSKAR all uppmärksamhet hon kan få! Ganska solklart när hon på dagis har teater för de andra barnen. Fröknarna va lyriska- de hade fått köpa biljetter och Wilma tillsammans med Klara höll en föreställning. De tyckte de va super duktiga! Härligt!!
Wiktor han kan prata och prata och prata! Han har många roliga utryck, tex "Absolut inte", "Jajemän" avslutar ofta med "säger jag" då tex "Mamma, vart är Wilma säger jag", andra ord är "åh typiskt" , "Mamma, jag Tiktor, du mamma Jessa, Pappa Mårten och storayster Ilma"!!
Det är härligt dock, för han kommuniserar. Men han är också envis, så j-a envis. Vi har hela sommaren försökt få honom att somna själv, han vann.. Vi sitter brevid honom nu när han ska sova! SUCK, vill inte ens gå in på hur envis han är. Han bestämmer sig också att vara otrevlig mot farmor och mormor vilket är jättejobbigt. De får knappt titta på honom och han gnäller då, går bättre efter att det gått en stund men han är riktigt otrevlig innan.. Tror han har en enorm seperationsångest nu och rädd att vi sak lämna honom..
Mårten har tex superjobbiga lämningar på dagis också, för mig går det lite bättre (om man nu törs säga det..).

Det är ju höst nu iallafall, simskolan har börjat och Wilma ska få gå på teater och dans i Bojsen också så nu är måndagarna och tisdagarna fullbokade.. Kvällarna går fort!
Vi har kostat på oss att prova Linas matkasse en vecka nu och fick precis en stor påse med massa fräscha ingredienser! Spännande!

Har precis varit ute och kört ett back intervall pass, oj va jobbigt det va men nu är det skönt!! Jobb idag, känns sådär när man har varit ledig med barnen idag, det va ju så mysigt!

Återkommer med kort!

See you!!!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0