Inser att jag är dålig på att uppdatera..

Är ju glad att några läser, för det ser jag att ni gör!
Så det hänger ju lite på mig att hålla er nyfikna fortfarande..
Wilma stumpan fick ta av sig gipset i onsdags, nu har det suttit på i 4 veckor.
Hon är ju stark, armen har hängt med som om det inte fanns gips på, Nu när vi tog av det så gick hon med armen stelt i ca 2 timmar innan hon glömde bort att hon vart gipsad!

I övrigt är hon i en riktig trots ålder nu..
Skriker, gapar, får utbrott när vi säger nej, säger att hon hatar det ena och det andra..
Hon har fått lördagsgodis stopp nu i 3 veckor, men det verkar inte hjälpa..
Jag tror också att hon kanske (förhoppningsvis) lugnar ner sig när hon börjar dagis snart..

Wiktor börjar ju också, första inskolningsdagen på ons, shit, han blir ju stor nu..
Lite orolig över hur det skall gå, han är ju så orolig mammig och pappig.
Men på dagis är de ju proffs så det löser sig säkert!

Mårten har fått erbjudande om ett nytt jobb, och kommer troligen börja nästa onsdag, lite oklart då det är en nystart av ett hem. Men det kommer bli jätte bra känns det som. Han får jobba med ungdomar, toppen verkligen!
Han blev erbjuden en annan tjänst också men det va ett vik på 6 månader som visserligen hade varit kul men då får han ju börja om igen!

Tror att det blir bra att börja nu när han vart hemma hela sommaren med barnen. Det är häftigt att se kontakten som Mårten och Wiktor fått framförallt, de har super skoj ihop. Mårten är och förblir mycket bättre på att busa med barnen än vad jag någonsin kommer bli. Jag gillar att pyssla, kramas och prata.. Hur många barn vill det??
Spela spel tycker jag är kul, jag längtar lite till barnen kan ha lite mer konsentration och göra sånt. Wilma och jag kan spela ibland men hon tröttnar efter ett tag.

Vi har de senaste veckorna iallafall varit och hälsat på min gudfar Tomas i Alfta, dit kom min andra morbror Hans-Olof o deras resp. Sååå mysigt!
Innan vi hälsade på dem va vi förbi en gammal barndomskompis till både mig och mamma. Mia och hennes mamma Margareta. Mia har fått barn och väntar nr 2 så vi hade ju massor att prata om!
De bor såå fint att det nästan inte va sant!
Sen va vi till Furuvik med farmor o farfar, jätte mysigt. Wilma är super modig och åker nästan alla karuseller alldeles själv!!
Det va jättetrevligt!

Sen har jag vart i väg med barnen till Grycksbo o hälsat på familjen Mas och till Linghed till Gammo och Tina o Nellie! Det är så skönt att göra sådanna utflykter ibland.
Hos Gammo hade vi strålande solsken och satt ute och drack kaffe! Den utsikten hon har är fantastisk! Alltid mysigt att vara där, det blir lite sällan bara, sorry!

Nu ska vi iallafall skola in på dagis, Wilma är anmäld till simskola och jag hoppas hålla i träningen och Mårten får börja nytt jobb.. Det händer lite!

Apråpå träningen så har jag vid 2 tillfällen nu sprungit 8km slingan uppe vid Stångtjärn!
En härlig känsla, bra tid också tycker jag! Känner mig nöjd!

Har ju här under våren tappat 14 kg i vikt och jobbar nu att behålla detta! Håll tummarna!

Stor kram tills vi hörs igen!

Är sommaren över nu?

Tycker att det känns så, regnet bara öser ner och kallt är det, har nästan hela sommaren sovit med öppet fönster men nu har jag stängt det! Snälla sol, kom tllbaka!!

Här hos Fam J så är det mest jobb, mat och stim som gäller, att hinna med en massa det är bara att lägga ner..
Det roligaste med att jobba nu är iallafall när man kommer hem och 2 barn kommer "springandes" mot en. Wilma först för att hon är snabbast, sen struttar Wiktor på efter..
Han går riktigt bra nu, stora killen. Upptäckte idag att han fått en hörntand också, det händer grejer!

Han har värmt mammas hjärta också när han numera visat för både Björn, Farfar Sten och morbror Johan att han lika gärna kan gå till dem fastän mamma o pappa är nära.. Det har inte riktigt varit så.

Idag skjutsade Björn och Mamma hem mig från jobbet för att det spöregnade, och då kom sedvanligt Wilma och slängde sig i knät, Wiktor struttade efter men får syn på Björn och viker av mot honom då istället! Hahaha, vilken härlig känsla. Mamma blev bortvald!!
Låter kanske sjukt att jag säger så men det har varit så otroligt mammigt och pappigt när mamma inte vart med så för Wiktor är det stort!

Han gjorde så när Johan o Emma o Edvin va här också, då gick han till Johan och sträckte fram händerna, satt gärna med honom o myste!
Igår va Farfar o Farmor förbi en sväng på vägen hem och då sträckte han sig mot farfar och kramades på riktigt, la ner huvudet mot axeln och armarna kring farfar! Underbart!

Så kanske den värsta mamma o pappa klängigheten är på väg bort!

Wilma stumpan då som lyckats fått sin arm i gips..
Hon hoppade studsmatta hos grannarna och landade illa på sin arm, har fått en spricka på utsidan av armbågen! Har haft gips  2 veckor nu och 2 veckor återstår. Men hon är tuff våran lilla tjej, hon använder armen precis som förut och springer, klättrar, cyklar m.m. trots armen.
Tapper liten tjej nu med allt hon gjort på slutet..

Nu inväntar en sista dag på jobbet  morgon, sen är det 1 veckas semester, 2 jobb veckor  och sen 2 veckor semester till att avnjuta! Längtar trorts att jag trivs.


Nu traskar jag o går!

Wilma, Ebba, Wille framför vackra Anna o hennes pappa på väg in i kyrkan!

Tärnorna, jag ser dock lite sur ut ser jag!!

Jag o Wilma!

Såååå vackra Anna o Tobias!


Familjen på midsommar afton på Gotland!

Det har allt varit en händelserik och härlig sommar så om nu hösten redan är här så känns det helt okej! Härlig semester m fam Ceder på Gotland- Underbart!
Bröllop gånger 2, fantastiskt skoj,
Johan, Emma o Edvin va här i en vecka, det är alltid så skönt, avslappnat och skoj.
Släktträffen hos "Gammo" fick träffa hollands folket också, härlig sommardag!
Wiktors otroliga framsteg- häftigt värre!
Wilmas lek, stim och stoj!
Mårten han håller mest på att måla huset nu men jag tycker att han har gjort en kanon sommar som tagit hand om barnen! På Söndag firar vi vår 7:de bröllops dag! De ni!!
Älskar dig Mårten, dig och våran familj!

Kram till er andra!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0