Snö snö och åter snö, vart kommer allt ifrån??!!

Tror aldrig jag har varit med om någon snörikare vinter någon gång, men härligt tycker jag att det är..
Jätte mysigt att alltid kunna ta med sig bobben eller pulkan när vi ska någonstans..

Nu är iallafall prinsessan hyfsat frisk, hostar inte alls i samma mängd som tidigare.. Själv får jag inte så mycket luft genom näsan men det kommer väl.. det hör ju till att vara rätt förkyld under vintern har jag hört!!

Igår va vi på stan och bidrog till att finanskrisen skall vända.. Det va trevligt.
Wilmas farmor o farfar kom också ner en sväng, när vi åt lunch och sen va svärmor lite smakråd vid reabordet. Det behövs ibland..

Wilmas mormor va här i fredagskväll och lät mig o Mårten få lite egentid tillsammans efter allt pusslande så vi va till Fk arena och kollade när Faluns herrar slog Järfälla. Ingen vidare match kanske men det va skoj att göra nåt annat.
Tack mamma, du ställer ALLTID upp när vi behöver och det är värt mer än guld! Aldrig några problem, du kommer när vi kallar och jag vet att jag är dålig på att säga tack, så jag gör det så här istället då!!
Vi uppskattar det iallafall och Wilma med!

Mårten ska nog lira lite innebandy här på eftermiddagen och jag o Wilmis följer med och kikar på.. Det är mina kompisar som skall träna inför Korpiaden så det blir nog skoj!

Ska nog först stanna ute i snön en stund tror jag!
Kolla in denna bild som är taget här om kvällen hemma från köket:


Nice va?! Det tycker jag iallafall, nu får det gärna bli ca 5 minus så är det perfekt!

Ha en bra dag!

Kram kram

Vård av sjukt barn, hela veckan..

Ja, nu har vi gått om varandra hela veckan. Pysslat för att få ihop det. Wilma är förkyld och det sätter sig i luftrörer, hon springer en stund och sen hostar hon hur länge som helst. Och vaknar med hostattacker på natten så man sover ju halvdant också.
I måndags va jag hemma, tisdags jobbade jag till 12:30 sen åkte Mårten till jobbet, onsdagen så vaknade han vid 11 efter nattskift så då drog jag till jobbet.. Sen va Mårten o Wilma lediga igår så då jobbade jag heldag. Idag är jag hemma och Mårten jobbar.. Det är väl det som kallas jämnställdhet iallafall?

Det är spännade det här med barn för emellan åt är de hur pigga som helst sen kommer det en dipp som heter duga! De va till doktorn igår o fick hostmedicin iallafall så nu ser vi väl att det skall bli bättre..

Min förkylning kommer ju självklart som ett brev på posten så vi får hoppas att det är en lindrig variant.

Nästa helg ska ju Mia bjuda på 30-års mys i Tällberg så det vill jag ju inte missa.

Ja, som sagt veckan har gått undan med mycket film, Pippi, Emil o Lotta är ju kanonfilmer!

I helgen är vi iallafall båda lediga så nu ska vi väl mysa!

Ha en skön helg!

KRAMAR från snoriga oss..

En ny vecka..

Första veckan med jobb alla 5 dagar detta år, ja det är ju sant och den har varit jätte tuff, fullt ös på jobbet och fullt ös hemma!!

I onsdags hade jag några arbetskamrater med mig hem och och vi hade delat lite mat uppgifter och jag bjöd på nåt glas vin, jättetrevligt verkligen! Har fått en ny arbetskamrat (kallar henne A) som är i samma ålder som mig och jätterolig, vi har kul tillsammans ja, det har jag väl med de flesta arbetskamrater men det är skoj att det kommer någon som man går bra ihop med som man också kan umgås med lite på sidan av jobbet..

Wilma blev jätteuppspelt när de kom och tyckte det va superskoj, dessutom så åt hon av maten som om hon aldrig sett mat förut.. haha.. Hon sprang runt här o visar alla korten på sig själv med komentaren, de ä jag, de ä jag! Titta mig titta mig! ÄLSKAR att stå i centrum! Våran lilla prinsessa!

I övrigt så sprang denna vecka iväg också! Wilma är såå mysig nu och hon pladrar hela tiden.. Hon härmar det mesta så det gäller att passa sig vad man säger vill jag lova!

Just det, söder fyllde ju år i veckan också STORT GRATTIS!! Lite fika blev det!

Vill man läsa en rolig blogg så läs www.skitprinsessan.blogg.se jag behöver inte berätta vem författaren är men hon är en av de bästa och roligaste jag känner iallafall!

Vi hörs o ses!

Barnkalas, vilken hit!

idag hade vi barnkalas för Wilma, alla hennes närmaste kompisar (eller åtminstonde) mina kompisar med barn va här!! Då vi förväntades bli ett gäng så valde vi att ha kalaset ute i pulka backen. Det blev en hit! Vi åkte pulka och bob, Wilma provade sin nya bob!! Mamma va här och hjälpte oss i köket, hon kokade korv och kom ut med! TACK MAMMA! Det blev också succe. Korv, varm choklad och bullar! Super gott!

Jag tror att alla blev nöjda iallafall! Några följde med in och fortsatte kalaset en stund inne..
Molly och Wilma körde längst, de hade hur kul som helst. Skrattade, lekte och myste! De leker verkligen med varandra, kul o se!

Presenter fick hon också, block o pennor, vattenflaska med sitt namn, kläder, superfin stickad tröja som Ebba o Willes farmor stickat, bok, en my little ponny! Tusen tack, en dag som jag mår bra av!

Mårten och hans kompis (hihi) är på väg en sväng på krogen nu så jag skall snart gå o lägga mig, man blir trött av barnstim!!

Lite bilder,
        

Edwin o Wilma, Mattias o Mille på bobben (lisa i bakrunden), Micke med Edwin bakom, Erika o August samt Linda o Molly i pulkan! TACK För en super dag, det va en trött prinsessa som somnade tillslut och snart en trött mamma som skall ansluta i samma stil..

Vi ses!

Fortsatt firande o test av julklapp!

Ja det blev lite firande i dag också.. Vi har en omtyckt liten tjej som alla vill fira och det gillar vi!
Faster Elsy och Leif kom och hade min kusin Fredrik med sig och hans flickvän Disa som vi träffade för första gången. En supersöt och trevlig tjej! Jätte kul! De fikade med oss en stund innan de drog vidare till storstan..
En bok om Emmas dagis fick Wilma av dem! Tusen tack!

Efter ett tag så kom Guffar (Gudfar) Anders och Renate hit också på fika! Mysigt! Wilma är inte lika blyg för Anders nu så det går framåt, Renate har hon köpt hela tiden men idag blev det lite, Anders Kom osv..
Det är bra, man skall lära sig vilka man skall köra med.. ;-)

Slutligen så dök Söder och Blackie upp, de myste med oss framför tv:n då vi tittade på Lotta på Bråkmakargatan, älskar den där lilla Lotta, hon är sååå rolig!

I morgon är det vardag igen och jag skall väcka prinsessan för att vi skall till dagis och jobb.. Jobbigt att kliva upp så tidigt eftersom vi varit lediga så länge och fått sova ordentligt men det skall självklart också bli skönt att få lite vardag igen!!

Just nu sitter jag o testar min julklapp från Mårten, tänk att han köpte mig en laptop, ja du M jag älskar dig såklart hur mycket som helst! Du är min prins du!!! Detta va verkligen en klockren julklapp!! TACK!

Vi får väl se hur det går i morgon...

Ja, Mingus! VI kommer till dagis i morgon!!!

KRAM Jessica

Prinsessan 2 år!!

I morse vaknade prinsessan kl 08:37, för exakt 2 år sedan nästan så snudd på en minut så föddes hon. 08:38..
Hon fick såklart sång från mamma o pappa på morgonen och paket på sängen! Blev lite blyg men när paketet kom fram jublade hon! -Min fylla år sa hon! Sen så sjöng hon "må leva uti hundrade år!!" Våran stora tjej!
Det är lite ofattbart och det går ju sååå fort!

Familjen har varit här idag, Mårten har varit lite krasslig sen nyår i förkylning men han va ju uppe iallafall.
Farmor o farfar kom med en bob till Wilmas stora förtjusning för nu är hon ju lika stor som de andra barnen!
Sen kom morfar o Carin och Gamo som Wilma säger dvs gammelfarmor, då fick hon filmer med Lotta på bråkmakargatan och en hink, pengar och ett paraply!
Slutligen kom mormor, med lite kläder, filmer och cd-skivor. Wilma sa direkt när mormor kom- Mormor me paket!!

Emil och Markus (mina gudsöner) med mamma o pappa kom på förmiddagen också, så idag har Wilma ätit ca 4 tårtbitar! Så nu ska det nog inte vara nå socker på ett tag...
Tack alla snälla för sms, paket, telefonsamtal osv.. Verkligen uppskattat!
På lördag blir det barnkalas med stim och stoj! hihi..


GRATTIS VÅRAN PRINSESSA!!!!!!!!!!!!!!

   
Provkörning...                     Nästa tårta...                     Trött o mys med gamo!

Så nu har vi haft våra dagar för ett helt år, Julafton, nyår och kalas! Det går i ett men det är skoj!

God fortsättning!

Kram Jessica

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0