Vardags lyx!

Idag hade vi vardagslyx!! Efter jobbet hämtade jag barnen och åkte direkt hem till Jenny, Julia och Meja! Då båda papporna jobbade på eftermiddagen passade vi på att äta ihop! Makaroner o köttbullar och våffla till efterrätt på självaste våffeldagen!!
Så skönt och roligt hade barnen! Vi mammor med även om jag tror vi pratade med varandra totalt i ca 10 minuter!! Hahahaha! Jenny ringde nån timme senare så vi hann prata lite, skrattade gott åt det!
De va hemma hos oss förra veckan oxå! Extra bra att vi bor nära!

I går va jag, Wilma och Mårten på bio, croodarna, super rolig film i 3D! Mysigt att få extra tid med bara Wilma! Nästa gång är det Wiktors tur! Tror faktiskt att han skulle klara av att sitta stilla bättre än Wilma!!

Jag o Wiktor fick en lång promenad i solen igår oxå! Dumpade Wilma hos Klara på förmiddagen och vi passade på! Vi pratar, tittar, myser och busar lite när vi får gå ostört!

Svårt det annars, att få rätt tid och nog med tid med båda och var för sig, och även mamma/pappa tid på egen hand!
Vi försöker iallafall!
Wilma har varit inne i en riktig separations ångest period och tycker det varit riktigt jobbigt när vi/jag ska lämna tex.
Pratar o frågar mycket om döden oxå! Är väl en sån period nu, hon är och har alltid varit så tuff, men nu börjar det bli några bakslag. Vi får hoppas att det går över snart!

Det är full fart i våra liv, försöker få till allt! Det jobbiga är att vara nöjd med det man hinner och inte sörja det man inte hinner!
KramKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0