Tapetsering, dalsjö och träningsvärk!

Ibland kommer jag på mig själv att nu va det så där längesen jag pratade med en viss person igen, det sköna är att jag då lyfter luren (eller ja, öppnar Iphonen) och ringer!
Idag hade jag en sån känsla och ringde upp min vän Maria, det sköna är då att även om vi sågs senast i somras och typ pratat en gång sen dess så kändes det så bra och jag va ledsen över att jag inte hade mer tid att prata just då ( på vägen hem från jobbet..)
Jag ringde även Mia, Pörnie och 2 gamla arbetskamrater här i veckan oxå!! Känns bra!! Och i veckan träffade jag lingheds tjejerna, glad att jag åkte även fast det va en vardagskväll o man är trött efter..
Jag har ju andra som jag pratar med varje vecka oxå! Söder och Jenny M är fantastiska på att höra av sig och komma förbi snabbt och det är SÅÅÅÅ skönt! Det där vardagliga, typ vad händer i helgen? Hur mår barnen.. Osv,. Jenny är nog bäst på det, jon hittar ALLTID tillfällen att ringa, det är jag glad för!! Söder kom förbi i söndags när vi hade Linda och Sonil här på kaffe med lek!! (Barnen lekte o vi drack kaffe!!) iallafall så gick vi em promenad sen, Wiktor i vagnen och Wilma på cykel! Tror det blev 8 km som hon cyklade tillslut! Stark tjej min Wilma!!

Och snart är det Tjejmiddag här hemma! Bra nu!!!

I påskas så efter att vi njutit nån dag ute i solen så kom Björn hit och hjälpte mig tapetsera vår hall uppe, över trappen och mellan våra sovrum!! Han är en klippa våran Björn! Och stolt är jag dom fixade mycket själv!!

I lördags va vi hem till en ny vän, min arbetskollega på Trafikverket, Elin. De bor i Dalsjö och har en 4-årig tjej o en 3-årig kille! Grabbarna fann varandra direkt! Helt vilda men oxå sååå glada! Lekte jätte bra!! Tjejerna va lite mer försiktiga men efter en stund satt de och lekte (betydligt lugnare än grabbarna). Kul att det gick bra, nu får vi se till att fortsätta ses!!

Ja, tiden rinner iväg som vanligt! Snart är det dags för Turkiet, längtar!! Tur att mamma fyller år och att hon kom på att hon ville åka!! Klockrent!!

Kram på er!!Kommentarer
Pörnie

Stora Tjejen!!!! Börja skolan till hösten! Stor kram från mig å grabbarna!

2013-04-11 @ 21:49:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0