Det rullar på..

Ja hej va tiden går fort. Jag tycker inte man hinner med riktigt.
Wiktor är nu 9 veckor gammal och någonstans över 7kg tung såklart! Hans mage har lugnat ner sig, vilket är jätteskönt. Han är glad nu för jämnan om han inte är supertrött eller superhungrig. Det ska va mat NU om han får bestämma när han är hungrig!

Wilma har börjat på sitt nya dagis här i området. Och de har börjat med nya föräldraraktiv inskolning, superroligt. Man får då vara med hela dagarna mellan 09-14, med o äta, med o leka o på alla samlingar m.m. Det har verkligen varit kul tycker jag. Jag och Wiktor har varit med Tors och Fre och nu Mån o Tis ska Mårten vara med. Bara det att se hur de gör när de äter.. Super kul!
Man får också en bättre kontakt med fröknarna och barnen, de är ju många roliga och härliga barn!! Man kanske skulle skolat om sig? Dagis eller förskola som det heter verkar superroligt att jobba på!
Det är imponerande dock hur ni orkar!

Så det rullar på som sagt, det går fort, det är kul men man är trött emellanåt. Det är ju lite som i morse, Mårten va ut med kollegorna kom hem sent, Wiktor sov hyfsat, somnade för en gång skull om vid 07:30 tiden vilket han inte brukar, då kommer självklart Wilma in! Men det är ju mysigt också även om man önskade att sovmorgonen skulle vara lika längre. Helst när prinsen äter 2-3 ggr per natt. Och vaknar då vid 7 som senast..

Så kan det va! Men det är värt det!

Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0