Fullt ös..


Fina killen!!

 
En dag för ett tag sedan va inte Wiktor nöjd av att sitta i babysittern eller på golvet så jag satte honom i matstolen som vi har här (har en del större barn här ibland..) och då ville inte storasyster vara sämre, men va hon fastnade, Hahaha, hon satt fast men vi fick loss henne efter många skratt!! Vill man prova så klart man ska!

Vi va sjuka förra veckan, vi va till gammelfarmor och morfar på måndagen sen va vi hemma nästan hela veckan, förkylda hela bunten. Skönt att ta det lugnt men det blir tråkigt i längden. Sen startade vi fredagen med en tripp till IKEA, handlade lite till våran groventre/tvättstuga. Lördagen åkte vi till Bästa Anna och hennes familj för att fira Ebba på 6-års dagen, hon är sååå stor nu. Brukar berätta för henne att hon är lite speciell eftersom hon faktiskt var först av mina vänners barn, så hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Hon är stor nu när hon stekte plättar med mig sist hon va här! Hon låg i sin mammas mage när vi gifte oss, det är också speciellt!!
GRATTIS EBBA!!!

Vi blev kvar där länge, papporna tittade på hockey och fler bebisar var där också, en liten Wilma och en liten Tindra så Wiktor hade 2 tjejer att flörtas med! Super trevligt va det!
Söndagen blev lugn, vi fick eftermiddags besök av min kollega Anna och hennes Simon på en fika i övrigt va vi bara hemma, skönt med en helg där vi fick in allt och ändå va vi hela familjen hela tiden!!

I går måndag så va det fullt ös, däckbyte, föräldrarmöte och tjejmiddag. Wiktor fick hänga med på allt, Wilma fick vara med sin mormor tills Mårten slutade jobba! Det gick bra, en tjejmiddag i Rössla till 23:30 tiden, det fixade Wiktor galant! Idag har vi haft mamma/Bebislunch. 4 bebisar, Elton, Julia, Wiktor och lille Jordan. Elton, Julia och Wiktor är födda nära, Skiljer 8 dar mellan Julia och Wiktor och sen 5 dagar senare kom Elton. Mammorna har spelat innebandy ihop så det är lite kul. Jordan han kom lite senare! Sen va Elias med också, han är 1 år och 3 månader, stora killen!
Wilma fick Elias storebror August att leka med, han är 5 år och de lekte hur bra som helst, vi märkte inte ens av dem på ett tag. Kul!

Tack för lite socialt! Det behövde jag!

Kram KramKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0