GLAD PÅSK!!!

Glad påsk på er alla blogg-läsare..
Här har det varit påsk för hela slanten, i går fick prinsessan göra sig själv till påskkärring! Underbart fin blev hon:


Vilken tjej!!

Så här fick hon gå till mormor när vi åkte dit och åt påskmiddag! Johan (min lillebror) och hans Emma kom upp i onsdags natt. Jag va ledig i onsdags men va bara bara hemma. Torsdagen så gav Wilma oss sovmorgon, superskönt. Vi åt frukost i soffan men när Johan, Emma och deras hund Röj kom ut från gästrummet hade inte Wilma tid att äta något mera! Det va ju såå kul att de kom, det tycker jag o Mårten också såklart!!

Vi tog oss ner till stan för lite ärenden och fikade där innan Wilma somnade i vagnen och vi gick hem.. Torsdag kväll blev som sagt hemma hos mormor o Björn med lite påskmiddag. Mycket trevligt. Kl 21:30 började vi åka hem så Wilmis somnade inte förrens 22;00.. Men sov dock till 09:30 dagen efter, inte illa!!
Johan o Emma hade då redan åkt ut till Linghed så jag o Wilma åkte också efter lunch, stackars Mårten jobbar hela helgen och fick därför inte följa med.. Ett besök hos "gamo" innan jag o Wilmis åkte ner till Tina som nyss fyllt 30 år och hade en liten tjejmiddag! GRATTIS TINA, vi väntar också med spänningen på bebisen som växer i hennes mage. Bör titta ut runt midsommar.

Det blev så klart sent och Wilma kunde inte slappna av så vi gick hem strax efter 22.. Då hade hon inte somnat än men slocknade ganska snabbt i vagnen.. Men hon va otroligt duktig, lekte för sig själv och kom o myste med oss alla i knät emellan åt.. Vi sov hos Morfar och vaknade av solen vid 07:30 ca. Det bar ganska snart iväg till en underbar dag i Fäbon, strålande sol, lite snö och lugnt och stilla..
Kolla dessa bilder:
      
   Jägar Wilma                    Bästisarna                            Utsikten


Wilma gillar verkligen sin morbror, går och ropar efter honom hela tiden!
Det som är extra roligt är att jag i höst skall bli faster, såååå häftigt! Så nu va det sagt. Hoppas det är ok Johan och Emma??!!

När vi kom hem så kom strax efter min gudmor Wiwi-anne och hennes Tage på ett litet besök, lite fika och snack innan de drog vidare med sin husbil.
Mormor o Björn också såklart så då fick Wilma någon mer att köra med, Björn.
I fäbon körde hon lite med morfar också.. Bra jobbat Wilmis!

I morgon inväntar vi besök av Pörnie och lille Albin, det blir mysigt. Tror Farmor kommer också och mormor, så det blir full rulle! Men det är väl så det skall vara under stor helgerna, synd att maken jobbar bara..

En grej som jag måste skriva för att komma i håg det längre fram i framtiden är att prinsessan hela dagarna går och sjunger sjörövar fabbe, snickerboa låten och andra astrid Lindgrens låtar just nu, hon lyssnar på dem i bilen och sen kommer hon i håg dem, skithäftigt!
Våran lilla tjej är skithäftig!

Väntar med spänning på att hon inom nån vecka ska få en 3-menning i Holland, väntar på telefonsamtal..

Vi hörs..


Kommentarer
Pörnie & Albin

Tack för igår! Det var så mysigt och skojigt att träffar er :-) Hälsa Gamo så mycket för mycket god mat :-) Stor kram!

2009-04-13 @ 18:32:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0