I fjällen var det mys, annars har det varit en riktig oturs helg...

Vi hade det kanon bra uppe i Lofsdalen, Söder åkte med mig och Wilma upp och Johanna, August, Erika och Edwin åkte i den andra bilen. Vi va väl framme ca 14-tiden på lördagens eftermiddag! Efter att vi gjort oss lite hemma stadgade i stugan så blev det overallerna på och ut i pulkabacken gå.. hihi.. Wilma i pulka och August på bobben. De hade super kul kan jag lova!! På kvällen höll de låda så att wilma först gick och la sig 20:30, tror knappt hon har varit vaken så länge någon gång faktiskt! Men inge gnäll utan bara massa skratt o bus!!

Snön va lika hög som Wilma, helmysigt. Kolla;
image121
Våran snögubbe utanför stugan...

Vi vuxna surplade lite vin och kollade på melodifestivalen på kvällen. Wilma sov till 07 nästa morgon utan att göra ett ljud från sig så hon va nog full i intryck!

Söndagen började med lite frukost och mys i stugan, Söder stackarn får jobba hårt med våra barn. Hon är helt klart en stor favorit bland barnen. Edwin sov hos sin mormor som va i stugan brevid oss så Erika fick vara utan sin lille prins. Efter frukosten så åkte vi ner till skidbackarna, Söder och Erika tog slalom skidorna och drog upp i backen. Jag, Wilma, Johanna och August va och kollade in barnområdet, åt lunch och sen åkte vi tillbaka till stugan. Båda våra barn sov en stund så vi myste i soffan med kaffe och skitsnack! Riktigt nice!!
Vi tog en tur i pulkbacken utanför huset en sväng på eftermiddagen också.
Sen blev det middag, trötta barn och vi vuxna drack lite mer vin och spelade spel. Galen panna!
Måndagen blev det städning och packning, ingen lång tripp kanske men ack så värdefull!
Tyvärr så körde vi in i varandra lite på vägen hem. Kunde gått illa men det gick jättebra!!
Kom körandes på Lv;en och skulle lämna lite plats åt en bil som stod längs med väggrenen, min bil bara släpper fästet och börjar snurra, vi kör in i snövallen och stannar där. Trodde att det gick bra då men strax efter kom Johanna och kunde omöjligen styra undan och kör därför in i sidan på bilen.
Många tankar vid ett sådant tillfälle, vad hade hänt om man hade mer fart? Hon körde in i dörren där Wilma sitter.. Ja, det va otäkt. Det blev bara plåtskador och inga världsstora sådanna heller. Men det är ändå ett stort pysslande när något sådant här händer. Vi har skrivit våran skadeanmälan idag och hoppas väl att det inte skall bli allt för dyrt.... Håll tummarna!!

Tusen tack för en trevlig helg iallafall! Kan man leva på ett tag!

Andra oturssaker fanns det ju också, ev så blev jag eller bilen bakom mig fotograferad av vägkamera på vägen upp. Kan inte säga att det va så men det va nåt som blixtra till tyckte jag. Tur att jag inte körde alldeles för fort, trodde nog att det va 90 men det verkade som det va 70...
Och till råga på allt så har en liten bit av en tand lossnat på mig också.. Ja ibland ser man 1000-lappar flyga iväg.. Men det är väl som man säger, inget ont som har nåt gott med sig. Kanske huset blir det goda...

Idag har jag jobbat, 07-15. Mårten började 14 så Wilma fick säga hej till sin farmor en stund. Sen gick vi hem och plockade ihop lite. Har haft några vänner och kollegor här på ett underklädesparty. Hemförsäljare som visade Bh:ar och andra underkläder. Jag hittade tyvärr ingen men några andra gjorde det iallafall. Det va trevligt, massa tjejer som går runt med tuttarna framme.. hihi..

Wilma hittade en Bh också, och hade den på magen, Såg sååå roligt ut. Hon somnade sent idag med så vi får väl hoppas att det blir lite sovmorgon i morgon! Väntar nu på att Mårten skall komma hem från jobbet sen kallar nog kudden och lite god natts sömn!
Ledig i morgon iallafall!!!

Sov gott!!
Mer härliga bilder från fjällen:
   
August o Wilma          Wilma i snön!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0