Sol, sol o mera sol!

Vilket väder det har varit, helt fantastiskt. Det har varit obligatoriskt bad för Wilma varje dag!
Har fortfarande inte fått vare sig hemtelefon eller internet, det börjar bli lite irriterande nu men snart.. Då kommer det lite bilder.. Så så länge får ni nöja er med bara text.. hihi..

Vad har vi gjort då? Ja förutom att gått o plockat, försökt få lite ordning så har vi flera ggr besökt badet i Slätta. Basängen där är ju kanon! Wilma är mer vild än tam när hon är i vattnet..
Vi har haft lite nyfikna vänner såklart, alltid trevligt!
På nationaldagen fyllde farmor (wilmas gammelfarmor) 79 år så då va vi ut till henne på besök o fikade! Skönt som attan att vara i sommarköket, där är det svalt o skönt. Elsy o Leif va där, pappa o Carin kom och Kicki med nya killen kom också! Farmors bror Erik va också med! Det va trevligt! Vi svängde förbi hos Wilmas gudmor också då Wille har fyllt 2 år !GRATTIS till storkillen! Vi får komma på ett större kalas när vi alla är piggare!

Lördagen va jag på möhippa, kanon kul! Maria fick en dag med motorcykel, fem-kamp, massage, salsa dans och goda vänner, hon verkade nöjd o vi hade kul också! Det blir alltid roligare att gå på bröllopet när man träffat flera av de som kommer!

Söndagen så åkte jag o Wilma upp till Alfta en sväng, min kusin ulrika hade 40-års kalas i helgen o eftersom vi missade det passade jag på att åka upp på söndagen o träffa gänget ändå..
Mårten har opererat näsan i torsdags så han har mest legat i vertikalt läge o knappt fått någon luft, det har faktiskt varit lite synd om honom. Men det blir bättre o bättre varje dag!

Vi trivs i huset nu iallfall, superskönt att vara på backen. Vi har kommit ganska bra i ordning också så nu finns det gästrum för de som vill!

Välkomna förbi!





Kommentarer
Pörnie & Kraken

Härligt med hus va? Lite mer frihet än lägenhet. Vi kommer mer än gärna på visit framöver, nyfiken på huset :) Må gott!

2008-06-11 @ 18:28:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0