Ord explosion!

Wilma bara exploderar ur sig ord just nu, hon härmar en och tar efter som bara den. Såå kul! Men man måste passa sig för vad man säger..
Hon har svårt att säga F:ord och hoppar över R:en, sen säger hon gärna halva orden mest. Men igår va vi till Linda o Sonil på lite grill o deras dotter heter ju Molly och igår o idag på morgonen va det Moll-oy som gällde..
Super söt. JA och Hej, Mamma, Pappa o Pippi kommer däremot klockrent nu!
Märker också att hon verkligen lyssnar när man återberättar saker man gjort under dagen, lyssnar och svarar och tänker på vad det är..
Det är så häftigt och tänk vad barn utvecklas fort, det är rekordfart verkligen.

Jag slutade 15 igår och vid 16 var vi vid Linda o Sonil för lite grill tillsammans med dem och Johan, Jenny o Theo. Supertrevligt. Vi va hemma vid 20:30 o då hade vi ändå ätit gott, druckit nåt glas vin och surrat en hel del. Mårten jobbade på krogen inatt så han kom hem sent och fick tyvärr lämna "festen" tidigare. Men det va skönt att komma hem så tidigt och som sagt ändå känt att man gjort nåt!

Ska se Kallur springa nu, håll tummarna för våran dalkulla!

Vi ses!



Kommentarer
Pörnie & "Kraken"

Stackars Stackars Kallur, lider med vår kära dalkulla!! Wilma är en riktig pratkvarn som mor sin då? ;) Liverpool vann seriepremiären = viktigt men det var ju ingen höjdar-match! Kram till er...

2008-08-18 @ 19:05:35
URL: http://pernillaforssell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0