Bröllop m.m.

I helgen va vi på vårt 3:dje bröllop denna sommar. Nu va det Maria o Robins tur att slå sina påsar ihop. Vid Siljan i rättviks kyrka (ligger helt sjukt fint vid siljan), festen va i en lada på hembygdsgården. Superfint, roligt och trevligt! Vi bodde över på campingen i en sk villavagn och det har nog satt sina spår att det blev en promenad hem i kylan på nattkröken för nu är vi båda lite förkylda.
Mamma o Björn va med upp och tog hand om Wilma och Melvin som är brudparets son så att alla släktingarna kunde vara med på middagen. Det hade gått bra förutom lite smått kaos känsla när de båda skulle sova.. Men det löste sig bra!

Igår åt vi brunch på sjövillan innan vi åkte hem, Wilma var förkyld och på inge vidare humör så vi åkte ganska fort. På eftermiddagen kom farmor o farfar på besök, sååå himla bra att ni kommer på de där spontana besöken, man hinner både en o två gånger få dåligt samvete för att man borde åkt till alla, farmor, mormor o morfar mfl, därför är det sååå bra när ni kommer förbi oss, det är både enklare och smidigare för oss!! TACK för det iallafall! De åker iväg på lite semester nu, hoppas ni får en trevlig resa!

Annars är det väl mest inskolning just nu, det funkar jättebra och vi får gå iväg o vinka hej då utan att hon gråter! Idag fick hon dock vara hemma, rosslig i luftrören och snorig. Kanske jag också skulle vart hemma i närmare eftertanke men nu är det som det är..

Tack Mamma o Björn för att ni ställer upp så mycket, inte bara för oss utan också andra!
Irene o STen, ha en underbar resa!! Njut!!

Kram Jessica


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0