Midsommar firande!!

Wilma har firat sin första midsommar ever!! hihi.. Det gjorde vi tillsammans med våra goda vänner i Bengtsheden hemma hos Johanna o Niklas, började med en lunch med sill o potatis m.m och Söders goa jordgubbstårta! SMASKENS!! Efter det var det traditionell fotbollsmatch och lite andra 5 kamps lekar, på kvällen grillade vi och mös trots att det va lite regn i luften.
En familj som brukar vara med hamnade dock på förlossningen på morgonen, och lilla Edwin mötte världen kl 17:20 på midsommaraftonen!! GRATTIS ERIKA O MICKE!!!

På midsommardagen åkte jag, Wilma, mamma o Björn upp till Alfta och hälsade på, Där var det fullt med folk. Fikade lite och mös! Det va jättetrevligt. Mina kusiner, morbror Hoj och Moster Agneta och Wilmas tre menningar, Thyra o Anton!!

Idag har vi varit upp till BB och fått pussa på lilla Edwin, gud så go!! Söt o massa hår!!! Vi har också varit på 1-års kalas, Mille fyllde år igår men hade kalas idag. Massa barn och go tårta!! hihi!! Tänk va tiden går fort! Han blir så stor!!

Tyvärr har helgens väder varit trist men sånt är livet!!

I kväll nu blir det film och tacopaj!!

Vi ses!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0