Falu kalas, fäbon och grill kväll..

Kontraster?? Ja det kan man väl säga. I fredags tog vi en tur på stan, Mamma o Björn va också med ett tag. Vi började med lite mat på O´learys och sedan kikade vi av stora torget. Många många fulla ungdomar.. Shit man kände sig gammal... Wilma sov i vagnen med hörselskydd på sig. Då sov hon skönt!! Vi va med Roger o Maria en sväng till Rådis där de tog en öl och jag en kaffe!! hihi.. 22:30 va vi tillbaka hemma.

Lördagen spenderade vi dagen uppe i fäboden och kollade läget inför dopet vi skall ha där, vart vi skall stå och vart vi skall bjuda vår familj och våra vänner på maten.. Det blir nog längst upp på vallen med utsikt över alltihopa och maten kommer vi servera i en samlingslokal som finns där uppe, åh det är såååå fint och ro fullt. Bara det blir fint väder säger jag.. Det vore tråkigt annars..
På kvällen var vi bjudna till Per o Helena en sväng, för att grilla o se på fotbollen. Wilma tyckte nog att det var för ljust ute och för mycket stim hela dagen så hon och jag åkte hem isamband med att fotbollen började, hon fixar inte riktigt flera aktiviteter med nya intryck varje dag. Hon blir hyperaktiv och stressad så idag har vi tagit det lugnt, en promenad i solskenet bara.. Det va mysigt och det märks att hon sover igen sina tappade timmar i natt.. Måste nog nästan väcka henne snart..

Väntar på att mannen skall komma hem från jobbet så vi kan äta middag och prata lite..
I morgon väntar 1-års kalas i Linghed!! hihi..

Ha det gött!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0