Mys med familjen!

Igår var det kanonväder på eftermddagen så familjen Johansen tog en promenad runt tisken, sjön som gud glömde. Det är såå vackert runt om men själva vattnet är groteskt, äkligt helt enkelt. Jag hoppas verkligen att Falun kommer göra något åt det snart!!

Efter vår promenad fikade vi med glass o kaffe på Geisliska parken, Wilma fick lite banan o passionsfrukts pure med lite havre i, det är en favorit. Vi gick till parken utanför kristine skolan och myste i gräset på en filt. Wilma ville dock mest äta lite gräs.. Sen blev det en lugn hemma kväll med skräp mat och en film. Filmen vi såg va kanon! Den handlade om en fd amerikansk fotbolls spelare som jobbade på en ungdomsanstalt dit ungdomsbrottslingar kom, han hade en dröm att ändra på dem. Genom att starta ett fotbolls lag (amerikansk fotboll) lyckades han, det ska vara en sann berättelse och den va SKIT bra helt enkelt. Det är så jag o Mårten skulle vilja jobba också.. Att få en ungdom på rätt bana måste vara kanon..
ja, ja sen blir ju amerikanska filmer så himla amerikanska. Det blir ju inte riktigt så i verklighetens Sverige känns det som!!

Idag sov vi 2 timmar!!!!!!!!! på förmiddagen, kanon skönt! Efter det ringde vi Wilmas Mormor o hennes Björn och Wilmas farmor o farfar o bjöd in dem på fika. De kom vid 3 ca och va kvar o mös med oss en stund. Det tyckte vi va jättetrevligt! TACK FÖR IDAG! Wilma sover, Mårten kollar på sporten så nu ska jag passa på och surfa lite! Vi ses!!


Wilma somnade på mig igår...
image24

Björn med ryggen mot kameran, mormor Annika i fotöljen och farmor Irene och farfar Sten i soffan!! från fikat idag!!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0