Då var denna vecka förbi också..

Det går ju undan som jag sagt så många gånger förut!!
Babysim i onsdags gick  kanon bra, det blev dock lite fler kallsupar så hon blev väl lite fundersam i mellan åt men nöjd ändå. Mormor va ju med denna gång o jag tror att mormor är lite av Wilmas favorit för hon tittade efter henne hela tiden! hihi...

Ja den där mormorn hon är toppen hon, ställer alltid upp och handlar otroligt mycket åt Wilma. Vi är sååå glada att vi har dig!! Och Björn också såklart, Tack för den fina Leksands tröjan!!

Igår tog vi det lugnt jag o Wilmis. Vi va ut på en promenad på förmiddagen, Powerwalk som jag försöker göra varje dag.. Måste ner i vikt nu känner jag så det är på gång!! Sen myste vi på förmiddagen hemma innan vi gjorde några ärenden på stan, köpte nässpray till pappa Mårten o en glastopp till perkulatorn. Efter det träffade vi Erika o Edwin som hade Edwins mormor på besök. Vi va med när de åt lunch på hammars. Wilma är så förtjust i andra barn o Edwin har ju lite hår o dra i!! hihi..

Idag kom gudmor Anna med Ebba o Wille in till stan för att luncha med oss. Vi gick på Kina o käkade buffe. Det är så mysigt!! Vi tog en kaffe också på Gobiten. Men där blev det mindre lugnt för oss, 3 livliga barn! Nästa gång måste nog vi gå utan våra barn så vi hinner prata av oss lite. Men det är sååå kul ändå att träffas. Wille går nu o han tycker att det är såå kul! Skrattar hela tiden nästan. Ebba är go mot Wilma o hon är ju kul o prata med nu tycker jag. Det händer saker hela tiden! Tack för en mysig dag!

Wilma har somnat nu o jag o Mårten ska äta lite gott hade vi tänkt. Vi har knappt sett varandra på hela veckan, så det blir mys. I morgon åker han till Surahammar på bortamatch o vi, jag Wilma o mormor blir nog med också ska upp o kika på mina tjejers första hemmamatch i division 1. Skoj!! Järfälla får nog spö i morgon!

Ha en skön helg!




Hjärnsläpp.....

Dagarna går så fort tycker jag.. Det springer iväg. Det är ju redan onsdag idag o jag tyckte nyss det va lördagskväll.. Om 3 månader är det dax att börja jobba. Det ska bli kul men pyssligt!
I Söndags va vi ute o matade änderna tillsammans med Wilma, Jag o Wilma tog en promenad runt tisken o sen mötte Mårten upp oss så vi kunde ge dem lite bröd, sååå roligt tyckte Wilma att det va. Hon skratta o pratade med änderna. Hon gillar hundar o änder, de rör väl på sig och sen är de inte så stor heller..

I Måndags besökte vi öppna förskolan på ett annat ställe än där vi varit förut. Det var lite mer barn där mellan 0-1 år. Lite lek, sångstund o sen lite fika! Trevligt som attans! Wilma hade inte sovit så bra så hon va lite klängig på mig men det är inget jag lider av, snarare myser. Hon är ju rätt så aktiv så hon brukar ju inte vilja sitta stilla så länge..

I går (tisdag) packade vi ihop väskan och åkte till Wilmas gammelfarmor för att hjälpa henne med att sätta upp gardiner o städa ut nåt skåp. Det kändes så bra att göra det och jag tror hon uppskattade det. Vi va där hela dan! Wilma ålade runt på golvet och charmade gammelfarmor hela tiden. De tog en promenad tillsammans också så Wilma fick sova lite i vagnen, Självklart så gick hon in mot byn så hon kunde visa grannarna lite. hihi...
Wilmas morfar kom en sväng också, han o Carin efter att de slutade jobbet. Wilma har en liten gnäll period på eftermiddagarna och att hon är lite rädd för morfar gör ju inte saken bättre. Men det gick väl hyfsat iallafall..

Väl hemma i stan då så skulle ju Mårten ha bilen vid 18, skulle på ett prov i Borlänge så vi lämnar av bilen vid hans jobb o går hem.. När jag åker upp i hissen kommer jag på att mina hemnycklar nog ligger i bilen!!! F-N, hur ska jag komma in... Ringer Mårten o mycket rikitigt jodå nycklarna ligger i bilen o han är i Borlänge... Skulle vara där 18:30 så han hinner ju inte vända heller.. ÅHHHHHH snacka om drygt. Wilmas läggningstid närmar sig med stormsteg o det är ju inge vidare att lägga henne senare..
Mamma fick komma med bilen o vi fick åka till Borlänge för att hämta nycklarna i bilen. Som tur är hade jag iallafall bilnyckeln med mig hem så jag kom in i bilen iallafall.. Kl 20 så somnade Wilmis tillslut. Stackars liten!

Så idag ska vi vara hemma. Ända tills det är dags för baby simmet kl 17!
Jag vet ju inte vad jag ska skylla på heller att jag glömmer så mycket, de brukar ju skylla på amningskoma men jag har ju inte ammat... Åldern? nja, lite tidigt kanske.. Det är väl Alzeimers light (stavningen kanske inte blev rätt). När jag gått o lagt mig igår kom jag på att i vagnen finns det kött som pappa skickat med oss så det va bara o gå upp o ta in det... Ja, vad säger man! Kan man köpa en ny hjärna???????

lite innebandy resultat kanske: Mina tjejer åkte på stryk med 9-4 mot Sten Sture men de får nog sig en tuff match när de kommer hit sen. De va väl inte några siffror som talade sitt rätta språk men så är det...
Mårten förlorade ju mot Hudik men vann en träningsmatch på söndagen mot Livets ords IF (??).
Ser fram emot hemma premiären på lördag då mina tjejer möter Järfälla IBK! Skoj ska det bli!

Hoppas vi ses då!

Babysim m.m.

image64
Mingus och Wilma i badet!!! (syns att Mingus känner igen pappa bakom kameran.. hihi)

Åhhh va detta va kul! Det tyckte jag o det tyckte Wilma. Inte otäkt utan kul o bada i ett stort badkar där man kan plaska bäst man vill! Vi fick njuta av 34 gradigt vatten i en halvtimme. Det va sång o det va bubbel o massa annat. Jag tror nästan att jag tyckte det va ännu roligare än Wilma. Längtar redan till nästa gång.
Meningen är väl att vi skall de ska få lära sig o dyka på slutet, vänja sig med vattnet men samtidigt få respekt för det. Ja, fortsättning följer...

Vad har vi annars gjort i veckan?
I början på veckan va vi mest hemma, Wilmas o min förkylning behövde det. Ganska skönt att ta det lugnt också. I onsdags vågade vi oss ut på en promenad iallafall och gick till Wilmas farmor för att prova gungan! Wilma älskar att gunga! Sen va det ju dags o simma..
I går gick jag nog sammanlagt lätt en mil.. Först en promenad på förmiddagen upp till Faluns kansli o lämna papper, därefter till ICA Maxi, hem, till öppna förskolan o sjöng med alla andra barn och sedan gick vi hem till Wilmas mormor o va där på eftermiddagen. Ja, och sen hem därifrån.. Kändes dock kanonbra!
När jag väl kom hem på kvällen blev jag inringd till jobbet så mamma (Wilmas mormor) fick komma hit en sväng o vara här medans Mårten hade träning och jag gick till jobbet. Skum känsla att "jobba" lite grann när man inte gjort det sen i december... Men kul samtidigt o snacka med lite kollegor!
Idag blev det också lite jobb så Wilma har varit o charmat sin farmor idag!
Det är så skönt för hon gillar mormor o farmor! Hon är lite mer avvaktande åt karlarna men det kommer väl, sen får hon ju gärna vara rädd för karlar i framtiden ändå men inte farfar o morfar kanske.. hmm...

I morgon ska vi kolla på Mårtens lag när de har seriepremiär.. Spännande! Kl 14:00 går startskottet, motståndarna som de skall krossa är Hudik/Björkberg.. Kom o gör mig o Wilma sällskap på läktarn vettja! 
Wilma fick förresten en innebandy klubba  i handen och då såg det ut så här:
image65
Det kanske blir en innebandyspelare ändå.. hihi...

Mina innebandy tjejer ska också spela i morgon, premiär i divison 1 borta mot Sten Sture (Uppsala lag). Jag ska hålla alla tummar jag har!

Är det fler än jag som hamnat i facebook träsket.. Det är ju hur kul som helst att hitta gamla gamla vänner som man säkert inte sett på hur länge som helst. Kul o se o läsa! Kan jag rekomendera.

Ha en skön helg nu!
KRAM KRAM

Helgens höjdpunkt : LAIDIES NIGHT!!

Helgen har varit kantad av förkylningar.. IGEN!!! Vet inte vad vi gör riktigt för att det ska bli så här...
Mårten har varit krasslig hela veckan o när jag då säger till honom att det är ju typiskt när jag ska iväg.. Då kan jag säga att synden straffar sig själv.. Wips så va jag förkyld och det tog även om på Wilma.. SUCK!!
Så jag har lärt mig att man inte ska säga nåt.. Även fast ni vet ju hur karlar blir när de blir förkylda.. LOVE YOU ändå!!!

Det har varit Jolly Cup på Lugnet också, mina tjejer vann cupen!! Tyvärr fick jag inte se en ända match.. trist.. Men så var det, I fredags fick jag iallafall sätta igång tjejerna på sitt jobb nere vid lugnet gymnasiet..
Bra att ni vann tycker jag! Det känns bra inför seriepremiären i helgen!! TOPPEN!!!

Så till helgens höjdpunkt! Laidies Night i Ejendahls arena!
Brudarna va på G kan jag lova!! hihi.. 3000 tjejer i arenan, har nog aldrig varit på en sån tillställning där det BARA va tjejer.. Kul som attan iallafall!
Jag åkte med Erika upp, va ju lite krasslig så jag väntade ut så länge det gick. Erika behövde tanka upp Edwin lite innan hon åkte! Vi mötte upp Ax, Söder, Ingela-Pling och Sneen i Leksand på campingen där de sov efter showen.. Ingelas Peter va med också, De har en liten Anna-Klara så hon fick också bo på camping i Leksand en natt...
Så här ser deras prinsessa ut:
image56

18:30 hade vi bokat bord på Lucky House i Leksand för lite mat, Kina mat.. Kan väl säga att servicen va väl inte den bästa men maten va okej!
Sedan tog vi sats mot arenan... Sååå mycket tjejer..
21:00 satte showen igång o vi fick väl lämna vinglasen utanför eftersom man inte fick ta med in o tidsoptimister som vi är köpte vi ett varsitt glas 10 min innan...
Det va ett ordentligt drag och showen va helt okej! Lite mkt prat kanske..
Efteråt var det lite disco sen spelade Måns Zermerlöf (om det nu stavas så..) och därefter disco igen..
Arenan stängde 01 o vi va kvar tills det.. Svängde våra lurviga! En del av oss (inga namn nämnda) fick nog lite mer av det goda men det tyckte vi bara va kul!! hihi.. Vi träffade på Cammen och även Ida som vi spelat innebandy med tidigare.. Ida är en riktigt go tjej med ett otroligt drag i!! Hanna Sandgren va där också det va kul o träffa henne, det va allt för länge sen!!!

Lägger in lite blandade bilder från dansgolvet och innan.. Klicka på bilderna så blir de större...Både jag o Erika är fotografer..
Kl 02-tiden landade jag o Erika i Falun iallafall efter en hel kväll med goa vänner!! TACK för att ni finns!!! Detta lever man länge på!!
Wilma förresten hon hade en kväll med sin pappa!!! De va till farmor o farfar en sväng men det är lite jobbigt å vara förkyld när man är så där liten...

KRAM på er!!
      
Sneen o Söder       Ingela o Erika           Ax o Sneen             På dansgolvet    
         
  Mycket skratt..         Jag..                     Ida, Ingela o Idas kompis!

Gävlebesök, 2-års kalas o massa mer...

Tiden går fort när man har roligt, det brukar väl heta så.. Här går det undan kan jag lova..
Jag visste att det skulle bli en sån vecka denna vecka så det va jag väl förberedd på någolunda iallafall..

I måndags drog jag o Wilma till Gävle o hälsade på Mia!! Såååå nice! Vi kom strax efter 13 och stannade till 18. Käkade lunch på kina restaurang SUSHI, gud så gott!! Det regnade rätt mkt i Gävle så vi gick hem till Mia o myste på eftermiddagen innan det va dax att åka hem.. Tiden går lite fort bara.. Wilma sov i bilen hem, fick vara vaken en stund hemma sen o hör o häpna hon sov till 8 på morgonen!!!!!!!!!!! Yippie!!! Gävle luften (skutskärs pappersbruk´, blähhh, gjorde Wilma gott !! hihi..

Eftersom Wilma o Mia inte är så sykroniserade att titta i kameran samtidigt så får det bli 2 bilder!!
 
Klicka på bilderna så blir de större!!

TACK, Mia för en mysig eftermiddag iallafall!!! Nu får det inte bli så långt till nästa gång!!

I Tisdags va jag o Wilma ute jätte mycket.. Hon vaknade dock 06... hmmm...
Vi gick en prom på förmiddagen, i snabb takt så klart!!
Därefter hem en sväng innan vi gick till lugnet, skulle träffa vaktmästaren innan det är dags för Jolly cup..
På vägen hem stannade vi i stadsparken o gungade lite, Wilma älskade verkligen det, hur kul som helst!! hihi..
Sen va det ju dubbelavsnitt av Gilmore Girls!! NJUTNING! Tyvärr va det det sista programmet ever, jag förstår inte hur de kan sluta sända ett sånt toppen program!!! SUCK!!

Igår va det fullt ös igen.. 2-års kalas i Bengtsheden, August blev 2 år i tisdags o hade lite kalas för Wilma, Edwin och Alfred igår! Det blev tåg tårta o mys!! Mycket trevligt!!
Vi åkte hem till stan sen för att gå på info gällande babysimmet som vi ska börja på nästa vecka, det kommer nog att bli toppen kul! Det såg så roligt ut när gruppen innan oss badade! Längtar!!!

Kvällen blev lugn, skulle ut på ett barnklädes party egentligen men jag hoppade det, åkte upp själv till lugnet o kollade lite på mina tjejer när de spelade mot killarna (93:orna) istället, de vann tillslut med 9-4...
I natt va Wilma vaken mellan 2-3.. vet inte varför hon vaknar då o är pigg som en lärka o vill inte sova.. Vi fick dock sova till 8 i morse så det va ju bra!

Ett besök hos farmors syster Britta har vi hunnit med idag, hon är där Wilmas farmor jobbar så vi fick hälsa på henne också! Trevligt att man kunde göra 2 flugor på en smäll.. hihi..

Nä, nu är det snart dags o laga lite go mat, min käre make är hemma o är sjuk så jag ska väl ta hand om honom lite också!!

KRAM KRAM

Inflyttningsfest o 85års kalas!!

Vilken helg va?? hihi..
I lördags va det inflyttningsfest i Valbo, Jocke Lundberg och hans Carro har köpt hus i Valbo. Det va iallafall en mycket trevlig fest. Vi (Jag o Morre) hade lämnat Wilma hemma med hennes farmor och farfar och åkte sedan på fest! Mårten skulle dock jobba idag och vi hade ju farmor och farfar här hemma hos oss så vi blev inte så långvariga. Tur va väl det för Wilma hon tyckte att det va kul o vakna redan kl 04 i morse!!! Tog väl ca 1 timme innan hon somnade om.. PUST!!! Men sen charmade hon sin mamma genom att sova med henne i 2 timmar mellan 8-10 på förmiddagen, det är inte fy skam!! hihi..

Lördag dag va det ledardag uppe på lugnet, IBF Falun Ungdom bjöd in sina ledare på en dag med lite allmän nyttigt info och lärdommar, Mårten va där hela dan och jag och Wilma gästspelade en stund, fick lite lunch innan vi gick hem igen, Söder va Edwins barnvakt och vi hade tänkt traska upp till lugnet, men Söder vände rätt fort efter 10 m och hon redan va dyngsur efter hellregnet.. Jag o Wilma gick dock, efter regnkläder o regnskydd.. Riktigt skönt faktiskt!!

Idag har vi varit på 85-års kalas!!!!! GRATTIS ERIK!!!! Erik är min farmors bror, han fyller 85 på tisdag men hade lite kalas idag!! Min faster Elsy o hennes man Leif kom, jag, Wilma, gammelfarmor Lisbeth och Wilmas Morfar Kjell o Carin. Det blev lingontårta!!! Erik är pigg för sin ålder, gillar att lära sig nya saker och tycker mycket om geografi. Han har själv varit på grönland o i Kenya, häftiga ställen. Han har nyss gått en data kurs, inte illa tycker jag för en 85 åring...
image53
Erik busar m Wilma!!

Han fick hålla henne ett tag, men de andra karlarna i sällskapet fick inte gärna peta på Wilma. Hon är väldigt mammig just nu, kunde knappt gå ut ur rummet förens det blev lite grin.
Vi svängde förbi Wilmas gudmor på vägen hem, vi skulle ha Tina med oss i bilen in till stan.. Åh, där går det ju hur bra som helst. Jag behöver inte vara i närheten då iallafall.. Wilma fick ett gäng pussar av Ebba också!! hihi..
Vi skjutsade Tina till tåget sedan drog vi hem, jag har vart på spinning o styrke pass så nu längtar jag efter sängen..

Tack också till Mamma, Wilmas mormor som va här en stund på förmiddagen när jag tänkt gå på spinning men som visade sig inte va nåt pass. Men Wilma tyckte nog att det va kul att du va här..
Tack också till farmor o farfar för att ni va här i går o tog hand om vår prinsessa!!

Nästa vecka är fullspäckad så vi får se när nästa uppdatering kommer!!!

KRAMIS

Kräftskiva, Öppnis, spinning..

En del vad jag gjort de senaste dagarna.. I onsdags hade jag 3 av mina bästa tjejer här hemma för att käka lite kräftor!! Åhhh va det va gott, och åhhh va det va trevligt! Söder, Ax och Erika (ja, Edwin med men han åt inte så mycket kräftor).. Kräftor, ost o kex samt idol på tv;n det va nice tyckte jag.. Söder kom redan direkt efter jobbet o busa lite med Wilma. Wilma köt av skratt när de va vid spegeln o Söder busade med henne..
Glass med varm hjortronsås till efterrätt också, det hade jag glömt.. åhhhh...
En bild på Wilma o Söder:
image49

I går så tog vi det lugnt på förmiddagen, Svärmor (Wilmas farmor) va hit o hämtade våra täcken o kuddar för tvätt, TUSEN TACK! Det va skönt.. Efter det tog jag o Wilma en lång promenad innan det va dags att träffa Sandra o Mingus o gå på öppna förskolan. Där fikade vi (billigt 10 kr för både oss o barnen) sen är det sjungstund och man avslutar med att leka en trappa upp, vi hoppade dock över lekandet igår..
Mårten va ledig från sin träning igår så jag kunde gå på Spinning med mina innebandy tjejer istället, 75 min intensiv pass.. Shit! Det va riktigt tungt ett tag, men skönt efteråt!!!
image52
Innan farmor kom o hämtade tvätten....

Idag har jag gått en "powerwalk" i morse, Fick höra att en mamma gått ner 16kg av det så jag ska försöka göra det varje morgon nu, innan lunch istället för att bara vara hemma...
30-40min, det ska ju räcka..

Sen har Mårten varit ledig så vi har myst på stan, köpt inflyttningspresent m.m. Fikade också såklart, då såg det ut så här:
                  
Pappa o Wilma

Mys verkligen att ha Mårten ledig en veckodag!!!

Mitt förra inlägg lät kanske lite konstigt, min lista är sånt som jag både vill o kan göra, just nu njuter jag ju faktiskt av att vara hemma! Det är såååå härligt!!

HA DE BRA!!!

Det är så mycket jag vill...

men jag hinner inte.. Jag vill att Wilma ska träffa farmor, mormor, morfar, gammelfarmor, sina vänner mfl varje vecka... Men jag inser att det inte funkar.. Jag försöker eftersom jag vill!!!!!
Ibland är det ju skönt o vara hemma också. Jag har sååå många goda vänner som jag ibland känner att jag sumpar lite, men ni som läser detta; JAG TÄNKER PÅ ER OFTA!!!!!!!

Det är mer jag vill:

Gå en kurs
Plugga till Socionom (om det nu stavas så...)
Köpa ett hus
Köpa en ny bil
Träna MYCKET mera
Gå ner i vikt
Gifta mig med Mårten, igen!! hihi..
Vinna/ Tjäna pengar

Ja det va väl en varierad lista va.. Tror nog mest att man ibland behöver stimulera hjärnan lite o drömma lite om allt som man faktiskt kan eller kommer att göra i framtiden.. hihi...

Fick ett mail idag, ett horoskoptest, man skulle skriva ner vad man gillar för färger, namn på motsatta könet m.m. på slutet skulle man också skriva ner en realistisk önskan (berättar självklart inte vilken.. hihi..) som om man skickar mailet till 10st så inträffar denna önskan innan min nästa födelsedag!! Det är nåt man får försöka komma ihåg då.. Men en sak på ovan lista bör då blivit verklighet.. hm...

Telefonen har idag fått fnatt tror jag, den har gått i ett.. Fast samtidigt som det självklart är roligt att så många vill prata med mig!!! hihi...

Idag har det inte varit något speciellt alls, vi kurerar oss fortfarande från förkylningen. Men jag ska inte sticka under stolen med att det har varit ganska skönt att vara hemma också. Nästa vecka är fullspäckad med Gävle besök, födelsedagar, start på Babysim och LAIDIES NIGHT så det gäller väl att vila upp sig nu!!!

Den som kämpar vinner va??!! hihi..

Många kramar till alla goa vänner och alla i min familj!!!!!!image48
Wilma o Mille på ICA för några veckor sen..  Fotograf är Lisa... TACK! Riktigt coolt kort!!

Tråkigt väder, förkylning= städning!!

Japp, det blev det igår.. Jag o Wilma städade o putsade fönstren, bra va?? Wilma körde med gåstolen o dammvippan i högsta hugg!! hihi..
Hon är med andra ord piggare o det känns kanon! Febern är borta iallafall!

Tycker att det är dåligt med kommentarer av er som läser på sidan.. hmmm..

Jag är ute efter en leksaks saab, att det ska vara så svårt.. Har letat i alla leksaksaffärer i stan men det finns bara en massa volvosar.. Emma Lundmark hade dock hittat en på hemköp Svalan så jag får väl ta mig ut dit o kika. Snällt av henne att tänka på det tycker jag!!
Det är nämligen så att min farmors bror Erik fyller 85 år nästa vecka och då önskade han sig en ny bil, smart som min farmor då är ska vi köpa en leksaks bil. Han kör Saab så det vore skoj o köpa en sån tycker jag!! hihi..
Tips mottages gärna!!

Har precis anmält mig till donationsrådet på www.livsviktigt.se tycker att det känns som en god gärning. Vad ska jag med mina organ osv när jag inte finns längre.. (oj, konstigt att skriva så..) Men nu är det gjort iallafall!!

Annars har det varit rätt mycket innebandy, ska nästan bli skönt när serien drar igång, det brukar bli lite lugnare då!! hihi..

Nä. Tror jag ska kika på Våra bästa år !! HAHA, Wilma sover så jag kikar på det o dricker en kopp kaffe, det är ju skit väder ute verkligen!!

Ha det gött!!

Jag hatar förkylningar!!!!!!!!!!


Wilma har åkt på förkylning, det har varit en SKIT jobbig natt. Feberkänningar och ledsen tjej som vaknade hela tiden o grät inatt.. Tror jag tittade på klockan varje timme! Stackars liten tjej! Vi satt o sov i soffan ett tag, Wilma på mitt bröst, för att få henne lugn fick jag sjunga vaggvisor.. Tillslut somnade hon..
Kanske jag har fått 3-4 timmars sömn inatt så vi får väl se hur jag mår i morgon för idag är man fortfarande inne i andra andningen!!!! puh!!!

Så det har inte hänt så mycket i våran värld idag! Prinsessan ska få sova mellan sina föräldrar i natt och för mig blir det nog natt redan kl 21... SENAST!!

Tror ni att det finns fler kanaler än canal + på våran tv just nu, tror att den där lilla ligan Premier Leage(?)  har börjat i England så det går nog inte 1 dag utan att det går att se på fotboll!!!!!! Kan tycka att det är okej ibland, men jag vet inte om jag gillar det jämt!! Sorry, min man! Jag sätter mig nog hellre framför denna dumburk då ibland!! hihi.. Älskar dig ändå!!

KRAM på er!!

Höstmarknad i stan!

Fast jag vet inte om det va nåt o se... Känns som att Falu marknad mest hade skit i år.. Förutom ståndet vid Stadium, där fanns det choklad bollar i alla dess varianter!! hihi.. Passade mig o Maria perfekt igår när det va dags för lite fika.. Vi fick en heldag tillsammans igår fastän vi inte planerat det så. Maria ("läkar- Maria") kom förbi för att prova min kulldräkt, hon funderar på o ha den på Melvins dop. Jag bjöd på lunch här hemma innan vi tog en repa på stan! Vi avslutade dagen med en fika hemma hos henne!
En bild på våra barn:
image43
Melvin ser mest förvånad ut o linslusen Wilma är i full gång!! haha!!

Fredagskvällen blev dock lite oväntat en liten tripp ner på O´learys, Renate (ägaren av o´learys) ringde o frågade om inte jag ville komma ner o ta ett glas vin med henne, så det gjorde jag. Det va länge sen hon o jag gjorde nåt tillsammans, mycket trevligt även fastän det inte blir sån lång stund och att jag etfter 2 glas känner mig mest lullig!! TACK för en trevlig kväll iallafall!! Kul att du ringde tyckte jag!!

I morse ringde min farmor o berättade att hennes syster brytit benet och ligger på ortopeden på Falu lasarett. Farmor frågade om inte vi ville vara med upp o hälsa på henne så det gjorde vi såklart! Britta va helt blåslagen, hon har ramlat framåt så hon va alldeles blå i ansiktet.. Hon frågade flera gånger om inte hon va fin?? hihi..
Jag tror att hon uppskattade att  vi kom trots att hon ibörjan inte kände igen mig, men konstigt nog förstod hon direkt att det va Wilma som va med??!! Det svänger lite, ena stunden är hon helt med, andra stunden frågar hon vem jag är..

Tog en fika med Erika, Blackie, Sara, Malin, Emma o Anette på Geishan efter lasarettsbesöket, de va där o jag va kaffe sugen så det passa ju perfekt!! Gick igenom stånden en gång till tillsammans med Erika o Edwin men som sagt.. Bara massa skit...

Mårten är på O´learys idag tillsammans med sina grabbar i innebandylaget. De har haft teambildning hela dagen idag. Men han dyker nog snart hem! Jag ska sätta mig o pyssla lite med tackkorten.. Ja, jag vet att jag är seg, men nu är de på gång!!! hihi..

Lovade ju en bild på brudparet då som vi va o "Coxa" hos så här kommer det lite bilder därifrån. Det är mästerfotografen Lisa. TACK!!

Puss o kram
   

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0