Glugg??!!

Vi har i några dagar (eller kanske nån vecka) upptäckt att en av Wilmas framtänder har blivit mörkare, och missfärgad. Har haft lite is i magen men i onsdags när jag kom hem tyckte jag att den blivit ännu mörkare så jag ringde tandläkaren. Fick en tid dan efter.. Det va det eller den 16 november att välja på så vi gick igår, tog lite sovmorgon och pallra oss iväg till tandläkaren!

Prinsessan va HUR duktig som helst, satte sig i mitt knä i tandläkar stolen och vi pratade fram o tillbaka, tandläkaren fick tittta på tänderna och till och med pilla med en sådan där krafs pinne (eller vad det heter..) Wilma gapade stort och protesterade ingen ting, jag va och är superstolt! Vi fick också ta en röntgen bild på tanden. Det visar sig ju då att tandens rot troligen fått sig en smäll.. Wilma och Mårten krockade för en månad sen och Mårten fick en bula så troligen fick tanden sig en smäll.

Vi ska dit om en månad igen och då ska tandläkaren ta ett beslut, kanske måste vi ta ut den..

Och hon får gå med glugg fram i några år.. Huvudsaken är att hon inte skadat tanden under men mamma grät nog en tår ändå, dels för att hon skall få ha glugg och dels för att hon kanske måste göra ett sådant ingrepp.. Min lilla tjej..

Men som sagt, vilken duktig tjej! Vi får väl hoppas att det går bra iallafall..

Hösttrött.

Hösten är verkligen här, och tröttheten kommer på en direkt!

Hade en dunder förkylning här efter att vi flyttat och varit ledig för att "pyssla", gick till jobbet och samma dag så blev jag JÄTTE förkyld. Feber o hela paketet, sov till 12:30 dagen efter..

Men tröttheten går inte ur en, hoppas att det är vädret och omständigheterna med flytt  som gör det.. Vi får hoppas att det ger sig snart!

Tålamodet är ju också si så där, det är inget roligt att känna att man inte har tålamod med prinsessan, vad gör man??!! Jag jobbar på det iallafall, det är ju inte hennes fel att mamma är trött.
Sista dagarna har det dock blivit lite bättre.
Somnade nästan på en föreläsning här om dan, eller nästan, ja kände hur huvudet sakta men säkert närmade sig bordet framför mig.. ahhh, oj va snabbt man lyfter på huvudet och låtsas vara jätte intresserad sen.. haha..
Plugget går väl så där, ett tungt parti nu med teorier osv.. Men jag ska kämpa på och hoppas att jag kommer någon vart snart! Det är väl bara att tragla på. Jag har en kollega på jobbet som jag frågar mycket, så jag hoppas att det löser sig!

Fasters lilla guldklimp växer så det knakar, över 5 kg nu! Stor kille! Mamma (Edvins farmor) åker ner i dag till dem och får lukta på honom!! Vi åker sista helgen i oktober och jag längtar! Vill ni se mer bilder på honom så kolla mina länkar här till vänster, Johan och Emma!
Det verkar gå bra iallafall och jag längtar som sagt!

Planerar för lite spännande saker här i höst, ev. en stockholmstripp eller en tripp till dam vm i Västerås, vi får se vad som händer! I helgen är jag och Mårten lediga och INGENTING inplanerat, sååå skönt skall det bli. Sova, kanske kratta lite löv eller fiska hela familjen! Det skall bli skönt! Tror både jag, Mårten och Wilma behöver det!

Wilma förresten fortsätter gå utan blöja, hon är super duktig, hon pratar om att lämna nappen till tomten också för då kommer tomten med ett dockskåp!!! Vi får väl se hur det går!
I helgen som va var hon en timme med våran fd granne Bengt, och de gick till affären för att handla lite godis, Wilma kom hem med den största godispåsen jag sett. ever!! Hon fick allt hon pekade på och va sååå nöjd! Kul att hon kan vara med några andra än farmor och mormor också!

Körde spinning igår också, har kommit igång nu, kör varannan vecka med jobbet och varannan med Slätta och i mellan det minst ett pass på friskis, det är så kul! Man känner när man kommit igång, blir mer hungrig då! Håll tummarna att jag håller i detta nu, brukar va duktig på hösten o sen fallerar det efter jul! Så jag behöver nog extra pepp!

Nä, nog om mig nu!
Kom gärna förbi och hälsa på, kaffebryggaren står ALLTID REDO!

Kram Kram

Super stolt Mamma!!

Våran underbara lilla prinsessa har igår gått utan blöja HELA dagen på dagis och ingen blöja i dag heller! Hon är ju bara sååå duktig! Hon blir såå stor!

Igår var hon hos gamla grannen Pernilla på kvällen och charmade dem, hon säger under maten till Bengt, LIVERPOOL, så när hon kom hem kunde hon också säga Arsenal.. hm.. mindre bra.
Mitt under maten hade hon också sagt, Pappa gillar inte Volvo! Var får hon allt ifrån!

På dagis har de som rutin hon och sina kompisar M o T att de mjölkar kossorna innan de går in i förrådet o dricker öl!! Det bara skrattas åt hennes kommentarer just nu!
Igår frågade hon mig om jag hade stökat till i köket,
Men mamma, har du stökat till i köket nu?! Vad svara man!!!!

Ja som sagt en stolt mamma det är vad jag är!
Så snart jag får bredband hemma skall jag uppdatera er med bilder på vårat nya hem också!
Det kommer..

KRAM KRAM

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0