Ny design..

Min vän L har en fantastiskt fin blogg, så imponerande så jag blev sugen på att ändra min lite. Men jag är inte lika duktig känns det som så jag provar mig fram lite..
Har ju fortfarande ingen kamera att ta nya bilder med heller, jobbigt..

I Fredags hade vi en fullspäckad dag, den gick i ett hela dagen. På kvällen gick vi över till grannen som fyllde 30 bast! GRATTIS!!! vi la Wiktor här hemma och tog med barnvakten, funkade kanon bra!
Tidigare på dan hade vi också haft mamma/bebis lunch här hemma. Jenny och Julia, Hannele och Elton och Ullis och Oscar kom förbi. Eftersom vi haft vattkopporna så va det typ en månad sen vi sågs, efterlängtat! Wilma får verkligen också mkt uppmärksamhet när de är här, Tack för det! Hon behöver det från någon annan än mig.
På eftermiddagen va jag och Wiktor till Borlänge med Wilmas gudmor och HS, det va nice. En middag på Coco Thai blev det också. GÖTT!! När vi sen kom hem började grannens kalas. Wilma höll låda fram till 22:30.. Sov som en stock sen!

Lördagen kom och det va dags för att ha barnvakt till båda barnen för första gången längre än en timme! Körde barnen till mormor och Björn. Va med där ett tag innan jag lämnade dem, hämtade min man samt Söder och Ceder och drog mot Leksand. Såg tillsammans med 17000 andra personer Leksand- Mora på uteplanen. Vilken stämning!
Tråkigt nog åkte Leksand på spä mot mora.. Vi funderade dock, att blir man inte taggad av den inramningen så bör man nog fundera  på varför man håller på att spela fortfarande..

Det gick iallafall bra hos mormor och Björn, vilka klippor, Tack!
Wiktor vekar köpa Björn också vilket är superroligt tycker jag! Han hade ätit och sovit när jag hämtade dem vid 21:30 tiden. Då hade han precis vaknat och längtade efter sin mamma. Kul att det gick bra iallafall, och skönt för mig framförallt!

Söndagen har vi varit hemma, Wilma sov till 09:30!!!!!!
Wiktor till 08, skönt med lite sovmorgon. Sen åkte vi en sväng till Wilmas kompis Molly för lite lek. Sen va nog hela familjen Johansen trötta och nu är det dags att krama kudden även för mig!

Som sagt, skall försöka få till min sida lite nyare och mer identitet mot mig.. Vi få väl se!

Nä, nu är det godnatt! Ses sen!!

Borttappad kamera och utveckling så det knakar!

Just nu ligger Wiktor på golvet framför mig och drar sig bakåt.. Han blir sååå stor. Gåstolen kör han med varje dag nu, mest hela tiden. Han älskar att ta sig framåt och upptäcka nya saker. Framförallt sladdar och uttag. Men man får vara med o säga nej redan nu! Då kommer humöret fram.
Farmor och farfar och mormor har kännt på humöret när de varit här och passat båda barnen medans jag varit på spinning och de verkar eniga om att han är envis och bestämd. Gråtit ca en halvtimme med dem båda..
Det är mammas pojke även om han numera iallafall köper sin pappa, eller snarare sagt skiner upp som en sol när pappa kommer! Annars är nog Wilma den som prinsen skrattar mest åt, hon kan få honom på bra humör och dåligt med så klart.. Men det är väl det som är syskon kärlek!!

Min kamera är borta, riktigt illa faktiskt. Jag vet att jag hade den förra veckan o nu är den gone with the wind.. Usch va tråkigt. Ska ringa och förlustanmäla den tänkte jag..
Det värsta är väl att lite kort är borta..

Hela denna vecka går såå fort, saker inbokade varje dag. Men på söndag kommer jag och barnen ligga utslagna i soffan tror jag. Men det blir nog bra.
Igår hade jag barnklädsparty här hemma, i morgon kommer det barn och mammor på bebis lunch. Sen ska jag fira grannen som fyller 30år.

Det är såå tråkigt att det är så kallt bara. Wiktor sover mest ute och bäst och nu är det för kallt. I helgen va vi till Linghed hos Familjen C/E och middag hos Gammo och sen  sov vi hos morfar Kjell. Hans Carin hade sytt kläder till Wilmas barbie och Ken och ni anar inte va fina de va, sååå fina. Tyckte nästan att hon kunde sälja dem på nätet. Så fina va de och Ken kläder är jättesvåra att få tag i.

Nä nu ska jag umgås lite med min son och man, dottern är på dagis och leker av sig lite!
Och som sagt, bilder lär ju dröja..

Ses!

Börjar se ljuset..

Wiktor åkte också på vattkopporna.. Hela han blev prickig stackarn. I 2 nätter satt jag och sov med han gränsle över mig mot bröstet som om han låg i magen igen.. lilla vännen.. Men tror att febern va värre än kopporna.

Han är otroligt envis annars, han vet precis vart mina bröst är och vill såååå gärna ha dem. Ger sig inte även om jag försöker stå emot. Han har dock börjat visa lite intresse för flaskan så vi får hoppas på det och spinner på det så att han snart (hoppas jag..) ska sluta äta på nätterna..

Han är verkligen mammas pojke, det är nästan lite drygt. Jag menar han får gärna vara med mig överallt men att knappt ha alternativet är jobbigast tror jag.. Att man kunde om det gick, lämna hemma eller till någon annan några timmar..
Jag o Mårten har ju fått biljetter till Leksand-Mora och deras ute match den 26 februari.. Men som det ser ut nu är det bara en av oss som får åka. Tråkigt men sant.
Han är ju 7 månader också och det verkar vara en ålder då de börjar bli mer medvetna och mer rädda för andra människor.

Ja, det är inte enkelt att ha barn alla gånger..

Wilma är ofta ganska enkel att ha med att göra iallafall utom när det gäller måltiderna. Varje dag så slutar måltiderna nästan i bråk. Vi är säkert lite hårda men vi har bestämt att det är den tiden vi skall ha det lugn och ro och då måste vi ju stå för det också. Ofta är det att hon inte tycker om maten fastän hon två dagar tidigare ätit samma sak med god aptit.. hm..
I går hade vi alla hjärtans dag middag här hemma och vi gjorde rosa grädde till henne, ända skillnaden va att vi haft karamellfärg i grädden. DÅ tycker hon inte om den.. suck.. Så det blev ju inte så kul då heller, trots att vi tar bort grädden då är det nåt annat som är fel..
Men det är väl så att man skall inte ha för höga förväntningar.

Det jag vet iallafall är att vi älskar våra barn och att vi oftast har kul tillsammans. det är dock jobbigt ibland och det ska man ju inte hymla med. Man får försöka se de jobbiga stunderna som tillfällen som försvinner och dom roliga och glada som sånt som man ler över när man tänker på dem!

Apprå på alla hjärtans dag så firade jag och Mårten förlovningsdag också, nr 9 i längden. Det ni?! Inte illa tycker jag, tiden går fort när man har kul! En hel del har hänt iallafall på dessa 9 år.

Nu är det snart dax att gå till sängs och sova!

puss o kram

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0