En hel vecka som sprungit iväg..

Shit, det går sååå fort.. Wilma har haft några knöl nätter då hon varit ledsen o vaken i ca 2 timmar.. Då är man rätt slut på morgonen o dagen vill jag lova..
Men vi har väl fått lite gjort ändå. I Måndags va Mårten ledig så vi käkade lunch på stan, jag va iväg till Må bättre på lite info. Må bättre är ett gym/ träningscenter här i stan. Jag hade lagt i en lapp i en låda för att FÖRSÖKA vinna 1-års träning!! Det hade ju inte vart helt fel, istället för ett år fick jag 450 kr att använda till tex en test vecka eller delbetalning av ett kort osv.. Skit bra, men just nu är de gymmet på TOK för dyrt för mig som är hemma o lever på minimum pengar.. hihi.. TACK o lov då att Friskis o svettis finns.. Måste nog gå o köpa ett kort där snart.. (sommar kortet hade visst gått ut..)
Apråpå träning så gick jag en rask promenad upp till lugnet igår OCH sprang hem, jätteskönt verkligen kändes inte lika tungt som sist..
Jag va upp på träningen en sväng o kikade lite efter att Wilmis somnat.. Det är ju kul med innebandyn o det är skit svårt att hålla sig därifrån, ibland får jag dåligt samvete för Wilma o ibland för tjejerna.. MEN jag är ju inte alls aktiv som jag varit.. Sköter det administrativa och visar mig lite då o då.. Men det ska bli kul o följa dem i höst!! Mårten han har ju träningar Mån, tis o tors så det finns inte så mycket kvälls tid över då, o man vill ju på ons faktiskt umgås med sin man!! HAHA!!

Hade Madde här på fika igår, Madde är min brors förra flickvän. Hon va hemma en stund innan hon ska till Kanada o plugga ett år. Hon hade köpt en klänning till Wilma när hon föddes så det kändes bra att fika o prata lite om allt möjligt! Skönt att man ändå kan ha det så, de va ihop rätt länge. Nu är Johan ihop med sin Emma, en underbart trevlig o social tjej, enda felet är väl att de bor sååååå långt borta!!!! Karlskrona!! FLYTTA HEM!! nejdå, klart ni ska bo där! Vi måste bara komma ner o hälsa på snart...

Idag har jag varit på mitt jobb o pratat med chefen, vi eller jag har berättat om mina önskemål ang. när jag ska börja jobba!! Vilket känns långt kvar, men vi är snart där... Får se i slutet på september om han tycker lika som mig eller ej...

Wilmas Farfar jobbar ju på samma jobb så hon fick sova inne på hans kontor en stund! Efter det gick vi med Sandra o Mingus samt Johanna o Joel till öppna förskolan. Rolig grej, man får fika för 10 kr o sen är det sångstund innan man får vara i lekrummet en trappa upp o leka!!! Det blir nog fler gånger! Det finns flera att välja på, det är ju bra! Vi ska börja på babysim också, varje ons kl 17. Ser jag verkligen fram emot!!!

Tänkte jag skulle kika på Topmodel 8 om en stund (!!) kanske kan bli ett program o följa...

Vi hörs snart igen!!!
image42

"Coxa" på bröllop och så lite innebandy.

Vilken helg!! För er som inte vet va Coxa betyder så är det dalmål för att kika på ett bröllop som man inte är bjuden på. Man snikar sig dit kan man säga.. Jag o Lisa med våra barn va och Coxa på Karins bröllop i går, hon gifte sig i Gagnefs kyrka med sin Mikael. De va sååååå fina. Karin är en gammal vän från gymnasietiden. Karin och jag bodde ihop en sväng också på järnet här i Falun, då när jag kom hem från Sthlm och Karin tagit studenten precis (hon va utbytesstudent ett år och tog därför studenten året efter mig). Karin ville dock inte bo kvar i stan efter studenten så jag tror det blev 3 månader i den lägenheten totalt.. haha.. Men det va trevligt iallafall!! Karin är en helgo tjej som alltid gör allting halft som halft som hon själv utrycker det.. hihi.. Men detta gjorde hon med bravur iallafall. En vacker enkel klänning, en enkel håruppsättning men såååå vacker var hon. Hon är naturligt vacker så hon kunde säkert haft på sig vad som helst!! hihi.. Vi fick träffa Fia en snabbis också. Det va ett bröllop med mycket sång o musik, gillade det.. Tyvärr fick jag inga bra bilder på brudparet och Lisa har nog inte hunnit maila mig sina än så det får bli några på Wilma o Mille istället.. Lägger in nåt fint på Karin o Mikael sen..
image39
Det blev lite skuggigt, men de håller varandra i handen iallafall.. Mamma o Björn va förbi med Motorcykeln också så de stod o gömde sig i buskarna tills alla gästerna åkt o det bara va vi kvar utanför kyrkan..
image40
Fin tjej va??!!

Idag har Wilma och Mårten varit hemma tillsammans hela dagen, jag har inte varit hemma. Drog redan vid 09:15 i morse upp till Lugnet där jag haft lite pyssel med div.1 tjejerna. Vi har haft lite presentationer om varandra, vi har haft tipspromenad också om varandra och sen har vi ätit lunch, satt upp lite regler inom gruppen och spelat match mot Gävle. Vann med 4-2 till slut. Jag känner mig helt slut, det va länge sen (kände jag) som jag va en hel dag uppe på lugnet.. Men det va jätteroligt, jag tror på tjejerna, ett bra gäng! TACK för idag. Skönt också att Mårten o Wilma har fått en dag själva tillsammans. Det har funkat kanon bra och det känns skönt för mig som snart ska iväg med tjejerna på Laidies night o sova över..

Hoppas KARIN, att du hade en oootrolig dag igår, jag är lite avis, vet ju hur kul man kan ha! Hoppas självklart också att Fia o de andra gästerna hade en kanon kväll också!!
Avslutar dagen med en bild på Wilmis som bara stämmer så väl till pass på henne, dels för texten på tröjan men också för att visa den glada tjej som vi har för det mesta!
image41

Ännu en underbar dag..

Det är bra härligt o vara hemma o vara mamma på heltid!
Idag kom Anna o barnen in till stan så vi gick tillsammans med Lisa o hennes Mille till Kålgår´n efter lunch.
Kålgårn är en badplats med stor gräsmatta o volleyboll banor m.m mitt inne i stan.
Vädret va strålande. Tog med oss kaffe, kakor, frukt o filt o sen har vi varit där hela eftermiddagen.. Såå mysigt! Anna o Lisa fick mest ta hand om Wilma för jag va lektant åt Ebba.. Gunga, bada, åka rutchkana, bada, gunga.. osv... Men det gör jag så gärna så!!

Här kommer några bilder från våra 2 härliga dagar ute i solen:
image35
Wilma, Anna, Wille, Ebba o jag..
image36
Wilma, Wille o Mille..
image38
Våra härliga vänner, Gudmor Anna o sina barn Wille o Ebba.. Vi gillar er!!!!!!!

Lisa! Du fastnade inte på någon av dessa bilder.. Du har väl några i din kamera iallafall!
TACK för en jättetrevlig dag.
Sandra o Mingus kom en sväng på slutet också, det va roligt tyckte vi!!

Vid 16 tiden va det iallafall dags o gå mot stan, vi skulle träffa Mormor Annika o gå på Kappahl. Det blev jeans, ett par röda byxor och en röd randig tröja till Wilma.. Ovanligt??!! Tittade lite åt oss vuxna också men hittade inget. Mormor följde med oss hem en liten stund innan det va dags för välling o godnatt för lilla prinsessan..
Hon somnade rätt snabbt, hon har ju haft 2 kanon dagar i solen!!!

Vi hörs snart igen!!

KRAM KRAM

Kanonväder, bad o sol i Änga!!

Vilka dagar vi haft nu 2 dar irad.. Kanon, så härligt verkligen! Igår va vi uppe med tuppen och gick med Lisa o Sandra till ICa Maxi för att fota våra barn, det va sån där barnfotografering för 10 kr.. Sen får man bilderna hemskickade. Så som man fick med skolfotona för itiden, eller ja det funkar säkert så nu också.. Wilma tyckte iallafall att fotografen va hur kul som helst så hon skrattade mest hela tiden..
På eftermiddagen fikade vi på stan med Mårten o Mårtens mamma, dvs Wilmas farmor..
Sen gick Mårten på personalfest på Harrys o kom hem sent sent i natt..
Eftersom han har varit lite tung i huvudet idag, jag vet inte men det blir väl kanske så när man umgås med sina arbetskamrater på krogen.. hmm....
Då passade vi på , jag o wilma alltså, att hälsa på Gudmor i Linghed.. Vi har hela dagen myst nere vid hennes föräldrars sommarstuga i Lingheds Änga. Åh, va nice! Badat har vi oxå gjort!! Det har verkligen varit värmebölja idag, men det brukar väl vara så när skolorna börjar.. Stackare!!

Lingheds luften är nog särskilt bra också för Wilmis sov 2 timmar på eftermiddagen. Skönt!!!
TACK Anna, Ebba, Wille, Lisa, Klas, Maja och Olle för en jättetrevlig dag!

Nu väntar helgen, det ska bli lite innebandy o lite mys..

Simma lugnt!
image34

Fika o middag borta..

Ja idag har det gått i ett.. Vi har fikat hos Erika och Edwin. Johanna och August kom också förbi. Helmysigt.
Alla 3 barnen somnade samtidigt en stund så då kunde vi fika ifred ett tag iallafall.. Sen kom Micke hem o drog upp både Wilma o Edwin.. O då vaknade August igen o full rulle blev det igen!! hihi...

Hem en snabbis innan Mårten o Wilma gick till Wilmas Farmor o Farfar. Jag fick en liten stund för mig själv då man passar på att duscha o ta det lite lugnt.. Det händer inte så ofta nu för tiden!
Gick dit sen o fick lite mat.
Wilma va dock på lite dåligt humör när jag kom, rädd för Farfar Sten o grät mest.. Men det gick över efter ett tag. Nu har hon somnat utmattad i spjälsängen.,. Våran lilla prinsessa.

Innan vi somnade igår tittade vi på några videoklipp som jag filmat med mobilen när Wilma va super liten, man glömmer så fort.. Både jag o Mårten tycker att det känns så konstigt att hon vart sååå liten..

Hon är ju för jämnan nu en go o glad tjej, charmar de flesta i sin omgivning. Det är härligt!!

På vägen hem gick vi förbi brygg cafét, där satt Blackie, Söder, Emma, Cissi o Carro. Söder drack en öl, det såg såååå gott ut en sån här fin kväll.. Så Söder - Ring nästa gång! Jag vill också va med!!!! hihi...
Lämnar Wilmis hemma med pappa isåfall!!!

Snart börjar Gilmore Girls... Det bästa programet ever!!! Missar inte gärna det.. Varje tisdag kl 21!!!!!
Se det , jag lovar att det är bra!!

Ha det gött allesammans!!

En hel vecka har gått...

Nästan iallfall sedan jag uppdaterade.. Det har varit mycket fast samtidigt inte, vi har haft några sköna dagar förra veckan som vi bara myste på. Gjort lite sånt där som man bör, handlat o varit hemma..  Fast i Fredags kväll bestämde jag mig för att vi skulle åka till Sthlm, vi var ju bjudna till Fam Rosendahl då Catharina o Klas båda fyllt 50år och då bjöd de på kalas.. Länge o väl velade jag om när jag skulle åka... Mårten skulle ju ändå jobba hela helgen så jag tänkte o tänkte.. Bra blev det tillslut då Mamma hängde med o vi åkte när det va läggdags på fredags kvällen.. Hon vaknade väl när vi kom fram men det gick i övrigt väldigt bra!! Vi bodde natten mellan fre o lör i Sigtuna hos min faster. De var inte hemma så vi hade hela huset för oss själva! TUSEN TACK Elsy o Leif för det!!!!!

Lör fm tog vi en tripp ner på stan i Sigtuna, det är en otroligt vacker och mysig stad nära vattnet. Vi mötte Niklas Wikegård på vägen ner, Wilmas första kändis!!! HAHAHAHA!!! Han hejade faktiskt så jag måste ge honom ett stort plus för det, mycket trevligt!!!
Vi käkade lunch på café Vindeln innan vi traskade hemåt igen. Wilma sov hur bra som helst i Sigtuna luften, så det lär nog bli fler tripper..
På eftermiddagen åkte vi sen till Täby och kalaset!! Massa folk o massa god mat!!
Fam. Rosendahl är dem som jag jobbade som barnflicka hos för 8 år sedan!!!!!!!!!! (puh..)
Så här ser mamma Rosendahl ut:
image32

STORT GRATTIS Till er båda, Catharina o Klas!!! Jag hörde av pappa att festen hållt på ända till 03 på natten!! Så ska det väl vara!! hihi..
Vi, dvs jag o mamma o Wilma åkte vid 20:30 ca. Då drog vi hem till Falun igen, ganska skönt att komma hem trots att det va ganska drygt o köra på kvällen..
Kände av det igår om inte annat..

Igår för den delen blev det bara en promenad på eftermiddagen annars myste vi på hemma med Mårten bara! Jo, vi träffade Tina en snabbis innan hon skulle med tåget o Wilma fick ett super fint armband i doppresent! Tusen TACK tina! Vi tappade det en stund på perrongen men som tur var hittade vi det.. Kanske lite stort för att använda än så länge..

Idag har vi gått runt Gruvan, pust kan jag säga. Den promenaden är rätt dryg faktiskt.. Det va jag, "läkar-Maria" (bra smeknamn va??) och Viktoria från vår föräldrargrupp som gick med våra barn. Jättetrevligt. Vi mötte Mårten på stan sen o fikade på Bryggcafet, det blir rätt mycket fikandes när man är hemma med barn, inte bra för figuren... men ack så gott!!! hihi...

Nej, nu är det dax o uppdatera innebandytjejernas hemsida o sen vill jag nog glo på lite tv innan john blund kallar på mig!! Sov gott alla glada!!!
 Så här fin va min tjej innan hon skulle sova i bilen på väg hem från Täby;
image33

Bröllopsdag!! Den tredje i ordningen!!

Ja för 3 år sedan gifte vi oss.. Tiden går verkligen fort! Igår firade min man Mårten o jag våran 3:dje bröllopsdag! Vi slog till med middag och bio, Mormor o Björn va hemma med Wilma och vi smet ut!! Så här såg vi ut för 3 år sedan: image25 Jag kan ärligt säga att jag o Mårten verkligen älskar varandra och att vi nog hittat rätt för livet! Det känns så iallafall! Han ger mig det jag behöver, närhet, trygghet o kärlek. Självklart som alla andra par är vi oense ibland men vi brukar lösa det. Att Wilma sen kommit till oss betyder också jättemycket!
Vi försökte självklart att inte prata så mycket om henne eller innebandy igår och jag tror att vi lyckades ganska bra.. Filmen blev Harry Potter HAHAHA det fanns inte så mycket o välja på men det dög bra, den va riktigt bra!
6.5 år och 3 år som gifta det är så länge vi har hängt ihop!!! När det gått 10 år skulle jag kunna tänka mig att förnya löfterna, det va ju sååååå roligt att gifta sig tycker jag!!! Det va skönt också att igår komma iväg utan Wilma en stund, det händer väl kanske inte så ofta att vi båda gör det, antingen är den ena hemma eller så har man barnvakt. Jag kan väl känna också att det inte ska vara för enkelt, man ska inte skaffa barnvakt så fort man ska iväg på nåt. Vi har ett delat ansvar jag o Mårten o då ska vi inte skicka iväg henne till farmor o mormor så fort det är nåt, även fasten vi vet att de mer än gärna vill ha henne så mycket de bara kan!! Det är vi tacksamma för!! Och det blir nog mer o mer att utnyttja det tror jag..

I dag har jag o Wilma varit uppe vid bagarstugan (vid gruvan) o fikat med ett helt gäng av barn och deras mammor, kalastrevligt. Synd att det blåste lite bara.. Vi gör gärna om det!! Igår innan Mårten slutade jobba så va vi till Kålgår´n med Maria o Melvin (mamma o son) o myste på en filt i solskenet! Så vi har varit ute mycket. Kan tycka att det säkert blir mer sånt, promenader o liknande, när man bor i lägenhet. Det känns som om man vill ut då iallafall!!

Nej, jag lägger in lite fler bilder från dagen D för 3 år sedan, det va så kul o blicka tillbaka till den underbara dagen då jag fick bli fru Johansen!! En sak till ang. vårt äktenskap är att vi VARJE dag skrattar med varandra, det tycker jag är super viktigt!!

KRAM på er Allihopa!!!

         

Mys med familjen!

Igår var det kanonväder på eftermddagen så familjen Johansen tog en promenad runt tisken, sjön som gud glömde. Det är såå vackert runt om men själva vattnet är groteskt, äkligt helt enkelt. Jag hoppas verkligen att Falun kommer göra något åt det snart!!

Efter vår promenad fikade vi med glass o kaffe på Geisliska parken, Wilma fick lite banan o passionsfrukts pure med lite havre i, det är en favorit. Vi gick till parken utanför kristine skolan och myste i gräset på en filt. Wilma ville dock mest äta lite gräs.. Sen blev det en lugn hemma kväll med skräp mat och en film. Filmen vi såg va kanon! Den handlade om en fd amerikansk fotbolls spelare som jobbade på en ungdomsanstalt dit ungdomsbrottslingar kom, han hade en dröm att ändra på dem. Genom att starta ett fotbolls lag (amerikansk fotboll) lyckades han, det ska vara en sann berättelse och den va SKIT bra helt enkelt. Det är så jag o Mårten skulle vilja jobba också.. Att få en ungdom på rätt bana måste vara kanon..
ja, ja sen blir ju amerikanska filmer så himla amerikanska. Det blir ju inte riktigt så i verklighetens Sverige känns det som!!

Idag sov vi 2 timmar!!!!!!!!! på förmiddagen, kanon skönt! Efter det ringde vi Wilmas Mormor o hennes Björn och Wilmas farmor o farfar o bjöd in dem på fika. De kom vid 3 ca och va kvar o mös med oss en stund. Det tyckte vi va jättetrevligt! TACK FÖR IDAG! Wilma sover, Mårten kollar på sporten så nu ska jag passa på och surfa lite! Vi ses!!


Wilma somnade på mig igår...
image24

Björn med ryggen mot kameran, mormor Annika i fotöljen och farmor Irene och farfar Sten i soffan!! från fikat idag!!
 

Bebisfika..

Det kan man inte tro va?? Att jag bjöd mina vänner som är morsor på bebisfika, bakat hade jag gjort också till och med!!! hihi.. Nästan lite stolt själv faktiskt.. TACK pörnie för receptet till den mjuka sockerkakan med bär, den gick verkligen hem!! Vaniljsås till och det blev kanon bra!!
Jag hade igår fullt hus..
Anna o Wille
Lisa o Mille
Helena o Gunnar
Sandra o Mingus
Erika o Edwin
Och sen jag o Wilma.. 6 morsor, 5 pojkar och en stackars liten tjej.. Vart finns alla tjejer???!!! Wilma har nästan bara kill kompisar just nu. Nästa kompis som får barn kan väl få en tjej?? Det tycker vi vore kul..
Men hon har ju många killar o välja på då och hon kanske kan bli lite tucktad, eller så tucktar hon alla killar sen, vem vet??!! Tjejer kan nog vara lite tuffa..

Här kommer några bilder på gänget:
       
Bilderna från vänster: Wilma klappar på Gunnar (han ville inte hålla upp huvudet)
Wilma o Mingus på golvet (de skiljer 16 dagar mellan dem, mingus kryper o har fått tänder!!!)
Lisa o hennes goa Mille äter vaniljsås..
Wilmas gudmor Anna i soffan med Sandra och Mingus.

Helena, jag, Erika, Edwin och Wille fastnade visst inte i min kamera..

Det var iallafall helmysigt att ha alla här!!

När de försvann blev det tyst, Mårten kom hem sen tog vi en promenad upp till Lugnet. Herrarna skulle spela en träningsmatch så vi kikade lite. Wilma somnade på vägen hem i vagnen och sov till 05:30 fick lite käk o somnade om till 07:20.. RENA SOVMORGONEN!!!  Hon va nog rätt slut efter alla killbesök!

I förrgår var vi hem till Wilmas farmor o farfar o käkade fiskekaka. De hade köpt med sig det från Norge, en av Mårtens favoriter trots att han inte är så förtjust i fisk. Det smakade bättre denna gång tyckte jag än första gången jag smakade. Wilma fick spagetti o köttfärsås istället. Jag åkte upp o tränade tjejerna igen, nu har jag nog gjort mitt!! Intervaller, spänst o styrka! Härligt jobbat ni få som va där!

Idag då, ja, en promenad, en snabb träff med Erika o Edwin och en snabb tripp till Blge med Blackie. Hon provade Bh:ar o jag o Wilma va smakråd. Nu blir det en lugn hemmakväll!

Tack alla för dessa dagar! I morgon blir nog familjen på hemma plan o myser av att vara lediga allihopa!!

KRAM KRAM

Wilmas första båttur!!!!

Igår besökte familjen Johansen min faster Elsy o hennes man i deras sommarstuga. Den ligger i sjön Barken i Smedjebacken. Vi tog bilen till Barken konferens och där hämtade Leif oss i med båt.. Liten miss att vi inte hade någon flytväst till Wilma, tur då att pappa Mårten jobbat som badvakt o kan de där. Det gick bra och hon gillade verkligen att åka båt. Sa inte ett ljud, tittade på Leif när han rattade båten o njöt av vinden i ansiktet..
Så här såg det ut:
image17

Väl framme vid stugan så njöt vi av bad o sol.. Wilma fick doppa sig också men det va lite kallt så hon tyckte inte att det va så kul. 21 grader i vattnet men hon är ju van med lite varmare hemma i baljan.. Lagom till att vi vuxna skulle få lite grillad kyckling o potatissallad så somnade våran prinsessa i hammocken.. Snacka om att hon sov skönt där, skugga, det fläktade lite och det gjorde att det gungade lite skönt..
Se bara..image18

Sååå skönt...

Hon myste en stund med Elsy också när hon vaknade innan vi vid 17 tiden började dra oss hemåt. Jag hade träning att hålla i kl 19 på lugnet. 7 tappra tjejer som körde stenhårt med intervaller och styrka. BRA JOBBAT! Jag körde faktiskt med dem o det kändes riktigt bra. Man är ju lite (?) tyngre och man är ju inte direkt snabb men skönt var det iallafall. Huvudsaken man inte ger upp!!

Idag har det varit tropisk värme igen.. Vi tog det lugnt på förmiddagen, fick sova ända till 07:10 !!!!!!!!!!!
Tog en promenad efter lunch, upp till Lugnet o lämnade lite saker på kansliet bla. Det blev en lång promenad i värmen. Vatten o paus i skuggan fick det bli i mellan åt. På eftermiddagen har vi varit hemma o tagit det lugnt. Det kan behövas ibland!!

Har precis uppdaterat innebandy tjejernas hemsida med lite spelprogram, det ska bli spännande o få se vad div 1 håller för standard numera. Det är ju 6 år sedan en annan spelade i 1;an sist.. Shit det är ett tag sen..
Hoppas bara våra tjejer är medvetna om vad som krävs.. Det blir tuffare..

Det var allt för den här gången!! HA DET GÖTT!!!!

Kalasväder, goa vänner och storstädning!!

Det är min helg det..
I Fredags började jag o Wilma med att åka ut till Erika o Edwin för att hälsa på. Blackie kom ut också en sväng så vi fikade lite och myste!! Efter lunch så åkte vi hem, Erika skulle hämta Edwins storebror och sen skulle de göra ett pass!!
Hann vara hemma en stund då Söder ringde och ville komma på kaffe, kanon tänkte jag som kände att eftermiddagen kanske skulle bli lite tråkig..
Söder kom, Erika, Edwin o Linus kom och sen dök Eva Rönn upp också. Det va sååå länge sen och det va såå kul att hon kom förbi tyckte jag!! Wilma va i sitt esse, hon pratade och myste, körde i sin gåstol och drog i Söders halsband.. Eva spelade lite fotboll med Wilma o hennes boll så nu har vi lovat henne att det skall tränas 5 min varje dag!! haha.. Är man idrottslärare så är man eller??!!! Jätte kul Eva att du kom! Det får du gärna göra fler gånger!!
Självklart Söder o Erika också, men det räknar jag med... hihi...

Lördag!! Wilma har fått nåt för sig att hon ska vara vaken mitt inatten, vet inte om jag gillar det riktigt.. Hon ligger dock stilla på min arm men hon somnar inte riktigt.. Precis innan hon somnar blir hon trött o grinig. Jag hoppas nästan att det kommer nån tand snart så att hon kan få lite lugn och ro, jag skulle gissa att det är det som spökar.
Efter våran dagliga förmiddagslur och lunch så kom Erika o Edwin in till stan o fikade med oss på Bryggcafet, ett kanonmysigt cafe som ligger mitt i stan, mitt i ån.. Efter fikat så var det dags att ta oss gående upp till familjen Rödöö. Våran lilla Amanda (som vi tränar i innebandy) ska bli stor o åka till USA för att studera. Ett sabbatsår från skolan o vips så försvann en av våra bästa backar.. Men klubban åker med i packningen för comebacken är ju ett måste nästa år, eller hur amanda?? Det va kanon mysigt iallafall, hon hade gjort en bok där vi fick sätta in kort på oss själva och skriva nåt fint till henne. Kul grej!!

Efter detta kalas bar det iväg till nästa.. hu, det blev en stressig eftermiddag. Grillning hemma hos Lisa, Mathias och Mille. Mille är 1 år och snart 2 mån. Pappa Mathias grillade och vi åt. Wilma somnade efter ett tag som en stock i vagnen så jag o Lisa kunde sitta o snacka bra länge... Mårten han jobbade på krogen, han brukar hoppa in som värd i bland, så vi gick förbi honom på vägen hem.. Tack Lisa o Mathias för en jättetrevlig kväll o kanongod mat!!!

Söndag då.. Ja idag har jag varit effektiv, det är nog först nu jag sitter ner mer än i 5 minuter.. Wilma va vaken så där inatt igen mellan 04-04:45 kanske.. Vi myste på förmiddagen, hon är go nu, tycker om när man pussar på henne. Åtminstonde ibland..
Efter lunch gick vi på en promenad, vi passerade ICA Maxi o shoppade tacos till kvällen och blöjor!!
Pappa Mårten mötte upp oss här utanför när vi kom tillbaka och åter igen blev det en fika på bryggan. Det har verkligen varit kanon väder, inte ett moln!!!
Väl hemma satte jag igång o storstäda.. Wilma o Mårten njöt av varandras sällskap o jag gned runt i lägenheten.. Puh, varmt o svettigt men skönt när det blev klart! Nu har vi precis ätit tacos och snart väntar kudden!!  Helt slut!!

I morgon väntar BVC o Smedjebacken!

Annat som händer, Mamma o Björn är hos brosan i Karlskrona, Svärmor o Svärfar är i Arvidsjaur. Pappa vet jag faktiskt inte vad han pysslat med i helgen.
Grattis till Wilmas Gudfar Anders som fyllde år i fredags!
Grattis också till Pörnie o Robban för förlovningen, det va på tiden!!

Här kommer en bild på Wilmis, taget idag när vi startade vår promenad!

Ha det så bra allesammans!
image16

Vildmarkspizza, princesstårta o besök på jobbet!!

Ja, igår umgicks vi med gammelfarmor på dagen, Morbror Johan o Emma också för den delen. Vi åkte till Linghed. Det brann ju i ett anrikt hus mitt i stan i går natt och dag så det luktade brandrök ända hem till oss. Ett tag var det dimmigt utanför vårt fönster så det var skönt att komma ut till Linghed o andas lite frisk luft..

Vi käkade lunch hos gammelfarmor, potatis o pannbiff i löksås. Åhh riktig husmanskost, det är väl bäst??!! Efter det tog vi en promenad med Wilmas gudmor o hennes kids, Ebba o Wille. På kvällen var vi uppbjudna till Svartnäs för att käka vildmarkspizza o princesstårta för att Joakim (som jag varit barnflicka till) fyllde 13 år !! (???) Vildmarkspizza är pizza med älgskav och svamp på. Toppen gott verkligen.. Pappa (Wilmas morfar) och jag och Wilma åkte upp dit o mötte dem där uppe. Lite speciellt att komma dit, det är ett vildmarkshotell där uppe som de mest har konferenser så vi var bara vi 6 i restaurangen...

Idag har vi myst på förmiddagen, Wilma sov nästan hela natten, från 20:30 ca till 05:20... Toppen va!!??
Sen tog vi vagnen till mitt jobb för att hälsa på lite. Det va några få själar där o jobbade. LKC var det väl full fart på som vanligt men uppe på kontoret var det lugnt.
Kan sakna jobbet imellan åt trots att det är otroligt skönt att vara hemma..
Jag förlängde min föräldrar ledighet tom 8 januari nu. Sen hoppas jag kunna få jobba 50-75% under våren. Vi får se när jag fått prata med min chef!!

Nu ska det bli en skön eftermiddag. Mårten kommer väl snart hem, Han jobbar tok mycket just nu. De har kris med folk på jobbet så han får massa övertid, på både gott och ont..

KRAM PÅ ER..
Här kommer en bild på Wilma o hennes morbror..image15

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0