Wilmas första båttur!!!!

Igår besökte familjen Johansen min faster Elsy o hennes man i deras sommarstuga. Den ligger i sjön Barken i Smedjebacken. Vi tog bilen till Barken konferens och där hämtade Leif oss i med båt.. Liten miss att vi inte hade någon flytväst till Wilma, tur då att pappa Mårten jobbat som badvakt o kan de där. Det gick bra och hon gillade verkligen att åka båt. Sa inte ett ljud, tittade på Leif när han rattade båten o njöt av vinden i ansiktet..
Så här såg det ut:
image17

Väl framme vid stugan så njöt vi av bad o sol.. Wilma fick doppa sig också men det va lite kallt så hon tyckte inte att det va så kul. 21 grader i vattnet men hon är ju van med lite varmare hemma i baljan.. Lagom till att vi vuxna skulle få lite grillad kyckling o potatissallad så somnade våran prinsessa i hammocken.. Snacka om att hon sov skönt där, skugga, det fläktade lite och det gjorde att det gungade lite skönt..
Se bara..image18

Sååå skönt...

Hon myste en stund med Elsy också när hon vaknade innan vi vid 17 tiden började dra oss hemåt. Jag hade träning att hålla i kl 19 på lugnet. 7 tappra tjejer som körde stenhårt med intervaller och styrka. BRA JOBBAT! Jag körde faktiskt med dem o det kändes riktigt bra. Man är ju lite (?) tyngre och man är ju inte direkt snabb men skönt var det iallafall. Huvudsaken man inte ger upp!!

Idag har det varit tropisk värme igen.. Vi tog det lugnt på förmiddagen, fick sova ända till 07:10 !!!!!!!!!!!
Tog en promenad efter lunch, upp till Lugnet o lämnade lite saker på kansliet bla. Det blev en lång promenad i värmen. Vatten o paus i skuggan fick det bli i mellan åt. På eftermiddagen har vi varit hemma o tagit det lugnt. Det kan behövas ibland!!

Har precis uppdaterat innebandy tjejernas hemsida med lite spelprogram, det ska bli spännande o få se vad div 1 håller för standard numera. Det är ju 6 år sedan en annan spelade i 1;an sist.. Shit det är ett tag sen..
Hoppas bara våra tjejer är medvetna om vad som krävs.. Det blir tuffare..

Det var allt för den här gången!! HA DET GÖTT!!!!


Kommentarer
Junitjej

Vad söt Wilma är!

2007-08-07 @ 20:38:27
URL: http://junitjej.blogg.se
Pörnie

Vad härligt det såg ut! Lille tösen!! Själv kom man hem sent igår kväll efter att ha varit på landet med svärföräldrarna & Robban. Jobbade i Linköping mån-tis. Skönt å vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst! Kram till er...

2007-08-08 @ 09:04:51
Mia

Hej Fina Familjen,
Det är så roligt att läsa om erat liv. Håller mig uppdaterad via bloggen då jag förtillfället är alldeles för dålig på att höra av mig, f-låt! Hon är så fin eran Wilma, växer & blir så stor.
Längtar efter er!
Kramar & Kärlek till hela Familjen Från Mig

2007-08-10 @ 15:45:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0