Vår!!

Åh va det är härligt med vår! Idag på Långfredagen har jag njutit sol i två timmar, och fortsätter lätt två till om jag kan!! Wiktor o Mårten gick precis in, Wilma leker med Ida, de har cykel premiär o Wilma cyklar på nya cykeln hur lätt som helst! Så jag njuter av fågel sång, sol o kaffe!!! Får se om det blir nåt mer idag!

Igår på skärtorsdagen tog jag med Wilma och 3 av hennes dagiskompisar, Alwa, Alva och Ida på en påsk kärringar runda! Oj, va godis de fick! Och oj, va roligt VI hade! Extra glada var de när de fick gå förbi deras egna grannar! Hihi, kommer ihåg hur kul jag tyckte att det va!!

Påsken är ju en härlig helg, man går mot sommaren och sol och värme! Det ända negativa är väl att alla vaknar så tidigt!!

Nu ska jag njuta!

Förresten har jag gjort ett val över min framtid oxå, jag kommer gå tillbaka till polisen och lämna Trafikverket! Många olika anledningar, mest är det en pendling som tar en extra arbetsdag i veckan när jag kanske inte måste.. Sen har jag hjärtat vid polisen, jobbet på Trafikverket va inte riktigt som jag tänkt mig. Lät annorlunda på intervjun osv.
Jag har ett Super roligt jobb hos Polisen och jag är stolt över det! Nu ska jag landa i valet! Som är mitt och bara mitt! Klart det är tråkigt när det inte funkar, men i det stora hela är jag glad att jag provade, det är inte alltid grönare på andra sidan!

Glad Påsk!! 🐣🐤🐔🐇🐓🌄☀

Vardags lyx!

Idag hade vi vardagslyx!! Efter jobbet hämtade jag barnen och åkte direkt hem till Jenny, Julia och Meja! Då båda papporna jobbade på eftermiddagen passade vi på att äta ihop! Makaroner o köttbullar och våffla till efterrätt på självaste våffeldagen!!
Så skönt och roligt hade barnen! Vi mammor med även om jag tror vi pratade med varandra totalt i ca 10 minuter!! Hahahaha! Jenny ringde nån timme senare så vi hann prata lite, skrattade gott åt det!
De va hemma hos oss förra veckan oxå! Extra bra att vi bor nära!

I går va jag, Wilma och Mårten på bio, croodarna, super rolig film i 3D! Mysigt att få extra tid med bara Wilma! Nästa gång är det Wiktors tur! Tror faktiskt att han skulle klara av att sitta stilla bättre än Wilma!!

Jag o Wiktor fick en lång promenad i solen igår oxå! Dumpade Wilma hos Klara på förmiddagen och vi passade på! Vi pratar, tittar, myser och busar lite när vi får gå ostört!

Svårt det annars, att få rätt tid och nog med tid med båda och var för sig, och även mamma/pappa tid på egen hand!
Vi försöker iallafall!
Wilma har varit inne i en riktig separations ångest period och tycker det varit riktigt jobbigt när vi/jag ska lämna tex.
Pratar o frågar mycket om döden oxå! Är väl en sån period nu, hon är och har alltid varit så tuff, men nu börjar det bli några bakslag. Vi får hoppas att det går över snart!

Det är full fart i våra liv, försöker få till allt! Det jobbiga är att vara nöjd med det man hinner och inte sörja det man inte hinner!
Kram

Semesterdag!! ❤

Barnen har fått längre dagar nu när jag jobbar heltid och i Borlänge, detta har märkts mest på Wilma, hon har nog vant sig med en extra ledig dag i veckan..
Själv kände jag mig trött här oxå så efter att jag o Wilmis pratat en kväll bestämde vi att jag skulle vara ledig en dag denna vecka! Passade bra oxå när det va dags för 1:a vaccineringen idag!
Vi har ju en resa till Turkiet att se fram emot i maj!!! Vi åker med barnens mormor som fyller 60år och min lillebror som fyllt 30!! Så vi blir ett gäng!! Ska bli sååå skönt!!

Iallafall så blev denna dag bra, ja det klart, det är full fart och inte många lugna stunder! De ska busa, bråka, testa och självklart oxå skratta och kramas!!
Vi tog en lååång mys morgon m frukost och lego bygge! Wiktor gillar ju tv:n så han höll sig där mest.. Efter lunch åkte vi med pappa M ner till stan och han vidare till jobbet denna eftermiddag!
Vi gjorde ett ärende på banken och sen till ett fik för go fika!! Sååå nice! De hade ett lek bord oxå så jag kunde lugnt och skönt sitta med en kopp kaffe och nöjda barn!!
Där efter en solig men blåsig promenad till vårdcentralen med stopp och matade änderna i Kålgårn!
En vaccination inför resan, gick över förväntan! Wiktor först,grät såklart vilket gjorde att Wilma gick ut ur rummet en sväng., men kom tillbaka och va jätte duktig! Wiktor va rätt rolig då när Eilma va ledsen, han sa då:
- Wilma, doktorn är jätte jätte snäll!!
Tror sköterskan blev lite rörd!!

Promenad hem i solen med Wilma gåendes, utan att klaga en enda gång!! Super bra!! Hon gick och lekte mest!! Riktigt mysigt faktiskt!!
Se bilderna!!

En härlig dag även om man ibland känner sig som en tjat kärring!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0