Härliga ungar!

Förra fredagen så va jag och Wiktor på en begravning, en fd kollega Maggan har gått bort. 68 år, det är ju inte någon ålder tycker jag! Jättefin begravning men hur det än är så är det ALLTID sorgligt. Maggan va en riktig bull mamma, tog hand om en när jag började jobba och alla andra också såklart! Bakade bullar och såg till att alla trivdes! Tack för det!
Wiktor sov iallafall igenom hela begravningen, ja både vägen dit och hem. Totalt ca 4 timmar mitt på dagen. Det är som om de fattar när de skall sköta sig!

Som i dag, Mårten jobbar så jag är själv med båda barnen, då sover han lämpligt när vi äter middag. Vaknar när vi är klara och somnar när jag läser saga för Wilma i spjälsängen! Skönt att det är så!
Va nyss upp och tittade till dem, båda två sover jätteskönt. SÅ fina, tänk va lyckligt lottad man är!

Det är härligt att se samspelet mellan dem också, Wilma vill gärna hålla, kläma o så men hon pussar också och emellan åt så står hon en bit i från honom och frågar då: Är du storasysters älskling??
Och Wiktor ler som bara den! Det är kärlek!

I övrigt rullar livet på med dagis, mat, sovning, amning, mat igen, kaffe, hälsa på någon eller få besök! Jag tycker att jag börjat landa i att vara hemma. Jag behöver inte iväg på 1000 saker, jag kan vara hemma en hel dag utan att klättra på väggarna, det är inte så likt mig men det är skönt!!

I fredags natt sov Wilma över hos sin kompis Edwin, de sov i samma rum och hade super mys! Hon hade inte tid att prata med mig i telefon ens. Wilma har tjatat om att bo hos dem flera ggr så Edwins mamma bjöd in. Så jag fick en kväll med Wiktor innan Mårten kom hem också! Super mysigt för alla!
Tack familjen C!

Lördagen då kom Söderpärlan med färskt bröd så vi käkade det tillsammans! Jätte trevligt! Sen blev det innebandy med familjen C, så det va fullt skuff med barnen fastän jag fick se en hel del innebandy iallafall!

Söndagen kom Wilmas gudmor och hennes barn, vi åt plättar och glass och barnen lekte super bra!! Alltid lika härligt att träffa dem!

Wilma har blivit kyrkråtta så i dag har vi varit där. Det är mest för att ha något återkommande bara för henne varje vecka. De pratar, pysslar och leker. Lite som kyrkans barntimmar! Mammorna sitter oftast utanför och dricker kaffe eller tar en sväng på stan! Nice!

Wiktor han pratar eller jollrar mest hela tiden, han har haft några missnöjda dagar nu, lite gasig tror jag. Men det är underbart när man har den där kontakten och han ler med hela ansiktet och sen drar han av några meningar (skojar inte) med joller, han pratar minst lika mycket som sin mamma.. hahaha..


Mina härliga ungar!!

Trevlig helg tills vi hörs igen!!

Prinsen


Det går såå fort, fina killen!!

   
Mor o son             Spännande!                 Trötta barn med sin far!

Det är mysigt nu tycker jag! Dagarna rullar på med dagis och andra påhitt! I går hade vi kräftskiva med några av våra goda vänner och skrattade till oss en hel del magmuskler. Våran prins trivs när det är lite liv och rörelse och va med lite längre än vanligt men somnade tryckt i mammas famn.
Prinsessan hon höll ut till efter 23! Och jag blev uppe med grannen och snackade till kvart över 1.. De ni, inte illa för en nybliven tvåbarnsmorsa!!

Inget slår iallafall när man fått leende på leende av lillprinsen och när man får sin mysstund med prinsessan vid sagoläsningen på kvällen! Tänk om de kommer tycka att det är lika mysigt när de blir tonåringar.. Kommer de vilja kramas och mysas på samma sätt??!! Nja, tveksamt så det gäller väl att passa på nu!

Kram på er!

Det rullar på..

Ja hej va tiden går fort. Jag tycker inte man hinner med riktigt.
Wiktor är nu 9 veckor gammal och någonstans över 7kg tung såklart! Hans mage har lugnat ner sig, vilket är jätteskönt. Han är glad nu för jämnan om han inte är supertrött eller superhungrig. Det ska va mat NU om han får bestämma när han är hungrig!

Wilma har börjat på sitt nya dagis här i området. Och de har börjat med nya föräldraraktiv inskolning, superroligt. Man får då vara med hela dagarna mellan 09-14, med o äta, med o leka o på alla samlingar m.m. Det har verkligen varit kul tycker jag. Jag och Wiktor har varit med Tors och Fre och nu Mån o Tis ska Mårten vara med. Bara det att se hur de gör när de äter.. Super kul!
Man får också en bättre kontakt med fröknarna och barnen, de är ju många roliga och härliga barn!! Man kanske skulle skolat om sig? Dagis eller förskola som det heter verkar superroligt att jobba på!
Det är imponerande dock hur ni orkar!

Så det rullar på som sagt, det går fort, det är kul men man är trött emellanåt. Det är ju lite som i morse, Mårten va ut med kollegorna kom hem sent, Wiktor sov hyfsat, somnade för en gång skull om vid 07:30 tiden vilket han inte brukar, då kommer självklart Wilma in! Men det är ju mysigt också även om man önskade att sovmorgonen skulle vara lika längre. Helst när prinsen äter 2-3 ggr per natt. Och vaknar då vid 7 som senast..

Så kan det va! Men det är värt det!

Kram på er!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0