Då var vardagen igång igen..

Tänk att det är så enkelt att komma in i vardagslivet igen, planering, planering planering..

Va på tjejmiddag i Hedemora igår, TACK Kåkå! Supergott! Vi konstaterade iallafall att vi skulle boka en helg för att de skall ta ut mig, en present som jag fick när jag fyllde 30 tidigare.. Det som slog oss vara att vi var någonstans i mitten på oktober.. OKTOBER??!! Shit, det är ju snart jul..

Livet rullar iallafall på, Wilma snackar mer o mer och busar med oss. Hon är en riktig omhändertagare och älskar att ta hand om oss, helst skall vi vara bebisar och hon mamma.. Men också kramar och pussar på oss nu. Sen kommer de underbara orden, Jag älkar dig mamma, eller I lov ju! Åhh, man smälter varje gång!

Ska försöka ordna fram rörmokare m.m till nya huset.. Det är inte bara kan jag säga. Jag har nog egentligen inte tid att jobba.
Sen har jag bestämt mig nu, nu skall det börjas träna och komma igång ordentligt, det är sååå skönt när man är där jag förstår inte hur det ska va så j-a svårt att hålla i det bara...

Idag när jag hämtade prinsessan på dagis så var hon längst in men när hon såg mig släppte hon allt och bara sprang.. Mamma, mamma!! Och världens kram!! Det är mysigt att vara mamma!!

Måste slå ett slag för Usain Bolt också, vilken underbar kille! Det är ok att vara så där härligt kaxig när man är så där bra som han är!
Såg förresten 1500 m finalen nu, en och en halv kilometer på 3 och en halv minut.. nåt som jag gör *3.. Man inser att det går typ hur fort som helst..

Vi hörs!

Idag har vi bevisat att bilen är onödig att ha!!

Vi, dvs jag o Wilma har cyklat 2 mil idag!!!!!!

Började med att cykla till Maria o Robin o deras lilla Melvin! Där fick vi god lunch på gräsmattan i solen!!! Toppen!!
När det var dags för Melvins sovstund så drog vi vidare till sandlandet i korsnäs, där badade vi med Mingus, Sandra, Mille, Lisa o Mathias! Supermysigt!! Vi lånade en bikini och en handduk av Maria eftersom inget va ju planerat!
Till Sandlandet från stan är det ca 8 km, lägg sen till de 2 km vi har till stan.. hmm.. ja och alla kringelkrok vägar såklart!

På vägen hem så stannade vi på Slussen och åt middag, pannkaka och sallad!! Blackie kom o drack kaffe med oss!! Också jätte härligt!! Wilma somnade en stund på cykeln men det gick bra ändå.. Hon tappade dock en sko och snutten så vi fick vända och åka en bit tillbaka men det gick bra ändå! Vi hittade dem ju!!

Därefter så cyklade vi förbi Blackie en liten sväng och sen drog vi hem! Väl hemma så ville Wilma hälsa på grannarna!! Så hos ena grannen fick hon glass och 2 skivor med barnsånger med sig hem! Sen stannade vi hos närmsta grannen där hon berättade att hon skulle hem o äta nattsmörgås, de frågade förstås om hon bjöd på det så gjort som sagt, hon bjöd M o P på smörgås ute på gräset, tror hon själv tyckte det va ganska mysigt!

Nu sover hon iallafall och lär väl det för i morgon är det dagis som gäller.. Och jag ska jobba 6 dagar på raken... Hmm.. Tur att det kännts som semester idag för nu är det slut!
Helt fantastiskt väder idag, som vi har längtat!!

Jag säger som Wilma säger,

Tjenare Mors!!

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0