Idag har vi bevisat att bilen är onödig att ha!!

Vi, dvs jag o Wilma har cyklat 2 mil idag!!!!!!

Började med att cykla till Maria o Robin o deras lilla Melvin! Där fick vi god lunch på gräsmattan i solen!!! Toppen!!
När det var dags för Melvins sovstund så drog vi vidare till sandlandet i korsnäs, där badade vi med Mingus, Sandra, Mille, Lisa o Mathias! Supermysigt!! Vi lånade en bikini och en handduk av Maria eftersom inget va ju planerat!
Till Sandlandet från stan är det ca 8 km, lägg sen till de 2 km vi har till stan.. hmm.. ja och alla kringelkrok vägar såklart!

På vägen hem så stannade vi på Slussen och åt middag, pannkaka och sallad!! Blackie kom o drack kaffe med oss!! Också jätte härligt!! Wilma somnade en stund på cykeln men det gick bra ändå.. Hon tappade dock en sko och snutten så vi fick vända och åka en bit tillbaka men det gick bra ändå! Vi hittade dem ju!!

Därefter så cyklade vi förbi Blackie en liten sväng och sen drog vi hem! Väl hemma så ville Wilma hälsa på grannarna!! Så hos ena grannen fick hon glass och 2 skivor med barnsånger med sig hem! Sen stannade vi hos närmsta grannen där hon berättade att hon skulle hem o äta nattsmörgås, de frågade förstås om hon bjöd på det så gjort som sagt, hon bjöd M o P på smörgås ute på gräset, tror hon själv tyckte det va ganska mysigt!

Nu sover hon iallafall och lär väl det för i morgon är det dagis som gäller.. Och jag ska jobba 6 dagar på raken... Hmm.. Tur att det kännts som semester idag för nu är det slut!
Helt fantastiskt väder idag, som vi har längtat!!

Jag säger som Wilma säger,

Tjenare Mors!!



Kommentarer
Sandra

Tack för senast! va mysigt vi hade :)

kram Sandra & Mingus

2009-08-08 @ 18:48:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0