Ny design..

Min vän L har en fantastiskt fin blogg, så imponerande så jag blev sugen på att ändra min lite. Men jag är inte lika duktig känns det som så jag provar mig fram lite..
Har ju fortfarande ingen kamera att ta nya bilder med heller, jobbigt..

I Fredags hade vi en fullspäckad dag, den gick i ett hela dagen. På kvällen gick vi över till grannen som fyllde 30 bast! GRATTIS!!! vi la Wiktor här hemma och tog med barnvakten, funkade kanon bra!
Tidigare på dan hade vi också haft mamma/bebis lunch här hemma. Jenny och Julia, Hannele och Elton och Ullis och Oscar kom förbi. Eftersom vi haft vattkopporna så va det typ en månad sen vi sågs, efterlängtat! Wilma får verkligen också mkt uppmärksamhet när de är här, Tack för det! Hon behöver det från någon annan än mig.
På eftermiddagen va jag och Wiktor till Borlänge med Wilmas gudmor och HS, det va nice. En middag på Coco Thai blev det också. GÖTT!! När vi sen kom hem började grannens kalas. Wilma höll låda fram till 22:30.. Sov som en stock sen!

Lördagen kom och det va dags för att ha barnvakt till båda barnen för första gången längre än en timme! Körde barnen till mormor och Björn. Va med där ett tag innan jag lämnade dem, hämtade min man samt Söder och Ceder och drog mot Leksand. Såg tillsammans med 17000 andra personer Leksand- Mora på uteplanen. Vilken stämning!
Tråkigt nog åkte Leksand på spä mot mora.. Vi funderade dock, att blir man inte taggad av den inramningen så bör man nog fundera  på varför man håller på att spela fortfarande..

Det gick iallafall bra hos mormor och Björn, vilka klippor, Tack!
Wiktor vekar köpa Björn också vilket är superroligt tycker jag! Han hade ätit och sovit när jag hämtade dem vid 21:30 tiden. Då hade han precis vaknat och längtade efter sin mamma. Kul att det gick bra iallafall, och skönt för mig framförallt!

Söndagen har vi varit hemma, Wilma sov till 09:30!!!!!!
Wiktor till 08, skönt med lite sovmorgon. Sen åkte vi en sväng till Wilmas kompis Molly för lite lek. Sen va nog hela familjen Johansen trötta och nu är det dags att krama kudden även för mig!

Som sagt, skall försöka få till min sida lite nyare och mer identitet mot mig.. Vi få väl se!

Nä, nu är det godnatt! Ses sen!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0