Semestern slut..

Ja, så är det. Ochnu kom vädret!! hahaha! Känns som om det va tvunget att komma ner regn VARJE DAG!! Men idag har vi haft en strålande dag på Slätta badet! Sol, bad och mys! Wilma badade i säkert 3,5 timme i sträck!!! Gick inte att få upp henne knappt!
Men hon hade väl längtat så efter ett bad i solen!!

Wiktor han åker rutchkana och stimmar i vattnet me´!
Han är inne i någon period nu med att "ingen annan får", säger stopp till okända barn på lekplatserna, till alla andra som är i närheten också. - Ilma får inte!! (Så säger han.. och Ilma kan bli Ulia, Gammo, Pappa, Mamma, Elliot, Elton osv..)
Det är en jobbig period tycker jag, jag försöker sätta gränser och säga ifrån. Samtidigt som han kan bråka och säga ifrån så är han otroligt artig och snäll mot oss. Vill han ha nåt att dricka svara han såklart -Tack mamma! Sött va??!!

På Måndag börjar Mårten jobba också, dagis kommer Wilma att gå på men Wiktor han ska få en nanny!! Jo, ni läste rätt.. Vi har en kille som kommer bo hos oss i 2 veckor och ta hand om Wiktor i första hand. Anledningen; ja dagis stänger och kommer erbjuda plats på ett dagis som vi inte känner samt ingen känd personal under de 2 veckorna som vi behöver.. Wiktor är en trygghets kille, han behöver kända människor omkring sig och "köper" inte allt. Så vi frågade Linus, och han tyckte det skulle bli kul!
Så fortsättning följer..
Vi förlänger sommarlovet lite, hoppas att värmen kommer och gör att vi inte behöver slänga barnen i säng vid 19:30 varje kväll utan de får vara uppe när det är fint, det känns bra tycker vi!

Så sommaren får leva vidare även om jag o M måste till jobbet!!

Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0