dagis och jobb, simskola osv..

Ja det går verkligen i ett tycker jag..
Wilma går på simskola på torsdagar, hon är superduktig och tycker att det är jätte kul! Mårten va med förra torsdagen, annars brukar jag vara med mest. Ibland passar jag på att simma, eller bara kika på när de tränar!! Efteråt blir det dusch och antingen en frukt i bastun eller på innebandy läktaren för att kika lite när de tränar. Mysigt, och mysigt hemma att bara vara med Wiktor också. Han går ju mest runt och tokar sig!
Han har dock varit förkyld, feber och diarre.. Inge kul!
Ser ut som att han är bättre idag, så håll tummarna!!

Mårten kommer börja jobba på sitt nya jobb nästa vecka, spännande och kul. Det är bra för barnen att de fått mjukstartat lite på dagis också, 9-14 tis-tors. Lagomt. Wiktor är ju super ledsen när vi lämnar honom på dagis, men efter ett tag går det bra. Han sover jätte bra där, äter bra och leker med bilar eller i sandlådan! Stora killen!
Wilma ser super sur ut när vi lämnar henne, när vi frågar varför så säger hon att det är för att alla vill leka med henne??!! Man kan ju undra varför det gör att man ser sur ut??!!

I fredags va hela familjen i väg och storhandlade och käkade middag på mcdonalds, på vägen hem ställde Wilma en sådan där omöjlig fråga till Mårten,
Pappa! Varför har du skägg?
Vi skrattade och Mårten svarade, ja varför har du ljust hår Wilma?
Wilma svarar: För att jag har det..
Och avslutar med: Det va en bra fråga pappa!
SÅÅÅÅ Klockrent! Hon är mysig!

Mycket tankar nu, om kärlek och döden m.m.
Varför man dör, varför vissa är kär i vissa osv..
Och många gånger har vi inga svar..

Själv jobbar jag, försöker hinna träna. Har ju fördelen att ha fys i arbetstiden vilket är ju väldigt väldigt bra. Jag sprang idag, ca 5-6 km. 8 km i söndags och simning står på schemat ev. både i morgon och torsdag. I morgon då före jobbet och torsdag under simskolan.
Jag känner att jag mår såå bra när jag får träna. Löpningen har gett mig ett super energi till träningen! Verkligen skoj så något lopp längre fram blir det nog.

I övrigt har vi försökt träffa lite vänner, vi har varit hos Lisa, Max och Mille. Vi har varit till Anna, Ebba och Wille (deras män fick visst inte vara med, men de va ju inte där just då..)
Sen försöker vi hinna träffa Julia och Jenny, blir mest kortisar nu när mammorna jobbar.
Vi hämtade Molly på dagis igår (jag va ledig) för att Wilma och Molly skulle få leka lite!
Men det är väl så det är, fullt ös.
Jag håller iallafall på att bli lite gammal, somnar gärna i soffan på helgerna.
Jag kan faktiskt också njuta av att ta det lugnt på helgerna, inte göra för mycket! Men det kliar lite i mig, jag är rastlös. Tur då att min man kan bromsa ibland!

Gamo fick besök i helgen också, tanken va att klippa hennes gräsmatta men det va blött o långt så det blev inget.. En hel del fika istället! Gamo har alltid 7 sortes kakor och till råga på det en äppel paj!! Gott så klart!

Hade massa semester att slösa med så nu kommer jag att ta en dag i veckan för att troligtvis sedan fortsätta med att jobba 80% efter jul också men då med föräldrarpennig.
Tror att det blir bra, för att få lite mer tid hemma!


Inväntar simskolan..


Lek på storasysters rum!

Bye Bye!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0