Vill inte jag så vill jag inte.. Bla..bla..bla..

Precis som det står i överskriften, så låter min dotter nu. Man skulle kunna tro att hon är 13år och inte 4.. Hon har gått in i ett riktigt "stöddigt och ignorera det mamma och pappa säger"-stadie som jag hoppas snart går över. Det är väl ytterligare en fas som barnen ska igenom.
Wiktor är inne i en drömfas tror jag, han vaknar oftast efter ca 1-1,5h på kvällen och är super arg och ledsen, vill inte somna om. Igår höll han i ca 1 timme innan han somnade om. Och det låter verkligen som han är rädd för nåt. Hans framtänder uppe bör visa sig när som helst då det är superknöligt och man ser dem igenom tandköttet..
Han här iallafall en underbar rolig och go prins nu, glad och nyfiken på allt som finns runt om, idag satt han brevid mig när jag packade och försöker ta sig upp i krypställning, vips sa det så dunkade han huvudet i toalettdörren och vi fick plåstra om honom, det gäller att se upp nu.

Morgonen är annars den bästa, även om det är tidigt emellan åt så har jag en strålande glad och mysig prins brevid mig och om inte Wilma precis kommit över och gosat in sig ordentligt så ligger hon där sen tidigare på natten, tätt intill sin mamma! I morse kom hon över vid 5-tiden och då kryper hon upp på min arm och myser och efter ett tag känner man Wiktor i ryggen också, det är trångt men oftast mysigt!

I morgon bär det av för mig och barnen till morbror Johan, Emma och Edvin i Karlskrona, såå spännande att åka tåg och så roligt det skall bli att träffa dem! Packningen är inte det enklaste kan jag lova, vad ska man ta med och vad ska man inte ta med??!! Jag som flög med Wilma till Holland med endast en liten lätt väska men det klart, där behövde man inga jackor eller överdragskläder..
Det kommer onekligen se ut som om väskan är ute och går med mig.. hahaha..

Lite utlovade bilder nu när jag funnit kameran:


Min tonåring!*Nyfikne Wiktor!


Här spanar jag in stora syster!

Wilma försöker läsa för Wiktor!
Här gifter sig Wilma och Mingus.
Kom på att jag nog kanske inte berättat det, de har gift sig iallafall, ett riktigt prinsess och riddarbröllop hemma hos Mingus. Jag fick vara präst, när det till sist vankades för brudens kyss då stack Mingus, han ville inte va med då! Så jag vet inte om det riktigt räknas! :-)

Ha det så skönt i helgen nu, vi hoppas få möta våren på vägen ner till Karlskrona. Tågen hoppas jag håller tidsplaner och plats för oss!

KRAM KRAMKommentarer
Pörnie

Tjenixen! Hoppas att ni kom hem ordentligt från resan! Modigt att ge sig iväg med 2 kids själv, en annan har fullt upp med 1!! Må gott och ha en skön helg! Stor kram Vännen!

2011-03-31 @ 22:19:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0