Prinsessan 3 år!!!

Vilken grej, det går sååå fort! Nu har hon fyllt 3 år våran lilla underbara prinsessa:

Här har hon precis tagit ur sna tofsar, hon är himla söt både med och utan tofsar ( jag är inte ett dugg partisk.. )

Hon har iallafall fyllt år och haft kalas, ett kalas för familjen och ett för sina kompisar sen kom det också nån granne och mina vänner i mellan där också!
Det blir konstigt när man fyller så nära jul för det är lätt att tro att man får paket varje dag.. Vilket det blev lite för Wilma. Hon har dock varit jätte duktig på att tacka för presenterna.

Farmor o Farfar kom dan före hennes födelsedag för att farmor jobbade dagen efter, de kom med en barbiedator och en toalett ring. Datorn va häftig. Lite för svår, men hon löser det nog snart.
På födelsedagen sjöng jag o Mårten för henne på morgonen och hon fick skidor och modellera av oss. Hon fick samtidigt paket från Holland, Karlskrona och Sigtuna samtidigt. Det va mera lera med tillbehör och yougurtöverdragna russin från Holland! Sen en bok om Paddington från Karlskrona (som vi för övrigt läser nästan varje kväll just nu..) och från Sigtuna kom boken om solbackens barn, lite kuriosa är ju att gammelfarmors hus kallas solbacken!!!

På eftermiddagen kom mormor med ett kök från Ikea, det har allt, mikro, diskbänk och spis.. Härligt! Hon leker med det jätte mycket! Morfar och Carin kom också och de hade köpt badkar och dusch till dockhuset och sen ett halsband som han hittat efter mig. Men det är en favorit nu!
Gammelfarmor hon hade köpt en docksäng som passade perfekt till täcket som hon gjorde till jul, så värdefull och fina handarbeten som kom till sin rätt nu! Wilmas gudfar och Renate kom på kvällen, hon fick hundar och lampor, också det till dockhuset..

TUSEN TACK alla i familjen, ni är guld värda!

Söder o Jenny o Emma va förbi på onsdagen, de hade också köpt badkar till dockhuset men vi skall byta ut det mot nåt annat till huset. Det blir kanon. Wilmas favorit granne Pernilla och hennes dotter Sofia kom också på lite fika. De är så söta och hade köpt paket de med, en film och tuggummi!!

Sen va det dags för barnkalas. En hel drös med barn och deras föräldrar kom:
August, Edwin, Theo, Molly, Tindra, Mingus, Mille och så Wilma såklart! Ett härligt gäng. De fikade och lekte några timmar!
Hon fick massor med paket IGEN!! En motorcykel som är uppladdningsbar och som hon kan köra själv (biltema grej!), Kundvagn med 1000 saker i.., Memory spel, fyra i rad spel och hello kitty pussel, prinsesskrona och klackskor! Alla grejer är såå underbara. Vi har spelat spel flera kvällar nu och hon kör motorcykeln fram o tillbaka hela tiden!

TUSEN TACK! Verkligen jättefina presenter och det va så kul att alla kom!

Ebba o Wille blev tyvärr sjuka och Emil o markus (mina gudsöner) kom senare på kvällen.

Jag tror iallafall att det va en slagen hjälte i går när vi slappade hemma!
Men otroligt duktig tjej, jag är jätte stolt mamma!

Nu är det nästan ett helt år innan det drar igång igen.. Skönt!

Kram på er!!

Sen va det dags för


Kommentarer
Jenny

Värsta fina, gulliga, söta, goa Wilmis!

Jag blir så glad när jag både hör henne och ser henne, henne har ni fixat til bra:)



Åh vilken fin klänning!



Kram



2010-01-12 @ 04:58:16
Pörnie

Men så söt!! Vilken fin klänning!! Stor Kram

2010-01-17 @ 18:39:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0