Extra koll.

Idag va jag och Mårten upp på ett extra ultraljud, eftersom när våran prinsessa föddes så hade hon hamna i säte vilket barnmorskorna inte kände. Det upptäcktes av en slump när jag hade högt blodtryck och ett extra ultra ljud gjordes då.
Så för säkerhets skull så kollade vi igen.
Denna bebis ligger dock med huvudet neråt och allt såg bra ut, skönt ändå att få se även om det va en stor bebis nu. De kan mäta och väga bebisen också och den uppskattas nu till 2900 + gram.. Jämnför detta då med prinsessan som vägde 2700 gram när hon kom ut!!
Könet på bebisen visade sig iallafall fortfarande vara det vi fick första ultraljudet, väljer att inte skriva ut det då jag inte är säker på att alla vill veta..
Med 4,5 vecka kvar till beräknat datum så får vi väl se vad vi hamnar!!

Våran lilla prinsessa är det full fart på, framförallt så ÄLSKAR hon grannarnas studsmatta, tror hon skulle kunna bo där om hon fick. I andra hand är det gungorna vid lekparken, hon skulle kunna gunga i timmar och timmar! Så nu letar vi efter en gungställning, då kanske vi kan hålla henne hemma lite mera. Vi skall iallafall kolla på någon i helgen bl.a.

I helgen är det städdag i området, Pörnan kommer på besök så vi får väl hoppas på bra väder!

Vi hörs och ses!!



Kommentarer
Helena

Du ser det kan vara så att vår teori om prinsessan stämmer ändå...ska vi gissa på att "bebben" väger sisådär 3800 när den anländer?

2010-05-27 @ 21:25:02
URL: http://helenassida.blogg.se/
Pörnie

Japp jag kommer på lördag och Fröken Rönnbär ser ut att haka på :-) Kram till er alla 4

2010-05-28 @ 08:27:24
URL: http://pernillaforssell.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0