Väntan har börjat!

Sitter här alldeles ensam hemma, det är inte ofta det händer men idag är det så. Morbror Johan och hans Emma har tagit med sig barnen ut till "Gamo" och Morfar/Farfar och Mårten jobbar..
Jag har ju fått strikta order i från läkarna på förlossningen att jag skall vila. Har fått högt blodtryck igen, lika som jag hade när jag väntade Wilma. Troligen (säger de iallafall) så verkar det som att jag får det när jag har större hormonella förändringar och att jag troligen hållt det borta längre denna gång eftersom jag motionerat och rört på mig bättre denna graviditet!
Fick ligga inlagd lördag och söndag natt på den oförlösta sidan av BB och det va väl si så där..
Första natten gick min rumskompis in i värkarbete så då sov man mindre bra. Andra natten va bättre men det blir lätt långtråkigt att bo så där. Så nu har jag fått åka hem men skall tillbaka i morgon till specialist mödravården och kolla läget igen.

Det är iallafall skönt att ha brosan och Emma här så att man vet att man har täckning på Wilma dygnet runt!

Innan detta hann vi iallafall fira lite midsommar, en lugn sådan. Först lunch i Bengtsheden och sen middag i Sundborn, det blev att åka till dukade bord och det är ju inte fy skam! Väldigt trevligt iallafall!

Midsommar kvällen då fick min vän Jenny en liten Julia iallafall, såååå himla söt liten tjej som jag haft förmånen att träffa eftersom jag varit på samma avdelning! GRATTIS till nya familjen!

Tänkte jag skulle passa på att lägga in lite fina bilder!


    

Puss på magen!      Prinsessorna!       Midsommar!              Kusinerna!

Bilden med prinsessorna är Wilma och grannen Tuva, de leker typ VARJE dag nu, ibland ser man dem inte på flera timmar och ibland så är de sura på varandra men mest så gillar de varandra iallafall. Tuva är lite äldre så Wilma lär sig! Det är lite så att de kommer hem och sen kommer de över till någon av oss, det är skönt. Skönt att veta att Tuva får springa här och att Wilma får springa hos grannen. Vi har till och med gjort en grind i vårt staket så att de kan springa emellan!! Tack Familjen H för det!!

Midsommar bilden är Wilma i en vacker krans tillsammans med Edwin vid lunchbordet!
Sen har vi nästa Edvin, Kusin Edvin och Wilma i soffan!!!

Njut av vädret nu! Jag sitter i skuggan men njuter ändå!

Kram Kram

Jessica


Kommentarer
Pörnie

Å vad spännande det är! Vila & ta det lugnt så kommer nog bebben ut snart :-) Nästa gång vi pratar så är nog magen putsväck ;-) Stor Kram å jag håller tummar & tår för att du ska slippa gå för länge och vänta...

2010-06-30 @ 09:59:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0