Nu vart det så där längesen igen..

Hej på er,
Tiden har visst sprugit iväg igen.. Det går fort när man har roligt som man brukar säga!!

Helgen i Malmö va bra, intensiv men bra. Flög ner från Dala Airport, Wilma och Mårten skjutsade dit mig strax efter att vi vart till Kicki en sväng och grattat henne på 50-års dagen. GRATTIS GRATTIS, jag hoppas du fick en kanon dag!
Wilma tyckte nog att det va lite häftigt att mamma skulle flyga flygplan!
Planet kommer fram och det är ett sånt där litet litet plan.. Pulsen gick lite på högvarv men det gick jättebra!
Mellanlandade i Örebro!

Väl framme i Malmö tog jag en taxi till hotellet och jag åkte med en av de största rasister jag mött, trots att han själv var invandrare så hade han en hel del att säga om rosengård och livet i Malmö.. Lite skumt och jag håller nog inte med honom.

Sen var det konferens för hela slanten. Fredagkväll och hela lördagen. Lördag kväll hade Skåne innebandyförbund ordnat med kvällens aktivitet så det blev en guidad tur i Malmö Arena (jag lovar att man kände sig liten när man stod på isen längst ner i en hall som rymmer 13000 människor) och sen Casinot på kvällen.
Självklart så funkade inte min telefon eftersom telefonen inte stödjer mitt abonnemang till fullo, bara en gammal variant av nät som vi har kvar här i stan så jag kunde inte använda mobilen utan fick ringa från hotellet, och det är dyrt vill jag lova... Så jag missade såklart att kusin Fredrik va i samma stad samma helg, typiskt. Det hade ju vart kul att träffats..

Söndagen va hemresan det man längtade efter, nu längtade jag verkligen hem till min familj! Såklart så blir planet försenat så jag missar tåget från Arlanda med 10 min.. 2 timmar på mcdonalds Arlanda va väl inte riktigt vad jag tänkt mig. Tur man hade datorn med sig iallafall..
Då är det frusterande att telefonen inte fungerar.. Fick gå till en telefonkiosk för att ringa hem och till Mamma för att ändra hämtningstiden..
Mitt abonnemang går ut nu i Mars, så nu skall det ändras kan jag lova!!!

Tog semester sen på måndagen för att vara med Wilma och Mårten. Vi myste på förmiddagen och tog en sväng på stan på eftermiddagen. Det råkade bli ett pippihus till Wilma från Clas Ohlson, superfint! Hon älskar det!
Sen var jag o Wilma i väg till Nova på 5-års kalas.. Mårten åkte och jobbade!
Wilma har Nova som idol och sjön "ja må du leva" ända in från parkeringen! Hon tycker att Nova är jättehäftig!!

Sen har veckan rullat på, i Tisdags var Wilma med mig på styrelsemöte en sväng, sen onsdagen va jag på tjejmiddag! Torsdagen då fick vi vara hemma och bara ta det lugnt!
I fredags blev det Pizza och mys!
Igår kom gammelfarmor till oss och fikade! Jättemysigt att ha henne här i 2 timmar!!! Mårten har vart iväg och köpt en webkamera till mig (Jo, Jenny du läste rätt!!!!!!!) så vi passade på att prata med Morbror Johan en stund när gammelfarmor va här! Mys!

Sen på kvällen kom Molly, Linda och Sonil på middag. Mollly o Wilma är inte alltid sams men det kommer glimtar då de har sååå kul ihop!
Just nu har en dotter som skriker efter min uppmärksamhet så jag skall ägna mig åt henne en stund samtidigt som Vasaloppet går på tv:n!! Häftigt!


Mamma, leta Wilma säger hon och går och gömmer sig bakom gardinen, så här glad blir hon när man hittar henne!!


Kommentarer
Faster

Sitter man fast på Arlanda kan man ju alltid ringa faster för att bli hämtad, 10 min resa, men det var ju telefonproblem. Apropå telefon så vill jag gärna Skypa med er.

2009-03-02 @ 18:25:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0