Semester

Semestern travar på här, den är väl snart slut men jag försöker njuta så mycket jag bara kan! Det hör ju till att vara lite krasslig också på semestern så det har kommit nu, jag o Wilma är förkylda. Mårten verkar klarat sig än så länge.. peppar peppar..

I helgen var det dags för Wilma att lära sig lite att vara med ute, att kunna somna fastän vi inte är hemma för natten alltså. Så i Fredags fick hon vara med till Blackie och Claes o grilla en liten stund. Vi skulle fika med Pörnan o Robban som var här i stan en sväng så då stannade vi och grillade också. Wilma somnade efter en stund i vagnen, vaknade vid 23 så då åkte vi hem. Jättetrevligt o god mat. Det va lite innebandy tjejer där! Tack för en trevlig kväll!!

Lördagen blev det att cykla en längre cykeltur på morgonen, ner till stan o pumpa däcken.. Sen blev det Linghed på kvällen. Tacos hemma hos Tina i strömmen. (Bästa utsikten i byn!) Dit kom vi, Anna med familj, Mas-Helena med magen och så Tina, Mattias o Tinas lillasyster Emelie och mamma Anna-Lena. Vi åt o myste, Wilma o Wille höll låda länge.. Ebba somnade i sin mammas famn men Wilma o Wille körde järnet.
Det va dock skönt att känna att man kunde ta med barnen, det va såååå trevligt!
Här är en kaos bild på värdparet med 2 av barnen; (obs! de har inga barn än så de va lite av lekledarna...)

Sen har vi våra härliga barn som gärna pussas framför kameran, sent om sides på kvällen:

Wilma o Wille!! Sötnosar!!

Annars har vi inte gjort så mycket, vart förbi farmor o farfar nån sväng när vi cyklade till stan, Mårten lånade en cykel så vi kunde göra det alla 3 men det va väl ingen hit att gå på stan utan barnvagn direkt..

I Onsdags åkte vi till fäbon, fam Johansen o sen tog vi med Erika o Edwin, supermysigt. Lite tråkigt väder kanske men ändå. Barna somnade o vi satt o snacka skit med delar av familjen Rosendahl vars barn jag var barnflicka åt för 10 år sedan.. (??!! Jo ni läste rätt, 10 år, tiden går ganska fort..)
Vi stannade 2 nätter o Erika o Edwin åkte hem efter 1 natt. Vi fick iallafall visa upp våran fäbod o man sover, läser o slappnar av där. Tror Wilma myste också! Det får bli fler ggr.

på kvällen...

Snart drar vi på en veckas semester till Smögen o Halmstad, det ska bli trevligt!

Ha en skön sommar!

KRAM KRAMKommentarer
Erika

Hejhej och tusen tack för att vi fick följa med på en mysig övernattningstur till fäboden onsdag till torsdag. Otroligt härligt ställe dit vi gärna följer med fler gånger!

Kram å puss Edwin och Erika

2008-07-19 @ 20:09:52
Pörnie & Kraken

Åååå vilken fin bild från fäboden! Dit måste vi få komma & hälsa på!! Ha en riktigt skön semester! Kramar från oss..

2008-07-20 @ 16:03:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0