Julhelger och nyårsfirande i Åre!

Det går fort när man har roligt...

Vad har vi gjort nu då? Ja.. Annandagen blev ju lugn, vi skulle hälsa på mormor och farmor men både Björn och farmor låg i magsjuka så vi blev hemma. Det va inte helt fel ändå, det är inte varje dag hela familjen är hemma och har det skönt ändå. Synd bara att de inte fick bjuda hem oss för det vet jag att de gärna vill och vi tyckte det va ett perfekt tillfälle. Men det kommer väl flera!!

Mårten jobbade sen torsdag och fredag, Jag o Wilmis tog en promenad på torsdagen som max ansträngning. På fredagen va vi till Mingus med 1-års paketet som kom i efterhand..
Vi packade sedan på kvällen eftersom vi tidigt lördags morgon satte oss i bilen och åkte upp till Åre!

I Åre har vi varit Lördag-Onsdag, Erika och Micke och Edwin har en stuga där uppe, (ja, det är Mickes pappa som har men ändå...) Så vi kom upp på lördags eftermiddag efter ca 6 timmar i bil. Det gick super bra med Wilma att åka så långt, va ju lite orolig men det gick kanoners! Stannade i Sveg för en bit mat bara!
Lördagen blev lugn och skön framför tv:n i stugan. Söndagen tog vi med oss badkläderna och åkte in till Åre. Där på ett stort hotell nere vid vattnet och stationen checkade vi in på upplevelse badet. Såååå kul. Wilma och Edwin plaskade både i de större bassängerna men bäst i den varma bassängen som de kunde sitta i. Riktigt roligt att se faktiskt!
En skum grej med badet där var att det i omklädningsrummet fanns damernas och herrarnas men också en mixad zon. Har jag aldrig stött på tidigare. Så när man gick till duschen kunde man stöta på en naken karl.. Hmm ja det finns nåt för alla..

Efter badet käkade vi en bit mat på hotellets restaurang. Vi gick sedan över till ICA och skulle handla lite mat. Där va det kö i HELA affären, en expedit stod vid ingången och sa att han tyckte vi skulle komma en annan dag. Men med ett glas vatten och lite apelsin i kön så gick ju det med! Tyckte iallafall att det va bra service när de bjöd på apelsin och vatten! 5 plus på det!

Det blev en sen middag och relativt tidig kväll..
Nyårsaftonen spenderade vi först genom att gå bort till tegefjäll (fjället närmast stugan) när barnen vaknat blev det pulka åkning... Sååå kul! Wilma gillade det verkligen. Så fort pulkan stannade så gungade hon på rumpan och ville ha mer fart...
image107
Här fick de dela pulka så vi fick båda på bild..
Edwin och Wilma!!

Vi åt lite gulach soppa på restaurangen vid backen innan vi promenerade hemåt igen.
Skönt med massa snö och några minusgrader, precis som en vinter ska vara!

När vi kom tillbaka så bastade vi, nattade barnen och åt lite middag. Klyftpotatis, fläskfile och bea sås.
Vid 12 slaget sköt vi raketer och skålade i Champange. Mysigt och trevligt hade vi!!!
Nyårsdagen blev en slappardag.. SKÖNT!!!

TUSEN TACK ERIKA, MICKE OCH EDWIN för att vi fick vara med er!!!

Vi kom hem igår och Mårten stackarn fick ut och jobba idag. Jag och Wilma har städat och tagit en promenad tillsammans med Söderpärlan! Sen har jag bakat bullar idag.. Det stundar ju ett 1-års kalas alldeles strax.
I morgon ska vi till Joel och fira hans 1-årsdag. Hans mamma och pappa gick i samma föräldrargrupp som oss och sen låg vi på BB samtidigt! Så då blir det 1-års kalas! Sen blir det det här på lördag och Måndag.

Wilma har varit ledsen nu i 2 timmar snart så så snart hon somnat nu ska jag krypa ner också så jag får lite timmar.. Riktigt knölig idag. Tänk om man visste varför....

Vi ses och hörs!


Kommentarer
Pörnie

Jasså, passade på att se lite annat naket än Mårten i Åre ;-) Hahahaha... Verkar ha varit mysigt! Vi åker till fjällen första veckan i april :) Hoppas att bull-baket & citronkakorna vart bra? Kram kram

2008-01-04 @ 08:28:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0