Våran stora tjej!

Igår va Wima på dagis 5 timmar, första gången hon både åt lunch och sov på dagis. Och det hade gått jättebra.. Hon hade ätit bra med lunch och kommit till ro snabbt och sovit i 2 timmar! Vilken tjej va! Man är stolt som en fura och är så glad att det funkar så bra som det gör! Trodde väl inte direkt att hon skulle komma till ro men det gjorde hon!

Vi va hemma både tisdag och onsdag med förkylning men nu börjar det väl bli bättre. Jag jobbar iallafall..
Vi gick ut på  en liten picknick iskogen här om dan, tog med oss smörgås o varm oboy och gick upp i slättaskogen! Mysigt även fastän vi inte va ut så jätte länge!

Eftersom jag jobbade eftermiddag igår o Wilma skulle vara på dagis så länge så fick vi storstädat hemma igår, skönt att få det gjort. Så nu kan vi förhoppningsvis njuta av helgen! Det är höstmarknad i Falun så kanske det blir en tripp dit efter att bilen fått lite städning också! Mårten ska jobba kväll på lördag så ev. kommer det förbi några tjejer o umgås med mig en stund!

Det är konstigt ändå att man först tycker att det skall bli fantastiskt roligt och bra att ens barn skall börja på dagis ändå saknar man henne så otroligt mycket o önskade att man kunde vara hemma jämt.. Fast hade man varit det hade man nog tröttnat på det också..

En härlig ålder är det nu iallafall hon kan lyssna så intensivt när vi pratar om nåt som man nyss gjort och hon härmar gärna orden/namnen på kompisar m.m. F-orden är dock svåra så farmor o farfar får vänta lite, men det kommer nog snart! Fotoalbumet är roligast att titta i och hon har stenkoll på vilka som är vilka!
Ja, vad ska man säga att förutom att man måste kliva upp kl 06 varje morgon så är livet rätt skönt just nu!

Stor kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0