Jobbhelg så nu är det skönt o va ledig!

Ja, verkligen skönt. Idag har vi haft en skön dag.. Inte mycket gjort men massa pussar o kramar o bus!!!!
Wilmas morfar kom hit och tog med Wilma och hans hund smulan på en promenad. Han hade ett möte i stan och har fått 2 inplanerade promenader inställda så nu va det äntligen dags. De va borta i nästan en timme och Wilma ÄLSKAR ju hundar så det va aldrig nåt problem..

Medans de va ute kom Melvin förbi här, hans mamma skulle till sitt jobb en sväng så då fick jag o Mårten ha 2 barn!! Wilma o Melvin är lite av varandras motsatser, Melvin är otroligt lugn o Wilma är mest i gasen hela tiden. Melvin blev rädd för smulan medans Wilma skrattade.. Wilma har dock massa sattyg för sig som att slänga maten osv så jag hoppas att Melvin inte lärde sig nåt sånt när han varit här..
Han trivdes då här verkade det som, de blev kvar ett tag efter att Maria kom tillbaka och de lekte så sött tillsammans!! hihi..

Wilma har ju sovit hos sin mormor 2 nätter irad i helgen, gissa om hon blev glad när vi kom på söndagen! Hon sprang upp till våra famnar (mamma o pappa är trots allt bäst än så länge..) Åh, va mysigt de va!
O de har haft det så bra, Wilma, Mormor o Björn. Det lyste om dem allihopa!!

I fredags va vi och hämtade kläder som moster Berit skickat från America hemma hos Wilmas farmor.. Gud, vilka häftiga små märkes kläder det finns där.. Kommer kort sen!

Tack Berit!
 STORT TACK till mamma o Björn, ni är våra klippor!!

Wilma har börjat klättra också, och så klart reser hon sig där hon klättrat upp.. Ska man säga till på skarpen så skrattar hon för det är ju en min hon tycker mamma gör så roligt.. hm.. ja det är inte lätt alla gånger!

I morgon är det Valborg, tänkte Wilma skulle få uppleva sin första valborgsbrasa.. Om hon inte hinner somna först..

Det va länge sen det va nåt kort nu så här kommer några på alla söta barn som va hemma hos mig och familjen när jag fyllde år:
image128
Ebba och Wilma i puffen!

image129
Wille provar innebandyklubban, värsta hockey-posen!!! Proffs nästa!
image130
Polare i bara blöjor!! Edwin o Wilmis!

Nä, nu är deklarationen färdig och nu kan jag börja tänka på Viking Line cup som är i helgen..

Det blir nog skoj!

Höres!


Kommentarer
Pörnie

1 maj, nu går tiden fort! Kände första sparken utanpå magen igår kväll :) Hel-häftigt! Dumma Chelsea, ingen Champions league final i Moskva Buhu :(

Kram till er familjen Johansen...

2008-05-01 @ 10:40:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0