Sol äntligen!!!!!

Idag har det iallafall varit kanon väder, som jag har längtat!! Vi har i och för sig mest varit hemma i veckan eftersom vi har den där förkylningen i kroppen fortfarande.. Men nu var det skönt att vädret kom igång när vi ville ut en sväng..

VI har varit med Wilmas gudfar och hans Renate ut till Vika o njutit av solen. Anders föräldrar har stuga alldeles vid vattnet, kanon mysigt med hela runn framför fötterna.. Deras hund Schiba ÄLSKAR att vara där och hon slänger sig i vattnet o vill busa i sanden.. En tokig schäfer helt enkelt!!
Wilma sov dock inte så bra på eftermiddagen men det gick väl bra ändå, våran tjej är en med humör får man inte mat eller sova när hon vill ja då blir det liv..

Så här står det om stenbocksbebisar;

Stenbocken
22 dec - 20 jan
Stenbocksbabyn vill ha rutiner, ordning och reda och är inte särskilt impulsiv. Det är ett mycket aktivt barn redan från början och allt ska utforskas, plockas isär, sättas ihop med imponerande målmedvetenhet. Och var sak har sin plats. Stenbocksbabyn vet vad hon vill och det genast. Äta när man är hungrig och
sova när man är sömnig annars blir det liv. En Stenbock är sällan tyst

Det stämmer klockrent just nu!!!!!!

Igår följde vi med Farmor Irene och Farfar Sten till Gävle o hälsade på Stens mamma Irma, en liten tur fram och tillbaka bara, men vi hade jätte trevligt och det var ju första gången jag träffade Stens mamma..
Wilma är lite blyg nu för män, hon grinar om de kommer för nära, funkar ibland med Sten, Anders funkar inte så  bra just nu men det kommer väl..

Nu skall vi lägga Wilma och sedan tänkte jag och min man ha en lugn kväll med lite glass o jordgubbar på ballkongen!!

Tack för att du kikade förbi!!!

KRAM KRAM


Kommentarer
Pörnie

Tjabba Snäckan! Trist med förkylning men bra att det är bättre. Vi har haft en suveränt skön semester i Italien :-) Men som alltid, Borta Bra men Hemma Bäst... Kram kram

2007-07-22 @ 12:01:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0