Öppnis, övernattning hos morfar och dop

Ja, öppna förskolan är alltid en hit, Wilma älskar att gå dit! Först fikar vi en stund. Alla mammor och pappor faktiskt pratar lite skit. Sen är det sångstund, Gunilla som är en av tjejerna i kyrkan tar fram gitarren och samlar alla barn med föräldrar vid altaret, där sjunger vi massa barnsånger. Jättemysigt verkligen! Wilma kryper runt, vill gärna längst upp på altaret och klättrar gärna i trapporna. Så kul att se alla barn när de träffas! Efter sångstunden kan man gå en trappa upp till ett lekrum där det finns massa leksaker! De har även en vägg med bilder på alla som brukar gå på öppnis med en ram rumt som vi fått måla! haha, lika kul för mig alltså!!

Efter öppnis i torsdags var jag och Wilma förbi hos hennes farmor en sväng. Wilma åt lite middag innan vi gick ner på stan för att inhandla doppresent till Edwin!

Fredagen började vi med ett besök hos Wilmas mormor, hon har nyss varit i Ullared och stor shoppat, jätte mycket fina saker hade hon med sig hem och håller för fullt på med att slå in paket till både jul och 1-års dagen! Bra kläder och leksaker! TUSEN TACK säger jag redan nu!!
Hon hade köpt en cool febernapp också, det är en napp som man kan ta feber temp med. De kan hitta på det mesta, smart grej!!
Mamma va med ner på stan också, Wilma sov ju hela tiden hemma hos mamma, tråkigt men inte så mycket att göra åt...
Vi träffade Mårten och käkade lunch ihop och tog en sväng i några skoaffärer.

På eftermiddagen åkte jag och Wilma ut till pappa, dvs Wilmas morfar. Vi va förbi hos gammelfarmor också en sväng. Sen när Wilma somnat så smet jag iväg till Wilmas gudmor, Anna på lite middag med henne, Jennie E och Hanna. Supertrevligt som vanligt! Gillar er!! TACK!
Höns mamma som man är gick jag hem rätt tidigt. Det hade gått jättebra med pappa och Wilma!
Sov som en kratta gjorde vi nog båda, det va varmt i morbror Johans gamla rum så Wilma va vaken mellan 03-04 på natten.. PUST! Men sov till 08..

På morgonen blev det bara lite mys med smulan (pappas hund) innan vi åkte hem för att göra oss i ordning för Edwins dop! Mårten hade jobbat som ordningsvakt på kvällen och sov när vi kom hem. Men vaknade av min o Wilmis pussar!!
Wilma och jag hade kulldräkt på oss på dopet och Mårten kostym. Mårten blev gudfar eller fadder som det heter mera nu. Jättefint dop!!! Grät så klart när de spelade så fint i kyrkan!
Tyvärr ballade våran kamera ur, måste kolla vad som hänt så några bra bilder blev det inte. Ska kolla om någon annan har så jag kan lägga in nåt här!
Vi ska klä upp oss igen o ta nya kort i de fina dräkterna!

Tack, Erika, Micke och Edwin för ett fint dop, god mat och en trevlig stund! Tack också för det förtroende som ni gett våran Mårten, det är stort tycker jag! Han trivdes i rollen redan, det syntes! hihi!!!

Ha en bra vecka, bilder kommer...

KRAM KRAM


Kommentarer
Erika

Hejsan hej! Tack själv för en underbar dag! Fast jag inte höll i kameran en enda gång, ganska ovant, finns det en hel del bilder tagna med våran kamera. Fotograf Linus har fixat detta galant! Skickar över några på din mail! Kram Erika

2007-12-05 @ 21:00:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jessica Johansen

Tanken är den, att ni, vänner och familj skall få följa Wilma och Wiktors utveckling här i livet, Välkomna!!!

RSS 2.0